Ομοφυλοφιλικός χάρτης της Κοπεγχάγης

Ομοφυλοφιλικός χάρτης της Κοπεγχάγης

Ο διαδραστικός χάρτης της Κοπεγχάγης. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ Λεσβίες

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Hotel Mayfair

Αν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο ακριβώς στη μοντέρνα κεντρική γειτονιά της πόλης, το Hotel Mayfair είναι αυτό! Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά από τον κεντρικό σταθμό της Κοπεγχάγης και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τοπικούς χώρους γκέι σκηνής, καθώς και από το δημοφιλές πάρκο ψυχαγωγίας Tivoli Gardens, καθώς και από πολλά μοντέρνα εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. Κάθε κομψό δωμάτιο επισκεπτών είναι σχεδιασμένο για άνετη άνεση, διαθέτει τηλεόραση που μπορεί να συνδεθεί με τις υπηρεσίες συνεχούς ροής, τις παροχές για τσάι και καφέ, και έχει μοντέρνο σχεδιασμό. Υπάρχουν επίσης πολυτελείς σουίτες και superior δωμάτια με κρεβάτι king size διαθέσιμα για κράτηση. Το Hotel Mayfair διαθέτει επίσης δικό του μπαρ/lounge, γυμναστήριο και κήπο. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης νόστιμο μπουφέ πρωινού με τοπικές πηγές. Αυτό μπορεί να αγοραστεί με την κράτησή σας ή κατά την άφιξή σας. Το Hotel Mayfair προσφέρει εκπληκτική έκπτωση 15% στις ευέλικτες τιμές του ως αποκλειστική έκπτωση TravelGay χρήστες, κωδικός προσφοράς: 'travelgaymayfair' να εξαργυρώσετε κατά την κράτηση με το ξενοδοχείο.

Andersen Boutique Hotel

Το Andersen Boutique Hotel είναι μια φιλική προς τους ομοφυλόφιλους διαμονή στην καρδιά της Κοπεγχάγης, κοντά στον κεντρικό σταθμό και το μετρό. Η δημοφιλής περιοχή Meatpacking, πολλές γκαλερί, εστιατόρια, καφέ και γκέι νυχτερινή ζωή είναι όλα εύκολα προσβάσιμα. Το Andersen, μια εξαιρετική επιλογή για τους γκέι ταξιδιώτες, απέχει περίπου 7 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Pride ή μπορείτε να κάνετε 2 λεπτά με το μετρό. Τα δωμάτια διατίθενται σε Princess, Mermaid ή Emperor και είναι επιπλωμένα με γούστο με φωτεινά χρώματα, ηχομονωμένα παράθυρα, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, κλιματισμό, πολυτελή προϊόντα περιποίησης, δωρεάν WiFi. Στο lounge του λόμπι διατίθενται δωρεάν καφές Nespresso, τσάι και ζεστή σοκολάτα όλο το 24ωρο. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης με έκπτωση για τους επισκέπτες και 7ωρο γυμναστήριο. Το ξενοδοχείο θα δώσει επίσης ένα δώρο εάν αρνηθείτε την υπηρεσία καθαρισμού κατά τη διάρκεια της διαμονής σας για να ελαχιστοποιήσετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σας, καθώς είναι πιστοποιημένο Green Hotel. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν ώρα κρασιού κάθε μέρα, όλο το χρόνο από τις 24 έως τις 5 μ.μ., όπου μπορείτε να απολαύσετε όσο περισσότερο κρασί μπορείτε - μια δημοφιλής εκδήλωση όπου μπορείτε να συναντήσετε και να συναναστραφείτε με άλλους επισκέπτες. Το Andersen Boutique προσφέρει επίσης πακέτα με τη διαμονή σας που περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή και επιλογές κρεβατιού και βιολογικού πρωινού. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.
AC Hotel Bella Sky Κοπεγχάγη

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Ζήστε την κομψότητα 4 αστέρων στην πρωτεύουσα της Δανίας με τα όμορφα σχεδιασμένα καταλύματα και τις πολυτελείς ανέσεις στο εμβληματικό AC Hotel Bella Sky Copenhagen με τους δύο κεκλιμένους πύργους του.  Ξεπακετάρετε τις βαλίτσες σας σε μοντέρνα δωμάτια ξενοδοχείου με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και αυθεντικό δανέζικο ντιζάιν. Πηγαίνετε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή που περιλαμβάνει ένα γειτονικό γήπεδο γκολφ, ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο και μια κατοικημένη περιοχή με εκπληκτική αρχιτεκτονική. Επίσης, το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στο Western Amager, ένα μοναδικά ανέγγιχτο φυσικό πάρκο, που καλύπτει περίπου 3,500 εκτάρια ή περίπου δέκα φορές το μέγεθος του Central Park της Νέας Υόρκης.  Μην παραλείψετε να πάρετε το ασανσέρ στον 23ο όροφο, όπου θα βρείτε το βραβευμένο πανασιατικό εστιατόριο και το κοκτέιλ μπαρ SUKAIBA με εξαιρετική κουζίνα, ποτά και εκπληκτική πανοραμική θέα στην Κοπεγχάγη. Ή χαλαρώστε σε ένα από τα άλλα εστιατόρια και μπαρ, όπως το Brasserie Martha και το AC Lounge και, φυσικά, ξεκινήστε τέλεια στο εστιατόριο πρωινού που σερβίρει έναν από τους καλύτερους ζεστούς μπουφέ πρωινού της Κοπεγχάγης.   Με τοποθεσία ανάμεσα στο αεροδρόμιο και το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, το ξενοδοχείο μας απέχει λίγα βήματα από το σταθμό του μετρό που σε μόλις 10 λεπτά σας μεταφέρει στην καρδιά της Κοπεγχάγης για εύκολη εξερεύνηση τοπικών αξιοθέατων, όπως οι κήποι Tivoli, το Nyhavn και τα ιστορικά κάστρα. Εάν ο καιρός το επιτρέπει, συνιστούμε επίσης να απολαύσετε το ταξίδι στην πόλη με ένα ποδήλατο όπως οι ντόπιοι ή να πηδήξετε με ταξί, που θα σας μεταφέρει στο ζωντανό κέντρο της πόλης σε λίγα λεπτά. 

Ομοφυλόφιλος Κοπεγχάγη Εκδηλώσεις