Turku

Gay Turku Ξενοδοχεία

Το Τούρκου έχει πολλά όμορφα, φιλόξενα ξενοδοχεία που θα σας φέρουν κοντά σε οτιδήποτε αξίζει να επισκεφτείτε στην πόλη

Gay Turku Ξενοδοχεία

Radisson Blu Marina Palace Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, Turku, Finland Proper 20100, Φινλανδία, Turku

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εκπληκτική θέα στον ποταμό Αύρα από τα παράθυρα του δωματίου σας!

Μην ψάξετε πέρα ​​από το Radisson Blu Marina Palace για τον τέλειο συνδυασμό στυλ, άνεσης και θέας κατά τη διαμονή σας στο Turku. Στις όχθες του υπέροχου ποταμού Aura, αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο προσφέρει γραφική θέα καθώς και εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα, τα καφέ και τα αξιοθέατα δίπλα στο ποτάμι του Turku.

Στο εσωτερικό, αποσυρθείτε σε ένα από τα 184 σικ δωμάτια και σουίτες γεμάτα με ανέσεις και σκανδιναβική αίσθηση. Πέρα από τα πολυτελή καταλύματα, θα βρείτε πολλά να απολαύσετε—συνδυάστε το τζάκι στο φιλόξενο σαλόνι που έχει μετατραπεί σε λόμπι, τσιμπήστε και πιείτε το μοντέρνο Coffee Bar and Bar Terrace και περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο σαλόνι και στο γυμναστήριο. Και τα προνόμια δεν σταματούν εκεί. Αυτό το ξενοδοχείο με αειφόρο πνεύμα ανταποκρίνεται σε όλα τα κουτιά, φορώντας περήφανα σήματα τιμής φιλικά προς το περιβάλλον και LGBTQ.

Ελάτε λοιπόν να επιπλεύσετε το σκάφος σας με το Radisson Blu, όπου το κομψό στυλ συνδυάζεται με την απίστευτη εξυπηρέτηση και μια ασυναγώνιστη τοποθεσία στην πλούσια σε πολιτισμό δεύτερη πόλη της Φινλανδίας.

Original Sokos Hotel Kupittaa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku, Φινλανδία, Turku

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Τέλεια τοποθεσία για να εξερευνήσετε την πόλη!

Ανακαλύψτε τη σύγχρονη άνεση στο Original Sokos Hotel Kupittaa – μια ζωντανή, φιλόξενη απόδραση με μια νότα φινλανδικής γοητείας. Τοποθετημένο απρόσκοπτα συνδεδεμένο με τον σιδηροδρομικό σταθμό Kupittaa, οι επισκέπτες απολαμβάνουν πρόσβαση με στεγνό παπούτσι από σταθμό σε ξενοδοχείο.

Οι οικογένειες και οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν το κοντινό πάρκο Kupittaanpuisto για χαλάρωση ή γυμναστική. Αφεθείτε σε απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες στο Bistro Elli, σερβίροντας από το μεσημεριανό έως το βράδυ και ανεβάστε τη διάθεση σας στο Kuppis Rooftop Bar με εκπληκτική θέα όλο το χρόνο. Οι ανέσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν γυμναστήριο και σάουνα στον επάνω όροφο, καθώς και δωμάτια σχεδιασμένα για προσβασιμότητα.

Με τη βολική τοποθεσία, το νόστιμο φαγητό και τα γεμάτα ανέσεις δωμάτια, το Original Sokos Hotel Kupittaa υπόσχεται μια άνετη διαμονή στο υπέροχο Turku.

Original Sokos Hotel Wiklund
Εικονίδιο τοποθεσίας

Eerikinkatu 11, 20100 Turku, Φινλανδία, Turku

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φιλικό προς τα κατοικίδια και βολική τοποθεσία!

Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε το Original Sokos Hotel Wiklund, που βρίσκεται στην καρδιά της ζωντανής πόλης του Τούρκου. Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο στολίδι σας τοποθετεί ακριβώς στην πλατεία της παλλόμενης αγοράς της πόλης, καθιστώντας το το τέλειο σημείο εκκίνησης για τις Φινλανδικές διακοπές σας!

Κάτω από μια υπέροχη στέγη, θα βρείτε φροντίδα και φιλική εξυπηρέτηση, ζωντανά εστιατόρια με βεράντες, περιποιήσεις σπα, δημιουργικές και εμπνευσμένες αίθουσες συσκέψεων και αγορές με δυναμίτη. Είτε βρίσκεστε στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους, αλλά ζείτε για το "me time time", ένα κυρίαρχο single που απολαμβάνει την ανεξαρτησία σας, ένα σωρό γκέι έξω για μια λαμπερή απόδραση ή μια οικογένεια διασκέδασης με παιδιά και κατοικίδια, το Original Sokos Hotel Wiklund σε κάνει πάντα να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει κορυφαίες ανέσεις, όπως γυμναστήριο, δωμάτια προσβάσιμα σε ΑμεΑ και μια ανακαινιστική σάουνα στον τρίτο όροφο. Ελάτε λοιπόν και χαλαρώστε με αυτόν τον γόη – το νέο σας BFF στο Τούρκου!

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Εικονίδιο τοποθεσίας

Humalistonkatu 2, 20100 Turku, Φινλανδία, Turku

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετικό μενού πρωινού, όμορφη ατμόσφαιρα Art Deco.

Ψάχνετε για ένα μέρος για να απολαύσετε τα υπέροχα σας στο Τούρκου; Το Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone σας περιμένει! Αυτή η μπουτίκ ομορφιά φέρνει μια αυθεντική αρ ντεκό αίσθηση στην πρώην πρωτεύουσα της Φινλανδίας με όμορφα διακοσμημένα δωμάτια που σας μεταφέρουν πίσω στη βρυχηθή δεκαετία του '20. Αλλά μην ξεγελιέστε - αυτή η έκρηξη από το παρελθόν έχει μια απόλυτα μοντέρνα στάση όταν πρόκειται να περιποιηθεί τους καλεσμένους της. 

Μέσα θα βρείτε καταφύγια με έντεχνο στιλ, κάθε δωμάτιο πιο πανέμορφο από το επόμενο. Και το σπα; Θεϊκός. Αφήστε την Turun Seurahuone να κάνει τα μαγικά της ενώ πίνετε συννεφάκια στο μπαρ, πριν ξεκινήσετε να εξερευνήσετε τη ζωντανή κουλτούρα του Turku.

Με την τέλεια τοποθεσία του ακριβώς πάνω στον εκπληκτικό ποταμό Αύρα, αυτό το μικρό κομμάτι παραδείσου φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους επιτρέπει σε όλους να εκφράσουν ελεύθερα την εσωτερική τους φαντασία! Ετοιμάστε λοιπόν τα φίνα σας και κλείστε μια φανταστική απόδραση—το μόνο που λείπει είστε εσείς!

Hotel Hyppeis
Εικονίδιο τοποθεσίας

Hyppeisvägen 540, 21760 Parainen, Φινλανδία, Turku

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Άνετα δωμάτια με γραφική θέα στη θάλασσα!

Το Hotel Hyppeis είναι μια ήσυχη όαση στο Houtskär, μόλις τρία πλοία μακριά από την ηπειρωτική χώρα. Με έξι φωτεινά και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, καθένα από τα οποία αποτίει φόρο τιμής στις παραδόσεις του αρχιπελάγους, το Hotel Hyppeis προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας και γοητείας. Οι vintage εσωτερικοί χώροι, σε συνδυασμό με τη θέα στη θάλασσα, δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα για μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή. Βυθιστείτε στην άνεση με άνετα κρεβάτια, σεντόνια και όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεστε, όπως ιδιωτικό ντους και τουαλέτα.

Η γαστρονομική εμπειρία στο Hotel Hyppeis είναι εξίσου μαγευτική. Αφεθείτε σε ένα εναλλασσόμενο καλοκαιρινό μενού που δημιουργήθηκε από επισκεπτόμενους κορυφαίους σεφ, υποσχόμενοι μια πανδαισία με φρέσκα, τοπικά υλικά. Το παραθαλάσσιο εστιατόριο έχει θέα σε ένα γραφικό λιμάνι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ήσυχα πρωινά, απολαυστικά γεύματα και άψογη εξυπηρέτηση.

Καμία επίσκεψη δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μια βουτιά στη θάλασσα μετά από μια αναζωογονητική φινλανδική σάουνα. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για ιδιωτική σάουνα για 45 λεπτά κατά την κράτηση του δωματίου τους ή κατά την άφιξή τους στη ρεσεψιόν.

Το Hotel Hyppeis καλωσορίζει θερμά τους επισκέπτες για να χαλαρώσουν, να ανανεωθούν και να δημιουργήσουν αγαπημένες αναμνήσεις σε αυτό το ειδυλλιακό φινλανδικό καταφύγιο.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.