Νέο Δελχί

Gay New Delhi · Ξενώνες και B&B

Αυτή είναι η επιλογή μας για τα καλύτερα καταλύματα, ξενώνες και πανδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους που προσφέρει το Νέο Δελχί.

 

Gay New Delhi · Ξενώνες και B&B

Mister and Art House
Εικονίδιο τοποθεσίας

B 220, 3ος όροφος, πάρκο Chittaranjan, Νέο Δελχί, India

Εμφάνιση στο χάρτη
Η Mister και Art House είναι ο πρώτος ξενώνας μόνο για άντρες γκέι στην Ινδία που βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική περιοχή του Νότιου Δελχί. Τα δωμάτια είναι πολύ κομψά και οι τοίχοι καλύπτονται από εντυπωσιακά έργα τέχνης. Τα αντίκες, king-size κρεβάτια είναι πολύ ικανοποιητικά.

Οι λάτρεις της τέχνης θα χαρούν - η τέχνη έχει επιλεγεί σχολαστικά από διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Το πρωινό σερβίρεται μέχρι το μεσημέρι, επομένως όσοι ξυπνούν αργά δεν θα το χάσουν. Υπάρχει επίσης μια γραμμή ειλικρίνειας, γι' αυτό φροντίστε να το κάνετε αν χτυπήσετε.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια σειρά από γκέι εκδρομές και δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από τους οικοδεσπότες του καταλύματος, ιντζαπίνκ.
Χαρακτηριστικά:
πρωινό
μπαρ ειλικρίνειας
σπάνια έργα τέχνης
ταξιδιωτικό θυρωρείο

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.