Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Υπερηφάνεια 2024

Manchester Pride 2024

23 Αυγούστου 2024 - 26 Αυγούστου 2024

Τοποθεσία

Gay Village, Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Ο τίτλος του Manchester Pride για το 2024 θα είναι ο Jessie J! Άλλες επιβεβαιωμένες πράξεις περιλαμβάνουν τους Loreen, Katy B, Chinchilla και πολλά αστέρια του Drag Race.
Το Gaydio Dance Arena θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για πάρτι. Άλλες αξιοσημείωτες εκδηλώσεις Pride του 2024 περιλαμβάνουν το The Queer Asian Takeover, το Trans Filth & Joy και το Queer Women's Takeover.

Θα διαπιστώσετε επίσης ότι το Gay Village φιλοξενεί ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο με πάρτι και η παρέλαση φιλοξενεί 200 οργανισμούς και πάνω από 14,000 άτομα Το Manchester Pride είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα υπερηφάνειας του Ηνωμένου Βασιλείου με προηγούμενα πρωτοσέλιδα όπως η Ariana Grande. Η εκδήλωση πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής τραπεζικής αργίας, επομένως είναι ένα παρατεταμένο Σαββατοκύριακο γκέι υπερηφάνειας και διασκεδαστικής πορείας με δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Το Μάντσεστερ είναι μια υπέροχη πόλη για να περάσετε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο σε πάρτι! 

Ελέγξτε τον ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες και πλήρες πρόγραμμα. Για κρατήσεις ξενοδοχείων, ανατρέξτε στη λίστα μας κορυφαία ξενοδοχεία στο Μάντσεστερ για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Μάντσεστερ Υπερηφάνεια 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.