MalmöHagen 2024: Κοπεγχάγη Eurovision Party

MalmöHagen 2024: Κοπεγχάγη Eurovision Party

MalmöHagen 2024: Copenhagen Eurovision Party

4 2024 Μαΐου

Τοποθεσία

VOLUME, Enghavevej 80, 2450 København, Κοπεγχάγη, Denmark

Δεν πήρατε εισιτήρια ζωντανής εκπομπής Eurovision στη Σουηδία; Δοκιμάστε το επόμενο καλύτερο πράγμα και πηγαίνετε στην Κοπεγχάγη! Με τον μεγαλύτερο χώρο της Eurovision Promo Tour 2024 σε 8 πόλεις μέχρι σήμερα, η Κοπεγχάγη έχει τη 2η μεγαλύτερη χωρητικότητα έως και 5,000 καλεσμένων.

Το MalmöHagen πρόκειται να αιχμαλωτίσει τους λάτρεις της Eurovision με το μεγαλείο του το Σάββατο, 4 Μαΐου 2024. Αυτή η εντυπωσιακή ψηφοφορία και εκπομπή της Eurovision Pre-Party, με μια Euroclub After-Party, φιλοξενείται στην καρδιά της Κοπεγχάγης στο VOLUME από το DISIE (Δανικό Ινστιτούτο για την Αειφορία, την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα). Με ένα lineup άνω των 15 πράξεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί και άλλες επόμενες, η εκπομπή θα αποτελείται από 2 μέρη: «The Grand Final Show & Vote» και «The AfterParty Club».

Η βραδιά ξεκινά με ζωντανές εμφανίσεις τραγουδιών της Eurovision 2024, όπου 26 διαγωνιζόμενες ηθοποιοί θα διεκδικήσουν τις ψήφους του κοινού. Η διαδραστική και καθηλωτική παράσταση δεν αφορά μόνο τη μουσική. Είναι μια γιορτή της διαφορετικότητας και της συμμετοχής, που αντανακλά το ζωντανό πνεύμα της κοινότητας της Eurovision. Μοναδικό για τα προ-πάρτι της άλλης πόλης, το κοινό θα χωριστεί σε 2 μισά: ένα ως τηλεψηφοφόρος και ένα ως επαγγελματίες ένορκοι. Αυτό θα εξασφαλίσει μια κλιματική ακολουθία ζωντανής ψηφοφορίας και θα έχει ως αποτέλεσμα αληθινό στυλ Eurovision.

Η μοναδική τοποθεσία της εκδήλωσης, μόλις μια γέφυρα μακριά από το Μάλμε, ενισχύει την απήχησή της, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση τόσο στη γοητεία όσο και στα αξιοθέατα των πόλεων. Η Κοπεγχάγη ψηφίστηκε για άλλη μια φορά ως η ασφαλέστερη πόλη στον κόσμο στον Δείκτη Ασφαλών Πόλεων του Economist 2023.

Το MalmöHagen υπερηφανεύεται για τη δέσμευσή του να δημιουργεί ασφαλείς και χωρίς αποκλεισμούς χώρους. Με επίκεντρο τις κοινότητες LGBTQIA+ και Drag Performer, η εκδήλωση αποτελεί απόδειξη του ήθους της ενότητας και της χαράς μέσω της μουσικής. Πέρα από το πάρτι, οι επισκέπτες θα συνεισφέρουν στη δανική ατζέντα βιωσιμότητας και καινοτομίας, σύμφωνα με τις αξίες της μάρκας Fresh Events ApS και Team Malmöhagen.

Προσθέτοντας στη γοητεία, διατίθενται αναβαθμίσεις εισιτηρίων για πρόωρη είσοδο, εμπειρίες VIP και συναντήσεις και χαιρετισμούς, που καλύπτουν μια σειρά από προτιμήσεις και προϋπολογισμούς. Από τους περίεργους ντόπιους μέχρι τους πιο ένθερμους φανατικούς της Eurovision, το MalmöHagen απλώνει τη ζεστή του αγκαλιά σε όλους.

Ως επιστέγασμα της σκηνής Pre-Party της Eurovision, το MalmöHagen δεν είναι απλώς μια ακόμη συναυλία. Είναι μια μαγική παραμυθένια εμπειρία, που συνδυάζει το καλύτερο της δανέζικης κουλτούρας με μια παγκόσμια προοπτική, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι στις καρδιές και στο μυαλό των καλεσμένων της.

Τιμή MalmöHagen 2024: Κοπεγχάγη Eurovision Party

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.