Γκέι Νέα Ορλεάνη

Ξενοδοχεία Γκέι Νέα Ορλεάνη

Ψάχνετε για το τέλειο μέρος για να μείνετε στη Νέα Ορλεάνη; Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από απίστευτα ξενοδοχεία για να διαλέξετε

Εξερευνήστε τις κορυφαίες επιλογές μας για μεσαίας κατηγορίας και οικονομικά ξενοδοχεία στη Νέα Ορλεάνη, όλα σε βολική τοποθεσία στη γαλλική συνοικία, την καρδιά της γκέι νυχτερινής ζωής της πόλης και της κουλτούρας LGBT. Αυτά τα προσεκτικά επιλεγμένα καταλύματα προσφέρουν άνεση, στυλ και εύκολη πρόσβαση στη ζωντανή ενέργεια και την πλούσια ιστορία αυτής της εμβληματικής περιοχής.

French Quarter

Η Γαλλική Συνοικία, ή Le Vieux Carré (που σημαίνει "Παλιά Πλατεία" στα γαλλικά), είναι το παλαιότερο μέρος της Νέας Ορλεάνης και είναι γεμάτη από πλούσια ιστορία κατακτήσεων, μαγείας και εορτασμών.

Η πιο κεντρική γειτονιά της πόλης διαθέτει πολιτιστικές και αρχιτεκτονικές επιρροές από τη Γαλλία, την Ισπανία και τους διάφορους αφρικανικούς πολιτισμούς από τους οποίους προέρχονται πολλοί κάτοικοι της Κρεόλ.

Σήμερα, η French Quarter είναι γεμάτη με κομψά γκέι μπαρ, παραδοσιακά ξενοδοχεία και ανεξάρτητα καταστήματα. Η Νέα Ορλεάνη είναι μια πόλη όπως καμία άλλη, και αυτή είναι η καρδιά της.
Monteleone Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

214 Royal Street,, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιστορικό ξενοδοχείο. Θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα. Διάσημο καρουζέλ μπαρ.

Το Hotel Monteleone είναι κάτι σαν θεσμός στη Νέα Ορλεάνη. Έχει ένα διάσημο μπαρ καρουζέλ και φημολογείται ότι είναι το μέρος όπου ο Τρούμαν Καπότε ήπιε το πρώτο και σε καμία περίπτωση το τελευταίο ποτό του. Άνοιξε το 1886 και εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια Monteleone.

Στη γαλλική συνοικία της πόλης, δημοφιλή γκέι μπαρ, όπως το Double Play, βρίσκονται πολύ κοντά, ενώ το κέντρο της οδού Bourbon απέχει μόλις 10-15 λεπτά, όπου θα βρείτε The Bourbon Pub and Parade και  Η φαγούρα του Ναπολέοντα.

Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα στον τελευταίο όροφο. Μπορείτε να δειπνήσετε στο εστιατόριο Criollo και να πιείτε στο όμορφο μπαρ Carousel, που φαίνεται παραπάνω.

Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε κλασικό ευρωπαϊκό στιλ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια από τις πολυτελείς λογοτεχνικές σουίτες - η καθεμία έχει πάρει το όνομά της από έναν διάσημο Αμερικανό συγγραφέα.

Χαρακτηριστικά:
γυμναστήριο
Massage
Πισίνα
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
wi-fi
Royal Sonesta New Orleans
Εικονίδιο τοποθεσίας

300 Bourbon St, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Στην οδό Bourbon. Ζωντανό σχέδιο. Κοντά στη νυχτερινή ζωή.
Το Royal Sonesta είναι ένα ορόσημο της οδού Bourbon, που βρίσκεται στη γαλλική συνοικία κοντά στη ζωντανή γκέι σκηνή.

Η Bourbon Street είναι περίφημη θολή - με την καλή έννοια! - αλλά αυτό το ξενοδοχείο προσθέτει μια παύλα της τάξης. Τα έπιπλα αρ ντεκό συμπληρώνονται από αφηρημένα έργα τέχνης και ζωντανές συνθέσεις με λουλούδια.

Τα κομψά δωμάτια διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi και ξεχωριστούς χώρους καθιστικού. Ορισμένες σουίτες έχουν μπαλκόνι με θέα στην οδό Bourbon ή στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Ως επισκέπτης του Royal Sonesta μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτό δίπλα στην πισίνα στο Oasis Pool Bar ή να δειπνήσετε στο Desire Oyster Bar.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πισίνα
Εστιατόρια
wi-fi
Hotel Mazarin
Εικονίδιο τοποθεσίας

730 Rue Bienville, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καλή επιλογή προϋπολογισμού. Ιδανική τοποθεσία. Γοητευτικό σχέδιο.
Το Hotel Mazarin είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο κοντά στην Canal Street και μόλις μισό τετράγωνο από την Bourbon Street.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χειροποίητα κοκτέιλ και ζωντανή μουσική στο μπαρ La Louisiane των εγκαταστάσεων. Εναλλακτικά, το Patrick's Bar Vin προσφέρει μια εκτενή λίστα κρασιών και ελαφρύ φαγητό στο μπαρ.

Υπάρχει επίσης άφθονη νυχτερινή ζωή γκέι κοντά.

Τα δωμάτια έχουν στιλ κρεόλ. Τα δάπεδα από μαύρο μάρμαρο από γρανίτη και τα υπερμεγέθη κρεβάτια είναι πολύ ικανοποιητικά. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να κάνετε Νέα Ορλεάνη με προϋπολογισμό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
wi-fi
Le Pavillon Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Πόυδρας 833, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιστορικό ξενοδοχείο. Το μεγαλείο του παλιού κόσμου.
Το Le Pavillon Hotel είναι ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης και διατηρεί τον παλιό του κόσμο, με γοητεία αντίκες.

Η είσοδος πλαισιώνεται από μια μνημειακή κολόνα 15 ποδιών, δημιουργώντας έναν αέρα δράματος πριν καν μπείτε στο λόμπι.

Οι επισκέπτες του Le Pavillon Hotel μπορούν να δειπνήσουν στο The Crystal Room, το οποίο σερβίρει γαλλική κουζίνα. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα γκουρμέ σάντουιτς PB&J, ένα μοναδικό πιάτο που σερβίρεται στο λόμπι.

Τα δωμάτια δεν είναι τόσο μοντέρνα, αλλά έχουν έναν αέρα ξεθωριασμένης αίγλης που είναι αρκετά ασυναγώνιστος.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πισίνα
Εστιατόρια
wi-fi
Hotel Le Marais
Εικονίδιο τοποθεσίας

717 Conti Street, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Funky Design. Εξαιρετική τοποθεσία. Καλή τιμή. Θα μπορούσε να είχε σχεδιαστεί από τον Prince.
Το Hotel Le Marais είναι ένα δημοφιλές γκέι ξενοδοχείο στη Νέα Ορλεάνη, που προσφέρει κομψά καταλύματα στο η πολυσύχναστη γαλλική συνοικία της πόλης.

Είναι μισό τετράγωνο μακριά από τη φασαρία της Bourbon Street, προσφέροντας ένα καταφύγιο από την άγρια ​​νυχτερινή ζωή της πόλης.

Εάν η άγρια ​​νυχτερινή ζωή σας ζητήσει, μπορείτε να πάτε για ένα ποτό στα πολλά γύρω γκέι μπαρ όπως Διπλό παιχνίδι or Η γωνιακή τσέπη.

Παρά το όνομα και την τοποθεσία, αυτό το ξενοδοχείο αποφεύγει τον κλασικό σχεδιασμό και προτιμά κάτι πιο funky και μοντέρνο. Είναι σχεδόν σαν να ξυπνάς στο μπουντουάρ του Prince. Τα χρώματα είναι τολμηρά με ένα μωβ θέμα που διατηρείται παντού - από τα μαξιλάρια μέχρι τον φωτισμό.

Τα φιλόξενα δωμάτια περιλαμβάνουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης εξοπλισμένες με συσκευές ροής. Επιλεγμένα δωμάτια προσφέρουν μπαλκόνι, ενώ άλλα έχουν θέα στην αυλή - ορισμένα έχουν θέα στη Γαλλική Συνοικία.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πισίνα
wi-fi
Chateau Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1001 Chartres St, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Οικείος.
Το Chateau Hotel είναι ένα ξενοδοχείο στο Γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης, χτισμένο σε ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 18ου αιώνα. Είναι οικείο και σπιτικό.

Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα, αυλή και μπαρ, μεταξύ άλλων ανέσεων.

Κάθε δωμάτιο εμπνευσμένο από την Ευρώπη προσφέρει δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. περιλαμβάνεται επίσης καφετιέρα.

Ιδανικό για μια προσιτή βάση στη Νέα Ορλεάνη.
Χαρακτηριστικά:
Πισίνα
wi-fi
The Cornstalk Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

915 Royal St, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιστορικό κτίριο. Κλασική ατμόσφαιρα της Νέας Ορλεάνης. Εξαιρετική τοποθεσία.
Το Cornstalk Hotel είναι το πιο εντυπωσιακό πανδοχείο στη γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης. Έχει έναν αέρα βικτωριανής αίγλης που συμπληρώνει τέλεια την απόκοσμη γοητεία της πόλης.

Ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος κρέμεται πάνω από το λόμπι, που θυμίζει μια περασμένη εποχή - φέρτε πίσω εκείνες τις ψηλές θολωτές οροφές, παρακαλώ. Το κτίριο είναι στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων.

Τα δωμάτια είναι όμορφα σε στυλ παλιού κόσμου. Θα θέλετε να κάνετε πάρτι σαν να είναι το 1899.

Το μακροβιότερο gay μπαρ των ΗΠΑ, Cafe Lafitte στην Εξορία, είναι πολύ κοντά!
Χαρακτηριστικά:
wi-fi
Holiday Inn Chateau Lemoyne
Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Dauphine 301, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Εκπληκτική πισίνα. Καλή τιμή.
Το Chateau LeMoyne είναι ένα δημοφιλές boutique ξενοδοχείο στο η γαλλική συνοικία, κοντά στα δημοφιλή της πόλης γκέι νυχτερινή ζωή.

Υπάρχουν πολλά μπαρ και κλαμπ τριγύρω, συγκεκριμένα Διπλό παιχνίδι είναι μερικά τετράγωνα στο δρόμο, και Καλό μπαρ φίλων περίπου 5 λεπτά πιο πάνω.

Το Martini Bar and Restaurant σερβίρει παραδοσιακή κρεολική κουζίνα, χειροποίητα κοκτέιλ και ζωντανή μουσική.

Αυτό το ξενοδοχείο που ανήκει στο Holiday Inn προσφέρει εστιατόριο, μπαρ, θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα και ευρύχωρη αυλή με καθιστικό.

Το ιστορικό κτήριο περιλαμβάνει άνετα δωμάτια και οι αναβαθμισμένες σουίτες προσφέρουν μπαλκόνι με θέα στη γαλλική συνοικία, ιδανικό για το Mardi Gras.

 
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Πισίνα
Εστιατόρια
wi-fi
Dauphine Orleans Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

415 Rue Daupine Street, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιστορικό κτίριο. Κλασικό κρεολικό στυλ. Τέλεια τοποθεσία.
Το Dauphine Orleans Hotel είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο στη Νέα Ορλεάνη. Μόλις ένα τετράγωνο μακριά από την οδό Bourbon, αυτό το χαρακτηριστικό ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο η γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης.

Η τοποθεσία είναι ιδανική καθώς μπορεί να εκτεθείτε σε υπερβολικό θόρυβο αν είστε πολύ κοντά στην οδό Bourbon, ενώ αν είστε πολύ μακριά νιώθετε σαν να χάνετε την ευκαιρία. Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει τέλεια ισορροπία.

Τα δωμάτια έχουν κλασικό ντιζάιν κρεόλ, με κίτρινα και ελαφριά χρώματα σε όλους τους χώρους.

Οι παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα και μπαρ στις εγκαταστάσεις.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πισίνα
wi-fi
Frenchmen Orleans at 519
Εικονίδιο τοποθεσίας

519 Frenchmen Street ;,, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κρεολικό στυλ. Εξαιρετική τοποθεσία. Αίσθηση θερέτρου.
Ο Γάλλος είναι ένα γοητευτικό boutique ξενοδοχείο στη Νέα Ορλεάνη κοντά στη διάσημη τζαζ σκηνή της πόλης.

Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρη αυλή με εξωτερική πισίνα και υδρομασάζ. Επικρατεί ένα ζωντανό, σχεδόν Καραϊβικό στυλ, από τα φύλλα των φοινικών της αυλής μέχρι την πολύχρωμη τέχνη στο λόμπι.

Κάθε δωμάτιο είναι σαν μίνι εξοχικό κρεόλ. Οι εκτεθειμένοι τοίχοι από τούβλα τους δίνουν μια ρουστίκ αίσθηση.

Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της πόλης και έχει την αίσθηση ενός θέρετρου.
Χαρακτηριστικά:
Hot Tub
Πισίνα
wi-fi
Maison Dupuy
Εικονίδιο τοποθεσίας

1001 Rue Toulouse, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καλή τοποθεσία. Καλή τιμή.
Το Maison Dupuy είναι ένα γοητευτικό ξενοδοχείο σε κατοικημένη περιοχή Γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης.

Ο χώρος του ξενοδοχείου αποτελείται από μια ευρύχωρη αυλή με μαρμάρινο σιντριβάνι και θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό. Μπορείτε να δειπνήσετε στο εστιατόριο Bistreaux του ξενοδοχείου και να δοκιμάσετε το περίφημο κοκτέιλ τυφώνα.

Κάθε δωμάτιο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 37 ιντσών, ενώ επιλεγμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια.

Αυτή είναι μια ιδανική, ήσυχη τοποθεσία για να επιστρέψετε αφού διασκεδάσετε όλη τη νύχτα στην Bourbon Street.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πισίνα
Εστιατόρια
wi-fi
Bourbon Orleans Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

717 Orleans St.,, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιστορικό κτίριο. Γεμάτο χαρακτήρα. Πρώην αίθουσα χορού! Κλασική ατμόσφαιρα της Νέας Ορλεάνης.
Το Bourbon Orleans είναι ένα δημοφιλές γκέι ξενοδοχείο στη Νέα Ορλεάνη τη γαλλική συνοικία της πόλης, λίγα μόλις λεπτά από η νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.

Αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο προσφέρει νότια γοητεία με πολυτελείς ανέσεις. Ήταν κάποτε αίθουσα χορού και στη συνέχεια έγινε μοναστήρι. Έχοντας ζήσει πολλές ζωές, αυτό το κτίριο έχει μεγάλη γοητεία.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να επωφεληθούν από την εξωτερική πισίνα και το εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το Roux-on-Orleans προσφέρει αυθεντική κρεολική κουζίνα μαζί με κλασικά αμερικανικά πιάτα.

Ζωντανή μουσική τζαζ προβάλλεται περιστασιακά στο μπαρ του ξενοδοχείου, Bourbon O.

Οι επισκέπτες του Bourbon Orleans Hotel θα υποδεχτούν ένα δωρεάν κοκτέιλ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Massage
Πισίνα
Εστιατόρια
wi-fi
Hotel St. Pierre French Quarter
Εικονίδιο τοποθεσίας

911 Burgundy St ;,, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Κλασικό κτίριο.
Το Hotel St Pierre είναι ένα boutique ξενοδοχείο που χτίστηκε σε τρεις πρώην γαλλικές αποικίες.

Αυτό το γραφικό ξενοδοχείο προσφέρει άνετα καταλύματα και ποιοτικές ανέσεις, όπως δύο ξεχωριστές πισίνες.

Οι επισκέπτες του Hotel St Pierre επωφελούνται από δωρεάν ευρωπαϊκό πρωινό που σερβίρεται καθημερινά.

Κάθε γοητευτικό δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο. Αυτό το κτήριο χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, έχει χαρακτήρα και κλασικές λεπτομέρειες, όπως ψηλούς τοίχους και πολυελαίους.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Πισίνα
wi-fi

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.