Τάντρα Σαββατοκύριακο: Εκστατική Παράδοση

Τάντρα Σαββατοκύριακο: Εκστατική Παράδοση

Tantra Weekend: Ecstatic Surrender

11 Μάιος 2024 - 12 Μάιος 2024

Τοποθεσία

Finsbury Park, N4 3HR, Islington, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Ανακαλύψτε μια βαθιά αίσθηση ευδαιμονίας που θα αφήσει ένα αποτύπωμα στο σώμα σας, ανοίγοντας νέες πόρτες προς την ελευθερία και τις δυνατότητες.
 
Πείτε αντίο στην «προσπαθώντας πιο σκληρά» και ξεκλειδώστε τα κλειδιά για την πνευματική ανάπτυξη μέσω της παράδοσης και της εγκατάλειψης. Μην αρκεστείτε στο να αισθάνεστε κολλημένοι και απογοητευμένοι – σπάστε αυτή τη γυάλινη οροφή και φτάστε νέα ύψη στο πνευματικό σας ταξίδι.
 
Μια μοναδική Τάντρα Σαββατοκύριακο με οικοδεσπότες τον Jason και τον Ingo.
 
Ελάτε να ανακαλύψετε πώς το Tantra μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα μονοπάτι για προσωπική ανάπτυξη και πνευματική ανάπτυξη. Μπορεί να σας διδάξει να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό μέσω διαφόρων πρακτικών όπως ο διαλογισμός, η αναπνοή και η επίγνωση του σώματος. Αυτές οι πρακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια βαθύτερη αίσθηση σκοπού και εκπλήρωσης στη ζωή. Θα νιώσετε καλά. 
 
Ξεπερνώντας τα σεξουαλικά ζητήματα και βελτιώνοντας τις στενές σχέσεις, το Tantra μπορεί να προσφέρει πολύτιμα εργαλεία και τεχνικές. Μέσω πρακτικών όπως το συνειδητό άγγιγμα, η κυκλοφορία ενέργειας και οι ασκήσεις επικοινωνίας, το Tantra μπορεί να σας βοηθήσει με όλα αυτά τα ζητήματα. Ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό σας και τους άλλους, το Tantra μπορεί να ενισχύσει την οικειότητα και να δημιουργήσει μια πιο ικανοποιητική και ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία.
 
Το Tantra μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο όταν πρόκειται για τη θεραπεία παλαιότερων τραυμάτων και την ανάπτυξη μιας πιο υγιούς εικόνας σώματος. Μέσω πρακτικών όπως η επίγνωση του σώματος, η αποδοχή του εαυτού και η συναισθηματική απελευθέρωση, το Tantra μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε το αποθηκευμένο τραύμα και τα αρνητικά συναισθήματα. Αγκαλιάζοντας και τιμώντας το σώμα σας ως ιερό σκεύος, το Tantra μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια πιο υγιή εικόνα σώματος, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του εαυτού σας. 
 
Σε αυτό το Σαββατοκύριακο Εσύ θα: 
 
  • Η συμμετοχή σε αυτό το γεγονός θα σας μυήσει στη βαθιά αίσθηση της ευδαιμονίας που προέρχεται από την παράδοση και την εγκατάλειψη.
  • Θα σας προσφέρει μια στιγμή αφύπνισης που αφήνει ένα αποτύπωμα στο σώμα σας και ανοίγει νέες πόρτες στη ζωή σας.
  • Η Τάντρα, το επίκεντρο αυτής της εκδήλωσης, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το σώμα σας ως όχημα για πνευματική ανάπτυξη και ανάπτυξη.
  • Σε αντίθεση με άλλες πρακτικές, το Tantra αγκαλιάζει το σώμα ως έναν κενό καμβά για την εμπειρία, επιτρέποντας σε ολόκληρο τον εαυτό σας να εμπλακεί.
  • Η παρακολούθηση αυτής της εκδήλωσης θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από την κοινή μέθοδο της «προσπαθώντας περισσότερο» και να ανακαλύψετε τη δύναμη της παράδοσης και της αποχώρησης.
  • Το να κυριαρχήσεις στην παράδοση είναι το κλειδί για την πρόοδο στην πνευματική σου πορεία και μπορεί να σε αποτρέψει από το να χτυπήσεις ένα γυάλινο ταβάνι στην πρακτική σου.
  • Αυτή η εκδήλωση θα προσφέρει νέες στρατηγικές και τεχνικές για να βελτιώσετε το πνευματικό σας ταξίδι.
  • Θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε παλιά πρότυπα και περιορισμούς, οδηγώντας σε μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας και δυνατότητας στη ζωή σας.
Τιμή Τάντρα Σαββατοκύριακο: Εκστατική Παράδοση

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.