Γκέι Λονδίνο

Γκέι Λονδίνο

Εξερευνήστε το gay Λονδίνο με τον ολοκληρωμένο οδηγό μας για τα καλύτερα gay bar & club, gay σάουνες, εκδηλώσεις, κρουαζιερόπλοια, καταστήματα, υπέροχα ξενοδοχεία και πολλά άλλα

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Λονδίνο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Λονδίνο

Το Λονδίνο φιλοξενεί τους πιο ενεργούς χρήστες του Grindr στον πλανήτη, πράγμα που σημαίνει ότι αν ψάχνετε για μια γνήσια γκέι πόλη, δεν μπορείτε να τα πάτε πολύ καλύτερα. Η δράση στο Λονδίνο εκτείνεται πέρα ​​από τις εφαρμογές γνωριμιών, με την πόλη να υπερηφανεύεται για γκέι κλαμπ παγκόσμιας κλάσης, έναν θησαυρό από πολιτιστικά αξιοθέατα και μια ιστορική σκηνή θεάτρου στο West End.

Δεν είναι μυστικό ότι Soho είναι η κύρια γκέι συνοικία στο Λονδίνο, και αυτή η μεγάλη και κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας είναι γεμάτη με φανταστικά γκέι κλαμπ, μπαρ και ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Ενώ το Soho φιλοξενεί πολλά από τα πιο αγαπημένα LGBTQ+ ιδρύματα του Λονδίνου, μεταξύ των οποίων G-A-Y @ Παράδεισος, υπάρχουν και άλλα hotspot της queer κουλτούρας που απλώνονται σε όλη την πόλη - αγαπάμε τον Vauxhall και τον Dalston για μια ξεδιάντροπη βραδιά κατασκήνωσης. 

Τα νυχτερινά μαγαζιά και τα μπαρ στα γκέι hotspot του Ανατολικού Λονδίνου, Ντάλστον και Χάγκερστον, είναι αναμφισβήτητα πιο έντονα από εκείνα στο κέντρο του Σόχο. Εδώ θα βρείτε εμβληματικά ονόματα όπως το Dalston Superstore. Αν λαχταράτε μια βραδιά λιγότερο υψηλών οκτανίων, φροντίστε να επισκεφτείτε την ταβέρνα Royal Vauxhall, η οποία φέρει το στέμμα ως το παλαιότερο gay bar του Λονδίνου. 

Η σκηνή στο Λονδίνο δεν είναι μόνο για πάρτι. αφορά επίσης την κοινότητα και τον πολιτισμό. Πολλά μπαρ και κλαμπ υποστηρίζουν ενεργά τα δικαιώματα LGBTQ+ και παρέχουν ασφαλείς χώρους για όλους να εκφραστούν ελεύθερα. Είτε αναζητάτε μια ξέφρενη βραδινή έξοδο, μια αριστοκρατική βραδιά ή μια εμπειρία εστιασμένη στην κοινότητα, η γκέι σκηνή του Λονδίνου έχει κάτι να προσφέρει.

Το Λονδίνο έχει επίσης μια σειρά από εκδηλώσεις, όπως το Pride και το Mighty Hoopla που γίνεται γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή του καλοκαιριού.

Gay Λονδίνο - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Λονδίνο Εκδηλώσεις

 • As One Festival: Ealing's Walpole Park

  Λεπτομέρειες

  Κυρ, 21 Ιουλίου

 • img

  1 Day Masterclass: Art of Tantric Massage

  Λεπτομέρειες

  Κυρ, 28 Ιουλίου

 • img

  UK Black Pride 2024

  Λεπτομέρειες

  Κυρ, 11 Αυγούστου

 • img

  Tantra Love Festival

  Λεπτομέρειες

  Σάββατο, 24 Αυγούστου

 • img

  Bi Pride UK 2024

  Λεπτομέρειες

  Σάββατο, 31 Αυγούστου

 • img

  Tantra Weekend: Spiritual Dimensions of Orgasm

  Λεπτομέρειες

  Σαβ, 23 Νοεμβρίου

 • img

  Mighty Hoopla 2025

  Λεπτομέρειες

  Σάββατο, 31 Μαΐου

Επιλεγμένοι χώροι

Λονδίνο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Λονδίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας