Κοπεγχάγη

Gay Κοπεγχάγη · Ξενοδοχεία

Μια εξαιρετική γκάμα σχεδιαστικών ξενοδοχείων, ιστορικά αξιοθέατα, φιλόξενη στάση απέναντι σε γκέι τουρίστες και ζωντανή γκέι σκηνή κάνουν την Κοπεγχάγη μια υπέροχη πόλη για εξερεύνηση.

Ξενοδοχεία ομοφυλόφιλων στην Κοπεγχάγη ανά περιοχή

Gay Κοπεγχάγη · Ξενοδοχεία

AC Hotel Bella Sky Copenhagen
Εικονίδιο τοποθεσίας

Κέντρο Blvd. 5, Κοπεγχάγη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Θέα στην ταράτσα της πόλης! Γκέι καλωσόρισμα!

Ζήστε την κομψότητα 4 αστέρων στην πρωτεύουσα της Δανίας με τα όμορφα σχεδιασμένα καταλύματα και τις πολυτελείς ανέσεις στο εμβληματικό AC Hotel Bella Sky Copenhagen με τους δύο κεκλιμένους πύργους του. 

Ξεπακετάρετε τις βαλίτσες σας σε μοντέρνα δωμάτια ξενοδοχείου με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και αυθεντικό δανέζικο ντιζάιν. Πηγαίνετε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή που περιλαμβάνει ένα γειτονικό γήπεδο γκολφ, ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο και μια κατοικημένη περιοχή με εκπληκτική αρχιτεκτονική.

Επίσης, το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στο Western Amager, ένα μοναδικά ανέγγιχτο φυσικό πάρκο, που καλύπτει περίπου 3,500 εκτάρια, ή περίπου δέκα φορές το μέγεθος του Central Park της Νέας Υόρκης. 

Μην παραλείψετε να πάρετε το ασανσέρ στον 23ο όροφο, όπου θα βρείτε το βραβευμένο πανασιατικό εστιατόριο και κοκτέιλ μπαρ SUKAIBA με εξαιρετική κουζίνα, ποτά και εκπληκτική πανοραμική θέα στην Κοπεγχάγη. Ή χαλαρώστε σε ένα από τα άλλα εστιατόρια και μπαρ, όπως το Brasserie Martha και το AC 
Σαλόνι και, φυσικά, ξεκινήστε τέλεια στο εστιατόριο πρωινού που σερβίρει έναν από τους καλύτερους ζεστούς μπουφέ πρωινού της Κοπεγχάγης.  

Με τοποθεσία ανάμεσα στο αεροδρόμιο και το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, το ξενοδοχείο μας απέχει λίγα βήματα από το σταθμό του μετρό που σε μόλις 10 λεπτά σας μεταφέρει στην καρδιά της Κοπεγχάγης για εύκολη εξερεύνηση τοπικών αξιοθέατων, όπως οι κήποι Tivoli, το Nyhavn και τα ιστορικά κάστρα.

Εάν ο καιρός το επιτρέπει, συνιστούμε επίσης να απολαύσετε το ταξίδι στην πόλη με ένα ποδήλατο όπως οι ντόπιοι ή να πηδήξετε σε ένα ταξί, που θα σας μεταφέρει στο ζωντανό κέντρο της πόλης σε λίγα λεπτά. 

Χαρακτηριστικά:
παρακείμενη φυσική περιοχή
θέα στην ταράτσα
τρία εστιατόρια
μοναδική αρχιτεκτονική και σχεδιασμένα δωμάτια

Κέντρο της Κοπεγχάγης

Η περιοχή του κέντρου της Κοπεγχάγης χαρακτηρίζεται από στενά δρομάκια, με μπουτίκ, καφέ και τη διάσημη οδό Strøget να διασχίζει τη μέση. Αυτά τα ξενοδοχεία με καλή βαθμολογία βρίσκονται επίσης κοντά στην κύρια γκέι σκηνή της πόλης και στη νυχτερινή ζωή κοντά στην πλατεία του Δημαρχείου.
Scandic Copenhagen
Εικονίδιο τοποθεσίας

Vester Soegade 6, Κοπεγχάγη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 50

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Πολύ κεντρικό. Κοντά σε καταστήματα και γκέι νυχτερινή ζωή.
Δημοφιλές ξενοδοχείο σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης της Κοπεγχάγης. Το Scandic Copenhagen απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τα κύρια αξιοθέατα και τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.

Τα μοντέρνα σχεδιασμένα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και θυρίδα ασφαλείας.

Το Scandic Copenhagen διαθέτει εστιατόριο και μπαρ όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν ένα από τα πολλά μπαρ και εστιατόρια στη γύρω περιοχή.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Andersen Boutique Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Helgolandsgade 12, Κοπεγχάγη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε στην πλατεία υπερηφάνειας. Βολική τοποθεσία. Μεγάλη αξία.
Το Andersen Boutique Hotel είναι μια φιλική προς τους ομοφυλόφιλους διαμονή στην καρδιά της Κοπεγχάγης, κοντά στον κεντρικό σταθμό και το μετρό. Η δημοφιλής συνοικία Meatpacking, πολλές γκαλερί, εστιατόρια, καφετέριες και ομοφυλόφιλη νυχτερινή ζωή είναι όλα σε κοντινή απόσταση. Μια εξαιρετική επιλογή για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, το Andersen απέχει περίπου 7 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία υπερηφάνειας ή μπορείτε να κάνετε 2 λεπτά με το μετρό.

Τα δωμάτια διαθέτουν πριγκίπισσα, γοργόνα ή αυτοκράτορα και είναι όμορφα επιπλωμένα με φωτεινά χρώματα, παράθυρα με ηχομόνωση, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, κλιματισμό, πολυτελή προϊόντα περιποίησης, δωρεάν Wi-Fi. Στο λόμπι lounge διατίθενται δωρεάν καφές Nespresso, τσάι και ζεστή σοκολάτα όλο το 24ωρο. Υπάρχει επίσης μειωμένος χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες και 7ωρο γυμναστήριο.

Το ξενοδοχείο θα δώσει επίσης ένα δώρο εάν απορρίψετε την υπηρεσία καθαριότητας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας για να ελαχιστοποιήσετε τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις, καθώς είναι πιστοποιημένο ξενοδοχείο Green.

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν ώρα κρασιού κάθε μέρα, όλο το χρόνο από τις 5 έως τις 6 μ.μ., όπου μπορείτε να απολαύσετε όσο περισσότερο κρασί μπορείτε - μια δημοφιλής εκδήλωση όπου μπορείτε να συναντήσετε και να συναναστραφείτε με άλλους επισκέπτες. Το Andersen Boutique προσφέρει επίσης πακέτα με τη διαμονή σας που περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή και επιλογές κρεβατιού και βιολογικού πρωινού.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
πρωινό
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Δωρεάν ώρα κρασιού
στάθμευση
μοναδικό στυλ
Hotel SP34
Εικονίδιο τοποθεσίας

Sankt Peders Stræde 34, Κοπεγχάγη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Κομψή σχεδίαση.
Το κομψό Hotel SP34 βρίσκεται σε καλή τοποθεσία για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και γκέι νυχτερινή ζωή στην Κοπεγχάγη, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τους κήπους Tivoli, την εμπορική οδό Strøget, εστιατόρια, καφέ, Never Mind gay club και  ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΑΡ.

Τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα έπιπλα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, επιφάνεια εργασίας, παροχές για τσάι και καφέ και προϊόντα περιποίησης Ren. Οι σουίτες περιλαμβάνουν δωρεάν μίνι μπαρ.

Το SP34 διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο, δύο πολυτελή εστιατόρια, lounge bar και 24ωρη υπηρεσία δωματίου.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
The Square
Εικονίδιο τοποθεσίας

Radhuspladsen 14, 1550 Κοπεγχάγη,,, Κοπεγχάγη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη γκέι σκηνή. Πολύ κεντρικό. Υπέροχη θέα.

Μια δημοφιλής επιλογή Travel Gay Ευρώπη. Αυτό το κομψό, φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο βρίσκεται στην πλατεία του Δημαρχείου, σε μικρή απόσταση με τα πόδια Σάουνα Amigo, Κλαμπ κρουαζιέρας SLM.

Κοντά βρίσκεται επίσης οι κήποι Tivoli, ο κεντρικός σταθμός και ο κεντρικός εμπορικός δρόμος Strøget.

Τα δωμάτια στο The Square διαθέτουν μινιμαλιστικό σχεδιασμό, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Η αίθουσα πρωινού στον 6ο όροφο διαθέτει βεράντα με υπέροχη θέα στην πόλη. Όσο κεντρικό γίνεται.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λεωφόρος, 29, Κοπεγχάγη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή μπουτίκ. Καλοσχεδιασμένο. Σχέση ποιότητας και τιμής.
Βρίσκεται λίγο πιο μακριά από το κέντρο, αλλά θα λατρέψετε το βραβευμένο ντιζάιν ξενοδοχείο του. Το Avenue στεγάζεται σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα και προσφέρει κομψά δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης με internet και δωρεάν Wi-Fi.

Υπάρχει μια ιδιωτική αυλή όπου μπορείτε να απολαύσετε σπιτικό πρωινό και ένα άνετο lounge bar με άνετους καναπέδες και τζάκι. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κατάστημα με είδη δώρων με σχέδια και βιβλία.

Η γκέι σκηνή και το κέντρο της πόλης απέχουν περίπου 20 λεπτά με τα πόδια, ή μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο από έξω από το ξενοδοχείο ή το μετρό στο σταθμό Forum (5 λεπτά με τα πόδια).
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Κατάστημα
    Wakeup Copenhagen - Borgergade
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Borgergade 9, Κοπεγχάγη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή προϋπολογισμού. Εξαιρετική τοποθεσία. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.
    Το δημοφιλές ξενοδοχείο Wakeup στο Borgergade προσφέρει κομψά, οικονομικά δωμάτια σε καλή τοποθεσία, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, τους κήπους Tivoli, τουριστικά αξιοθέατα, καθώς και Μπαρ CPH Jailhouse και  Σάουνα Amigo.

    Τα δωμάτια διαθέτουν μοντέρνα επίπλωση, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στην πόλη. Ο μπουφές πρωινού σερβίρεται στην τραπεζαρία με γυάλινη οροφή.

    Ποτά και σνακ είναι διαθέσιμα για αγορά στο 24ωρο lobby lounge. Στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο internet.
    Χαρακτηριστικά:
    Δωρεάν Wi-Fi
    Urban House Copenhagen by MEININGER
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Colbjørnsensgade 5-11, Κοπεγχάγη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

    Η Κορυφαία 100

    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
    Hip νέο οικονομικό ξενοδοχείο στην περιοχή Vesterbro. Το Urban House Copenhagen βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, μουσεία, πολλά αξιοθέατα, εστιατόρια και νυχτερινή ζωή ομοφυλόφιλων.

    Διατίθενται κοιτώνες και ιδιωτικά δωμάτια, όλα με δωρεάν Wi-Fi. Υπάρχει 24ωρη ρεσεψιόν, υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων, δωμάτιο πλυντηρίων, τραπεζάκι μπιλιάρδου και μπαρ που προσελκύει το νεαρό μοντέρνο πλήθος.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Εστιατόρια

    Vesterbro

    Μία από τις πιο μοντέρνες περιοχές της Κοπεγχάγης. Το Vesterbro φιλοξενεί κομψά μπαρ, εστιατόρια, μπουτίκ, γκαλερί και καφέ. Σας προτείνουμε αυτά τα ξενοδοχεία που είναι εύκολα προσβάσιμα από το κέντρο της πόλης και τη γκέι σκηνή.
    Hotel Mayfair
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Helgolandsgade 3, Κοπεγχάγη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Boutique Hotel φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους Μεγάλη αξία. Κοντά στην gay σκηνή.
    Αν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο ακριβώς στη μοντέρνα κεντρική γειτονιά της πόλης, το Hotel Mayfair είναι αυτό! Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά από τον κεντρικό σταθμό της Κοπεγχάγης και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τοπικούς χώρους γκέι σκηνής, καθώς και από το δημοφιλές πάρκο ψυχαγωγίας Tivoli Gardens, καθώς και από πολλά μοντέρνα εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα.

    Κάθε κομψό δωμάτιο επισκεπτών είναι σχεδιασμένο για άνετη άνεση, διαθέτει τηλεόραση που μπορεί να συνδεθεί με τις υπηρεσίες ροής, τις παροχές για τσάι και καφέ, και έχει μοντέρνο σχεδιασμό. Υπάρχουν επίσης πολυτελείς σουίτες και superior δωμάτια με king size κρεβάτι αδιαθέσιμο για κράτηση. 

    Το Hotel Mayfair διαθέτει επίσης δικό του μπαρ/lounge, γυμναστήριο και κήπο. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ένα νόστιμο τοπικό πρωινό σε μπουφέ. Αυτό μπορεί να αγοραστεί με την κράτησή σας ή κατά την άφιξή σας.

    Το Hotel Mayfair προσφέρει εκπληκτική έκπτωση 15% στις ευέλικτες τιμές του ως αποκλειστική έκπτωση TravelGay χρήστες, κωδικός προσφοράς: 'travelgaymayfair' να εξαργυρώσετε κατά την κράτηση με το ξενοδοχείο.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Κεντρική τοποθεσία
    Δωρεάν Wi-Fi
    Κήπος
    Nimb Hotel
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Bernstorffsgade 5, Κοπεγχάγη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Επιλογή μπουτίκ. Ιδανικό για ψώνια και περιηγήσεις στα αξιοθέατα.
    Στην καρδιά της Κοπεγχάγης στους Κήπους Tivoli, το βραβευμένο Nimb Hotel ανταποκρίνεται πλήρως στη φήμη του ως «ναός καλού γούστου».

    Κάθε ξεχωριστά σχεδιασμένο δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση Bang & Olufsen, βάση σύνδεσης για iPod, έπιπλα αντίκες και δωρεάν Wi-Fi. Το Nimb Bar, το Brasserie και το Vinotek ολοκληρώνουν την πολυτελή εμπειρία.

    Γκέι μπαρ Όσκαρ, SLM gay λέσχη κρουαζιέρας και άλλοι γκέι χώροι βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, στην άλλη πλευρά του Tivoli Gardens.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Δωρεάν Wi-Fi
    Εστιατόρια
    Comfort Hotel Vesterbro
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Vesterbrogade, 23-29, Κοπεγχάγη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

    Η Κορυφαία 100

    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βολική τοποθεσία. Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Εξαιρετική αξία.
    Το Comfort Vesterbro προσφέρει εξαιρετική αξία, βολική τοποθεσία και σύγχρονο στιλ. Κάθε μοναδικά διακοσμημένο, πολύχρωμο δωμάτιο διαθέτει άνετο κρεβάτι, καλωδιακή τηλεόραση, κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi.

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη μοντέρνα περιοχή Vesterbro, 5 λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και τους περίφημους κήπους Tivoli. Πολλά από τα καλύτερα γκέι μπαρ και κλαμπ στην Κοπεγχάγη είναι όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Δωρεάν Wi-Fi
    Εστιατόρια
    Hotel Ansgar
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Colbjørnsensgade 29, Κοπεγχάγη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Ιδανικό για ψώνια και νυχτερινή ζωή.
    Η βολική τοποθεσία του Hotel Ansgar κοντά στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Κοπεγχάγης, το Strøget, και μερικά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό το καθιστά δημοφιλή επιλογή.

    Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα κτήριο του 18ου αιώνα και προσφέρει καθαρά και απλά δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Υπάρχει μια όμορφη αυλή για πρωινό.

    Η κοντινή μοντέρνα συνοικία Vesterbro φιλοξενεί μια σειρά από καταστήματα, εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα. Οι κήποι Tivoli και η νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων βρίσκονται επίσης σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Καφετέρια
    Δωρεάν Wi-Fi
    Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Carsten Niebuhrs Gade 11, Κοπεγχάγη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Οικονομικό ξενοδοχείο. Εξαιρετική τοποθεσία & αξία για τα χρήματα.
    Σχεδιασμένο από τον Δανό αρχιτέκτονα Kim Utzon, το εξαιρετικό Wakeup on Carsten διαθέτει ένα ισχυρό, μοντέρνο στιλ, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τους κήπους Tivoli, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κοπεγχάγης, τον εμπορικό δρόμο Strøget και την κύρια γκέι σκηνή.

    Τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο με γυάλινους τοίχους, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και γρήγορο δωρεάν Wi-Fi. Τα standard δωμάτια στους κάτω ορόφους είναι πολύ προσιτά, ενώ τα πολύ μεγάλα δωμάτια σε υψηλότερα επίπεδα με «παραδεισένια» θέα θα κοστίζουν περισσότερο.

    Ένα ξενοδοχείο με καλή σχέση ποιότητας τιμής με ευέλικτη πολιτική τιμολόγησης και καλή τοποθεσία. ο Wakeup Κοπεγχάγης - Borgergade αξίζει επίσης να εξεταστεί.
    Χαρακτηριστικά:
    Δωρεάν Wi-Fi
    Generator Hostel Copenhagen
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Adelgade 5-7, Κοπεγχάγη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

    Η Κορυφαία 100

    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλές οικονομικό ξενοδοχείο. Εξαιρετική τοποθεσία & αξία για τα χρήματα.
    Η πιο δημοφιλής επιλογή προϋπολογισμού μας. Το μοντέρνο Generator Copenhagen βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, στο σταθμό του μετρό, Γκέι μπαρ Oscar, Κρουαζιερόπλοιο SLM Κοπεγχάγης και άλλους γκέι χώρους.

    Περιμένετε διασκεδαστικούς, φωτεινούς εσωτερικούς χώρους και προσωπικό για να ταιριάξετε σε αυτόν τον απλό ξενώνα. Οι παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi, δροσερό μπαρ & σαλόνι, επιλογές δωματίου, ιδιωτικά ερμάρια και ντους υψηλής πίεσης. Υπάρχει επίσης ένα ταξιδιωτικό κατάστημα και μεγάλη εξωτερική βεράντα.

    Η Generator έχει πολλά υποκαταστήματα σε όλη την Ευρώπη και χτίζει μια ισχυρή φήμη - αξίζει να το ελέγξετε αν ταξιδεύετε με προϋπολογισμό.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Δωρεάν Wi-Fi
    Κατάστημα
    Ηλιόλουστη βεράντα

    Έχουμε κάτι λάθος;

    Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.