Turku Sea Jazz

Turku Sea Jazz

Turku Sea Jazz

31 Ιουλίου 2024 - 3 Αυγούστου 2024

Τοποθεσία

Turku, Finland Proper, Φινλανδία, Turku, Finland

Ετοιμαστείτε για μια καυτή σχέση τζαζ στο Turku Sea Jazz, που θα ωραιοποιήσει το καλοκαίρι από τις 31 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου 2024. Ανάμεσα στους ζωντανούς ήχους, αυτό το ναυτικό θέαμα θα ξεδιπλωθεί σε τρεις δυναμικούς χώρους: Cathedral Park Terrace στο Tuomiokirkonpuisto, το γοητευτικό Το νησί Seili με την εκκλησία και το εστιατόριο του, και το Forum Marinum στο Linnankatu. 

Το φεστιβάλ παραμένει προσηλωμένο στις ρίζες του. Το αγαπημένο συναυλιακό ταξίδι στο νησί Seili και το πνεύμα συνεργασίας στο Cathedral Park Terrace αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας. Πάρτε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων στο Tiketti ή περάστε από την πύλη του φεστιβάλ στο Forum Marinum για επιτόπιες αγορές.

Με δωρεάν συναυλίες, φιλικές προς τους ηλικιωμένους δονήσεις και δέσμευση για συμμετοχή, το Turku Sea Jazz προσκαλεί όλους να κολυμπήσουν, γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα και τις καλές μελωδίες κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό. Και μην ξεχάσετε να δείτε τη σειρά εμπορευμάτων του φεστιβάλ και να απολαύσετε τις γεύσεις σας με τις απολαυστικές προσφορές του Turku Food & Wine. Είναι μια γιορτή της τζαζ όπως καμία άλλη!

Λευκό λογότυπο TGΚάντε κράτηση ξενοδοχείου για αυτήν την εκδήλωση
Τιμή Turku Sea Jazz

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.