συναυλία, κομφετί, πάρτι

Μάλτα Gay Bars & Clubs

Ως δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη, η Μάλτα έχει μια ακμάζουσα γκέι νυχτερινή ζωή. Τα περισσότερα δημοφιλή γκέι μπαρ και κλαμπ χορού βρίσκονται στο Paceville.

Μάλτα Gay Bars & Clubs

NERVE
Εικονίδιο τοποθεσίας

Διάφοροι Χώροι, Μάλτα

5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 34 ψηφοφορίες

Εξυπηρετώντας σας με μια εμπειρία clubbing υψηλής ενέργειας, ηλεκτρισμένες παραστάσεις και εντυπωσιακά ρούχα, απλά δεν μπορείτε να χάσετε το NERVE. Παίζοντας τις πιο καυτές επιτυχίες της euro-pop και τα κτυπήματα της Eurovision, η σειρά DJ των NERVE θα σας κάνει να ζητάτε περισσότερα.

Συγκεντρώνοντας τα καλύτερα queer ταλέντα της Μάλτας, από επερχόμενους drag queens, ερμηνευτές, εικαστικούς καλλιτέχνες και DJ, η NERVE δημιούργησε έναν πραγματικά περιεκτικό ασφαλή χώρο που βασίζεται στην αληθινή εκπροσώπηση της κοινότητας! Ζήστε την αλήθεια σας στην επόμενη έκδοση, γιατί, ας το παραδεχτούμε... Ζώντας αυτή τη ζωή, χρειάζεται ΝΕΥΡΑ!

Μη χάσετε την queer μαγεία του NERVE, προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εδώ.

Χαρακτηριστικά:
πάρτυ χορού
Drag Performers
Μουσική
εικαστικοί καλλιτέχνες

Σαββατοκύριακο: 10 μ.μ.-4 π.μ. (υπόκειται να αλλάξει σε περίπτωση αργίας)

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Mar-2024

Lollipop
Εικονίδιο τοποθεσίας

διάφορους χώρους, Μάλτα

3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 19 ψηφοφορίες

Σηκωθείτε από τη θέση σας, ανεβείτε στην πίστα, έχουμε κάτι τόσο γλυκό!

ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ! Το μεγαλύτερο και κορυφαίο queer event της Μάλτας που παίζει μια σειρά από ποπ, ντίσκο και house μουσική.

Το Lollipop κυκλοφορεί από το 2016 και συνδυάζει την ποπ κουλτούρα και τη μόδα με διαφορετικά θέματα κάθε μήνα, από κλαμπ εσωτερικού χώρου το χειμώνα μέχρι πάρτι στην πισίνα το καλοκαίρι. 

Η βραδιά του συλλόγου έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία ονόματα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Horse Meat Disco, Jodie Harsh, Cormac, FKA.m4a, Sexshooters, και φιλοξένησε επίσης σκηνές στο Earth Garden Festival στη Μάλτα (2022 + 2023) και το Sziget Festival στη Βουδαπέστη (2023)! 

Για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με εκδηλώσεις και εισιτήρια, ελέγξτε Facebook και Instagram. Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο της ιστοσελίδας για εισιτήρια.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική

Σαββατοκύριακο: ελέγξτε το Facebook

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Φεβ-2024

The Thirsty Barber
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ball Street, San Ġiljan, Μάλτα

5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Το Thirsty Barber είναι ένα μοναδικό μπαρ στην καρδιά του St Julians στη Μάλτα με θέμα την απαγορευτική περίοδο της Νέας Υόρκης του 1920.

Το Bar σερβίρει κοκτέιλ της εποχής, τζιν με έγχυμα και ποικιλία από ποτά που θα ενθουσιάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες. Το μπαρ είναι κρυμμένο πίσω από την πρόσοψη μιας ανεπιτήδευτης πρόσοψης Barbershop και μπορείτε να εισέλθετε μέσω μιας μυστικής πόρτας τηλεφωνικής θυρίδας σε στυλ speakeasy.

Οι Diamond Mixologists εργάζονται στο μπαρ, οπότε θα απολαύσετε μια απόλαυση καθώς κατεβαίνετε την τρύπα του κουνελιού σε αυτή τη μοναδική εμπειρία, που αξίζει να επισκεφτείτε αν βρίσκεστε στο νησί για φέτος το Europride.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Κοκτέιλς
τζιν
ποτά
με θέμα τη Νέα Υόρκη
ηχητική αίσθηση

Καθημερινά: Δευ- Κλειστά, Τρίτη-Παρα- 6 μ.μ.-2 π.μ

Σαββατοκύριακο: 6 μ.μ. - 2 π.μ.

Τελευταία ενημέρωση στις: 21-Mar-2024

Maori Bar
Εικονίδιο τοποθεσίας

Βαλέτα, Μάλτα, Μάλτα

Εμφάνιση στο χάρτη
5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το Maori είναι ένα πολύ αγαπημένο γκέι μπαρ στην ακτή της Μάλτας, στη Βαλέτα. Με υπέροχες τοιχογραφίες και υπέροχη θέα στον ανοιχτό ωκεανό, το Maori Bar είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πιείτε ένα ποτό και να επιστρέψετε.

Σκεφτείτε να επισκεφθείτε τα Μαορί κατά την επόμενη επίσκεψή σας στη Μάλτα!

Καθημερινά: Τετάρτη - Κυριακή 5-10 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 5-Δεκ-2023

Michelangelo Club
Εικονίδιο τοποθεσίας

Η Αγία Ρίτα πατά το Πέισβιλ, Μάλτα

Εμφάνιση στο χάρτη
2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 5 ψηφοφορίες

Όντας το μόνο γκέι νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο νησί της Μάλτας, το Michelangelo Club είναι ένας πολύ πολυσύχναστος και ζωντανός χώρος.

Υπάρχουν δύο όροφοι που έχουν τα δικά τους μπαρ και χορούς, προσθέτοντας ποικιλία στη βραδινή σας έξοδο. Το Michelangelo Club φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις που συμβαίνουν σε τακτική βάση στο χώρο, συμπεριλαμβανομένων των drag shows.

 

Καθημερινή: 10μμ - 4πμ

Σαββατοκύριακο: 10μμ - 4πμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 29-Mar-2024

Yard 32
Εικονίδιο τοποθεσίας

32 Strait St, Μάλτα

Εμφάνιση στο χάρτη
Το Yard 32 είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους τζιν και τάπας μπαρ στη Βαλέτα της Μάλτας. Έχουν μια τεράστια ποικιλία από πάνω από 200 διαφορετικά τζιν και 40 τάπας, καθώς και ζωντανή μουσική. Ένα ζεστό μπαρ στη δημοφιλή Strait Street.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Φαγητό
τζιν
Ζωντανή μουσική
tapas

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Alchemy
Εικονίδιο τοποθεσίας

93 Strait St, Μάλτα

Εμφάνιση στο χάρτη
Το Alchemy είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους κοκτέιλ μπαρ στη Βαλέτα της Μάλτας. Απολαύστε κορυφαίες δημιουργίες κοκτέιλ και γευστικές μπουκιές στο ιστορικό αλλά πλήρως ανανεωμένο τμήμα της Strait Street.

Μεγάλη εμπειρία mixology σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπαρ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Κοκτέιλς
Φαγητό
ιδιωτική μίσθωση

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

S2S Events
Εικονίδιο τοποθεσίας

διάφορους χώρους, Μάλτα

3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 26 ψηφοφορίες

Ο Station2Station (S2S) είναι ο κορυφαίος διοργανωτής πάρτι και εκδηλώσεων για ομοφυλόφιλους της Μάλτας. Το S2S φιλοξενεί ειδικά πάρτι όλο το χρόνο.

 
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική

Τελευταία ενημέρωση στις: 29-Mar-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.