Σινσινάτι Γκέι Χάρτης

Σινσινάτι Γκέι Χάρτης

Ο διαδραστικός μας γκέι χάρτης του Σινσινάτι. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Hilton Cincinnati Netherland Plaza

Το Hilton Cincinnati Netherland Plaza στεγάζεται σε μια ιδιοκτησία σε στιλ αρ ντεκό του 1931 στο κέντρο του Σινσινάτι και θεωρείται εθνικό ιστορικό ορόσημο. Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο 4 αστέρων προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με ειδικά σχεδιασμένα κρεβάτια, μίνι ψυγεία, τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και δωρεάν Wi-Fi. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον ξεχωριστούς χώρους καθιστικού με πτυσσόμενους καναπέδες. Οι επισκέπτες μπορούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο, να χαλαρώσουν στην εσωτερική πισίνα και να απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό στο Orchids at Palm Court. Το Grille at Palm Court σερβίρει αμερικανική κουζίνα για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει επίσης ένα πολυτελές κοκτέιλ μπαρ σε στιλ της δεκαετίας του 1930, ένας κουρέας και ένα σαλόνι ομορφιάς. Το Hilton βρίσκεται στο κέντρο του κέντρου της πόλης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα gay hotspot του Σινσινάτι, δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας εδώ.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Σινσινάτι Εκδηλώσεις