Γκέι Σεούλ

Γκέι Σεούλ

Η Σεούλ, η πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας και η πιο προσανατολισμένη προς τους ομοφυλόφιλους πόλη, έχει μια εκτεταμένη φιλική προς τους ξένους γκέι σκηνή.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Σεούλ

About Σεούλ

Η Σεούλ, ένας μαγευτικός συνδυασμός κληρονομιάς και καινοτομίας, προσκαλεί την εξερεύνηση με τον περίπλοκο συνδυασμό αρχαίων παλατιών και ουρανοξύστες στα ύψη. Ορόσημα όπως το παλάτι Gyeongbokgung και το avant-garde Dongdaemun Design Plaza βρίσκονται στον ίδιο δρόμο, που ενσαρκώνουν το ιστορικό παρελθόν της Νότιας Κορέας και τη στραμμένη προς το μέλλον κοινωνία.

Μέσα σε αυτό το ζωντανό αστικό τοπίο, η LGBTQ+ κοινότητα της Σεούλ, μερικές φορές διακριτική, ευδοκιμεί. Itaewon, η περιοχή με τη νυχτερινή ζωή της πόλης, ακτινοβολεί ως κόμβος LGBTQ+, φιλοξενώντας μια επιλογή από γκέι μπαρ, κλαμπ και κοινοτικούς χώρους. Το ετήσιο Seoul Queer Culture Festival ενισχύει το πνεύμα της αποδοχής, ενώνοντας LGBTQ+ άτομα και συμμάχους σε χαρούμενες γιορτές.

Η τέχνη, ο πολιτισμός και η τεχνολογία συγκλίνουν απρόσκοπτα στις γκαλερί, τα μουσεία και τις ψηφιακές προθήκες της Σεούλ. Οι απόηχοι της κληρονομιάς του βασιλιά Sejong και οι συνεισφορές σύγχρονων ηγετών του πολιτισμού εμπλουτίζουν το ζωντανό δημιουργικό τοπίο της πόλης.

Γκέι Σεούλ - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Σεούλ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Σεούλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σεούλ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας