Gay Singapore · Υπηρεσίες

Gay Singapore · Υπηρεσίες

Η συλλογή μας από άλλες επιχειρήσεις που σχετίζονται με ομοφυλόφιλους, παρόχους υπηρεσιών και οργανισμούς ΛΟΑΤ στη Σιγκαπούρη.

以下 是 有关 同志 ​​们 喜爱 的 商业 , 铺子 , 服务业 者 , 机构 和 其他 同志 相关 的 产品 信息。

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς και ενημερωτικές. Αυτός ο ιστότοπος παρέχεται μόνο για πληροφορίες. Δεν προορίζεται να αντικαταστήσει μια διαβούλευση με κατάλληλα καταρτισμένο ιατρό. TravelGayΗ .com δεν είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες που παρέχονται αυτοπροσώπως σε οποιοδήποτε σημείο που εμφανίζεται στον ιστότοπο και οι συμβουλές λαμβάνονται κατά την κρίση του χρήστη.

Σαλόνι και σαλόνι περιποίησης μόνο για άντρες στη Σιγκαπούρη. Το Mandate Grooming χρησιμοποιεί σύγχρονη, τεκμηριωμένη, τεχνολογία για να σας βοηθήσει να φανείτε υπέροχοι από μέσα προς τα έξω.

Εξατομικευμένες θεραπείες για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα σας γίνονται σε ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια. Μόνο με ραντεβού. Βρίσκεται στην περιοχή Tanglin, στο Ming Arcade απέναντι από το Hard Rock Café.

Χαρακτηριστικά

σπα, μασάζ

Ενημερώθηκε: 11-Φεβ-2022

Το κομμωτήριο Franz De Paris (FDP), το οποίο ιδρύθηκε το 1976, έχει σημειώσει πολλά ίχνη στη σκηνή μόδας για τα μαλλιά των ανδρών στη Σιγκαπούρη για πολλά χρόνια.

Είτε πρόκειται για ένα κούρεμα, ένα restyle ή ένα συνολικό makeover, τότε αυτό είναι όπου θέλετε το κεφάλι σας.

πλησιέστερος σταθμός: MRT: Kembangan (EW6)

Χαρακτηριστικά

κατάστημα, σπα

Ενημερώθηκε: 11-Φεβ-2022

Kembangan Plaza #B1-06, 18 Jalan Masjid, Singapore

Καθημερινή: 10:30 - 19:30 / 20:30
Σαββατοκύριακο: Σάββατο 10:30 - 18:00

3.0
Βαθμολογία κοινού

Από 14 ψήφους Ψηφίστε

Οδηγός για τη Σιγκαπούρη

 

Το ELEMENT είναι μια διμηνιαία έκδοση που εδρεύει στη Σιγκαπούρη με υψηλή μόδα και τρόπο ζωής για εναλλακτικούς άνδρες, με έντονο ενδιαφέρον για την κοινότητα LGBTI.

Από την κυκλοφορία του τον Μάρτιο του 2013, η δημοσίευση συνεργάστηκε με πολλές επωνυμίες και διαφημιστές υψηλού επιπέδου. Για να αγοράσετε το περιοδικό, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Element ή τη σελίδα Facebook για λεπτομέρειες.

Ενημερώθηκε: 11-Φεβ-2022

4.1
Βαθμολογία κοινού

Από 8 ψήφους Ψηφίστε

υγεία και ευεξία

Οργανισμός παροχής συμβουλών και προσωπικής ανάπτυξης για άτομα λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, τρανσέξουαλ και ερωτήσεων (LGBTQ). Οι υπηρεσίες OogaChaga εποπτεύονται από αξιόπιστους επαγγελματίες και οργανισμούς στους τομείς της ψυχολογίας, της θεραπείας και της παροχής συμβουλών στη Σιγκαπούρη, οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με θέματα που αντιμετωπίζουν ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, τρανσέξουαλ και άτομα που ανακρίνουν.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • σεξουαλικότητα - κατανόηση της σεξουαλικότητάς του, αγωνίζεται με σεξουαλική ταυτότητα ή σεξουαλικές συμπεριφορές
  • προσωπική - αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, θυμός, άγχος, άγχος, εσκεμμένη αυτοτραυματισμός, αντιμετώπιση της μετάβασης, εθισμοί
  • σχέσεις με άλλους - διαπροσωπικές σχέσεις, ζητήματα στο χώρο εργασίας
  • ίδιες σεξουαλικές σχέσεις - απώλεια, απόρριψη, διάλυση, προδοσία, ομοφυλοφιλική ενδοοικογενειακή βία, οροατασταλτικά ζευγάρια
  • σχέσεις με την οικογένεια - γονείς που μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τη σεξουαλικότητα των παιδιών, απόρριψη από τα μέλη της οικογένειας
  • σεξουαλική υγεία - σεξουαλικός εθισμός, αντιμετώπιση του HIV και των ΣΜΝ, που ζουν με τον ιό HIV ή το AIDS
  • άλλα θέματα - μελέτες, καριέρα, προσωπικός στόχος ζωής

Το OogaChaga χρεώνει μια πολύ προσιτή τιμή για συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ενημερώθηκε: 11-Φεβ-2022

57B Pagoda Street, Singapore

Καθημερινή: 11:00 - 18:00

4.4
Βαθμολογία κοινού

Από 11 ψήφους Ψηφίστε

Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επισκεφθείτε. Εάν όμως τα προσωπικά σας μέρη χρειάζονται έλεγχο, τότε αυτό είναι το μέρος για να πάτε.

Η Shim Clinic παρέχει ιδιωτική και εμπιστευτική εξέταση, διάγνωση, δοκιμή και θεραπεία για αφροδίσια και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα ή λοιμώξεις. Μην ντρέπεστε, τα έχουν δει όλα πριν.

Ενημερώθηκε: 11-Φεβ-2022

168 Bedok S Ave 3, #01-473, Singapore

Καθημερινή: 09:00 - 15:00, 19:00 - 23:00
Σαββατοκύριακο: 19:00 - 23:00

3.4
Βαθμολογία κοινού

Από 83 ψήφους Ψηφίστε

Ομάδες & οργανώσεις LGBT

Ξεκίνησε το 2009, το Pink Dot SG είναι ένα μη κερδοσκοπικό κίνημα για την κοινότητα των ΛΟΑΤ στη Σιγκαπούρη. Οι συμμετέχοντες αυτής της ετήσιας εκδήλωσης φορούν «ροζ» και μαζεύονται για να σχηματίσουν έναν τεράστιο ροζ κύκλο »για να υποστηρίξουν την ένταξη, την ποικιλομορφία και την ελευθερία της αγάπης.

Υπολογίζεται ότι 25,000 άτομα συμμετέχουν στην εκδήλωση Pink Dot στο Hong Lim Park κάθε χρόνο.

Ενημερώθηκε: 11-Φεβ-2022

5.0
Βαθμολογία κοινού

Από 5 ψήφους Ψηφίστε

Κοινωνικός και κοινοτικός σύλλογος φιλικός προς ΛΟΑΤ στη Σιγκαπούρη. Ιδρύθηκε το 2013, το MOVE οργανώνει φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους δραστηριότητες και παρέχει ένα χώρο όπου οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να εκφραστούν, να συνδεθούν και να φροντίσουν ο ένας τον άλλο.

Ο σύλλογος καλωσορίζει φίλους και επισκέπτες από το εξωτερικό που τους αρέσει να συναντούν τοπικούς ανθρώπους για δικτύωση και τοπικά αξιοθέατα.

Χαρακτηριστικά

πρόσβαση στο Διαδίκτυο, δωρεάν Wi-Fi

Ενημερώθηκε: 11-Φεβ-2022
Καθημερινή: 08:00 - 23:00
Σαββατοκύριακο: 08:00 - 23:00

4.0
Βαθμολογία κοινού

Από 2 ψήφους Ψηφίστε

Μια μη κερδοσκοπική, ανεξάρτητη κοινωνική ομάδα για νέους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες, ηλικίας 18 έως 35 ετών, στη Σιγκαπούρη.

Η αποστολή τους είναι να παρέχουν μια πλατφόρμα για τους άνδρες GBQ να περιηγούνται στις ταυτότητές τους εντός του LGBTQ και της ευρύτερης κοινότητας μέσω προσωπικών και κοινωνικών προγραμμάτων ανάπτυξης.

Ενημερώθηκε: 11-Φεβ-2022

4.9
Βαθμολογία κοινού

Από 53 ψήφους Ψηφίστε

Ένα κέντρο πόρων και μια βιβλιοθήκη όπου τα LGBTQ συγκεντρώνονται για κοινωνική υποστήριξη.

Η ομάδα διοργανώνει τακτικές εκδηλώσεις, συνήθως το 2ο Σάββατο κάθε μήνα. Η υπηρεσία βιβλιοθήκης είναι ανοιχτή κάθε Σάββατο, 2 μ.μ. - 6 μ.μ.

πλησιέστερος σταθμός: Κοινοπολιτεία MRT (Έξοδος Β)

Ενημερώθηκε: 11-Φεβ-2022

1 Commonwealth Lane#02-02, Singapore


Σαββατοκύριακο: Σάββατο 14:00 - 18:00

4.0
Βαθμολογία κοινού

Από 2 ψήφους Ψηφίστε

Προσφορές ξενοδοχείων στη Σιγκαπούρη Έως το 75% Off

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.