Gay Bangalore · Ξενοδοχεία

Gay Bangalore · Ξενοδοχεία

Απολαύστε το Garden City από την άνεση του δικού σας πολυτελούς δωματίου σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία της Μπανγκαλόρ.

Gay Bangalore · Ξενοδοχεία

Taj West End
Εικονίδιο τοποθεσίας

Taj West End, Racecourse Rd., Bengaluru, Karnataka 560001, Ινδία, Μπανγκαλόρ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Τα δωμάτια και οι σουίτες με θέα στο γκαζόν και την πισίνα.

Το Taj West End, Bengaluru είναι ένα καταπράσινο, πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται μέσα σε 20 στρέμματα απέραντου πράσινου.

Αυτό που ξεκίνησε ως πανδοχείο 10 δωματίων το 1887 έχει πλέον μετατραπεί σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με 117 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Κάθε δωμάτιο αποπνέει μεγαλείο και θέα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου. Είναι επίσης ευρύχωρα και σχεδιασμένα με ζεστά χρώματα, κάνοντας κάθε δωμάτιο πραγματικά ένα μέρος άνεσης και χαλάρωσης.

Οι παροχές περιλαμβάνουν δύο εξωτερικές πισίνες, εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, ένα επιχειρηματικό κέντρο που λειτουργεί όλο το 24ωρο με πολλές αίθουσες συσκέψεων και πολλά άλλα. Το φαγητό είναι επίσης μια πολυτελής υπόθεση, με πολλές επιλογές, όπως το βραβευμένο βιετναμέζικο εστιατόριο Blue Ginger, η καθηλωτική ινδική κουζίνα από τη LOYA και οι διεθνείς τιμές από το ολοήμερο εστιατόριο Machan.

 

The Oberoi Bengaluru
Εικονίδιο τοποθεσίας

The Oberoi, 37-39, Bengaluru, Karnataka 560001, Ινδία, Μπανγκαλόρ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Τα δωμάτια με ιδιωτικά μπαλκόνια τυλιγμένα με όμορφα λουλούδια.

Το Oberoi στη Μπανγκαλόρ είναι φωλιασμένο σε αχανείς, κατάφυτους χώρους, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις. Αυτό αντικατοπτρίζει τις διττές προσωπικότητες της Bangalore ως τεχνολογικού κόμβου και ως το διάσημο Garden City.

Οι επισκέπτες του Oberoi απολαμβάνουν καταλύματα με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στον κήπο. Κάθε δωμάτιο είναι επίσης εξοπλισμένο με συσκευές καθαρισμού αέρα που βασίζονται στο IoT για να διασφαλιστεί ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για όλους.

Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υπερσύγχρονες αίθουσες συσκέψεων, μεγάλα συμπόσια και ένα χαλαρωτικό σπα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης βραβευμένα εστιατόρια στις εγκαταστάσεις του, όπως το ολοήμερο εστιατόριο Lapis, το ασιατικό εστιατόριο Wabi Sabi και το Rim Naam, το οποίο ειδικεύεται στην ταϊλανδέζικη κουζίνα. 

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.