Gay Mykonos Beach Clubs

Gay Mykonos Beach Clubs

Δείτε τα πιο δημοφιλή γκέι παραλιακά κλαμπ στη Μύκονο

Gay Mykonos Beach Clubs

JackieO' Beach Club @ Super Paradise (Temporarily Closed)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Προκυμαία Γιαλού, Παραλία Super Paradise, Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 36 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Ένας πολύ δημοφιλής προορισμός με γκέι επισκέπτες, που βρίσκεται στην Παραλία Super Paradise στα νότια της Μυκόνου. Αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είστε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ανοιχτό μέχρι τη 1 π.μ. κάθε μέρα (εκτός Κυριακής 12 π.μ.), το JackieO' Beach Club γίνεται όλο και πιο δημοφιλές κάθε χρόνο. Με τα νυχτερινά drag shows, θα βρείτε ένα όμορφο περιβάλλον για να κάνετε παρέα.

JackieO' Beach Club, που διευθύνεται από τους ιδιοκτήτες του JackieO' Bar, διαθέτει ένα εστιατόριο 150 θέσεων, ένα μεγάλο ανοιχτό μπαρ, πισίνα και τζακούζι, χώρους lounge και ένα κατάστημα μπουτίκ. Προσφέρονται υπηρεσίες μασάζ και εκδρομές με πάρτι με ιδιωτικό DJ.

Το να φτάσετε στην παραλία Super Paradise είναι διασκεδαστικό με πλοίο! Διαβάστε περισσότερα: Θαλάσσια ταξί στη Μύκονο.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
τζακούζι
Massage
Μουσική
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Καθημερινή: 09:00 - 01:00

Σαββατοκύριακο: Σάββατο 09:00 - 01:00 / Κυριακή 09:00 - 00:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 31-Ιαν-2024

Scorpios Beach Club (Temporarily Closed)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Παράγκα, Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το Scorpios Mykonos είναι σίγουρα το μέρος όπου τα cool παιδιά κάνουν παρέα. Με μια σειρά από παραλιακές περιοχές στο συγκρότημα του, θα βρείτε επίσης μια όμορφη βεράντα και ένα εστιατόριο που βρίσκεται σε αυτό Παραλία Παράγκα καυτό σημείο.

Οι υπαίθριες βεράντες προσφέρουν απίστευτη θέα στην ακτογραμμή της Μυκόνου και, ενώ δεν είναι αποκλειστικά γκέι, θα βρείτε μεγάλη γκέι πελατεία να παρευρίσκεται.

Το εστιατόριο προσφέρει βιολογική, γκουρμέ και κυρίως χορτοφαγική κουζίνα και ο ανοιχτός σχεδιασμός επιτρέπει μεγάλα τραπέζια και συγκεντρώσεις, ιδανικά για μεγάλα πάρτι και γκρουπ.

Το Cabanas on Scorpios Beach μπορεί να ενοικιαστεί από 100 ευρώ την ημέρα, αλλά πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Το Sunset Beach είναι το ιδανικό μέρος για να δείτε τον ήλιο να δύει καθώς πίνετε ένα κοκτέιλ. Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική τα περισσότερα βράδια.

Προτεραιότητα κράτησης δίνεται στα μέλη του Soho House, επομένως συνιστάται να κάνετε κράτηση πολύ νωρίτερα για να πάρετε τραπέζι ή καμπάνα. Αναμένετε να είναι στην κορυφή του εύρους τιμών των περισσότερων ανθρώπων!

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Μουσική
Εστιατόρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 31-Ιαν-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.