Gay ξενοδοχεία ευεξίας στην Μπανγκόκ

Gay ξενοδοχεία ευεξίας στην Μπανγκόκ

Οι κορυφαίες επιλογές μας για ξενοδοχεία ευεξίας στην Μπανγκόκ

Gay ξενοδοχεία ευεξίας στην Μπανγκόκ

RAKxa Wellness & Medical Retreat Bangkok
Εικονίδιο τοποθεσίας

28/8 หมู่ 9 Wat Bang Nam Phueng Alley, Bang Nam Phueng, περιοχή Phra Pradaeng, Μπανγκόκ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ήρεμη όαση στην καρδιά της Νοτιοανατολικής Ασίας. Φανταστικές θεραπείες ευεξίας για το σώμα και το μυαλό.
Το RAKxa Wellness & Medical Retreat στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης είναι ένα καταφύγιο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους που προσφέρει μια επιλογή από προγράμματα θεραπείας και υπηρεσίες ευεξίας. Αυτό το πολυτελές καταφύγιο βρίσκεται στο "Green Lung" της Μπανγκόκ, Bang Kachao, και διαθέτει βίλες με κήπο, βίλες με πισίνα και κατοικίες.

Οι βίλες στον κήπο περιλαμβάνουν ένα ήσυχο υπνοδωμάτιο για ξεκούραστο ύπνο, ένα παρακείμενο σαλόνι και μια βεράντα με θέα σε έναν ήρεμο θύλακα της φύσης. Οι βίλες με πισίνα περιλαμβάνουν υπνοδωμάτιο, σαλόνι, ευρύχωρη βεράντα και ιδιωτική πισίνα. Οι κατοικίες διαθέτουν τη δική τους αίθουσα περιποίησης και γυμναστήριο, καθώς και ιδιωτική πισίνα και κήπο.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την κουζίνα ευεξίας του Rakxa, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και βιολογικά υλικά που έχουν παραχθεί προσεκτικά. Βότανα, μπαχαρικά και βρώσιμα λουλούδια διατίθενται επί τόπου.

Τα διαθέσιμα προγράμματα στο Rakxa περιλαμβάνουν: Έλεγχος βάρους και αποτοξίνωση, Rebalance Body and Mind, Wellbeing and Recovery, Advanced Aesthetics.
Χαρακτηριστικά:
αισθητική
γυμναστήριο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
υποχώρηση
Ιαματική πηγή
ευεξίας

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.