Κυρήνεια, Girne, Κυπαρίσσι

Σινσινάτι Ξενοδοχεία

Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους στο Σινσινάτι.

Σινσινάτι Ξενοδοχεία

Hyatt Regency Cincinnati
Εικονίδιο τοποθεσίας

151 West Fifth Street ;,, Σινσινάτι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοντέρνο επιχειρηματικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Σινσινάτι. Υπέροχες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου με πισίνα.


Αυτό το πολυτελές, φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Σινσινάτι και συνδέεται με το Συνεδριακό Κέντρο Duke Energy. Το Hyatt Regency Cincinnati προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 42 ιντσών και καφετιέρα. Διατίθενται αναβαθμισμένα δωμάτια με θέα στην πόλη ή στο ποτάμι, καθώς και σουίτες με μίνι ψυγεία και μπαρ.


Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση της εσωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου και να δειπνήσουν στο χαλαρό εστιατόριο The Red Roost Tavern. Υπάρχει επίσης ένα φιλόξενο μπαρ και μια καφετέρια 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ημέρες την εβδομάδα, που προσφέρει σνακ και ποτά.


γέφυρα γκέι μπαρ στο Σινσινάτι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, Μπαρ 901 και Η Birdcage είναι λιγότερο από 10 λεπτά μακριά.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
Καφετέρια
καφετιέρα
γυμναστήριο
Ψυγείο
Ξενοδοχείο
εσωτερική πισίνα
Αίθουσες
στάθμευση
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
TV
The Westin Cincinnati
Εικονίδιο τοποθεσίας

21 E 5th St, Σινσινάτι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Το Westin Cincinnati είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της πόλης με θέα στην πλατεία Fountain Square και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Κέντρο Τεχνών Aronoff.


Κάθε μοντέρνο δωμάτιο διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, δωρεάν Wi-Fi, τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, γραφεία και καφετιέρες. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στην πλατεία.


Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε μια αίθουσα γυμναστικής, σε ένα απλό εστιατόριο και ένα χαλαρό λόμπι μπαρ.


Πολλοί από τους πιο δημοφιλείς χώρους γκέι στο Σινσινάτι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, ελέγξτε έξω Κυριο γεγονος για μια γκέι βραδιά.

Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
επιχειρηματικό κέντρο
καφετιέρα
γυμναστήριο
Ξενοδοχείο
στάθμευση
Εστιατόρια
TV
Hilton Cincinnati Netherland Plaza
Εικονίδιο τοποθεσίας

35 West Fifth Street, Σινσινάτι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ξενοδοχείο σε στιλ αρ ντεκό με κοκτέιλ μπαρ της δεκαετίας του 1930. Κοντά σε ορόσημα και γκέι νυχτερινή ζωή.
Το Hilton Cincinnati Netherland Plaza στεγάζεται σε μια ιδιοκτησία σε στιλ αρ ντεκό του 1931 στο κέντρο του Σινσινάτι και θεωρείται εθνικό ιστορικό ορόσημο. Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο 4 αστέρων προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με ειδικά σχεδιασμένα κρεβάτια, μίνι ψυγεία, τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και δωρεάν Wi-Fi. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον ξεχωριστούς χώρους καθιστικού με πτυσσόμενους καναπέδες.


Οι επισκέπτες μπορούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο, να χαλαρώσουν στην εσωτερική πισίνα και να απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό στο Orchids at Palm Court. Το Grille at Palm Court σερβίρει αμερικανική κουζίνα για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει επίσης ένα πολυτελές κοκτέιλ μπαρ σε στιλ της δεκαετίας του 1930, ένας κουρέας και ένα σαλόνι ομορφιάς.


Το Hilton βρίσκεται στο κέντρο του κέντρου της πόλης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα gay hotspot του Σινσινάτι, δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας εδώ.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
Καφετέρια
γυμναστήριο
Ψυγείο
Ξενοδοχείο
εσωτερική πισίνα
Αίθουσες
στάθμευση
Εστιατόρια
TV

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.