Βερολίνο - Wild Days, Wilder Nights

Βερολίνο - Wild Days, Wilder Nights

Όλες οι ιστορίες που ακούσατε για το Βερολίνο είναι πιθανώς αληθινές!

Το Βερολίνο θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει στον κόσμο και η πόλη είναι σήμερα ένα κέντρο πολυπολιτισμικών εμπειριών, ένα κολάζ ποικιλομορφίας και προσωπικότητας.

Άγριες μέρες και ακόμη πιο άγριες νύχτες καθιστά το Βερολίνο μια μεγάλη πόλη για να εξερευνήσουν ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες.

Γίνε πράσινος

Το Βερολίνο εκτιμά το πράσινο. Περπατώντας, θα δείτε δέντρα σε κάθε δρόμο. Υπάρχουν πάρκα και λίμνες όπου μπορείτε να κολυμπήσετε γυμνά δωρεάν τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Το Tiergarten είναι η μεγαλύτερη πράσινη περιοχή στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία σας στο FKK (γυμνό) ή απλώς να κάνετε ποδήλατο γύρω από το πάρκο — αλλά μην τολμήσετε να πιείτε ψησταριά.

Άλλα πάρκα, όπως το Volkspark Friedrichshain, είναι ένας παράδεισος για το taco ψησταριάς σας, αλλά το γυμνό δεν είναι τόσο ευπρόσδεκτο.

Οι Βερολίνοι λατρεύουν να παίζουν πινγκ πονγκ και βόλεϊ το καλοκαίρι και πάρκα όπως το Greisdreieck προσφέρουν πολλές περιοχές για αθλητισμό, από τζόκινγκ έως πατινάζ.

Η φιλοσοφία του πράσινου δεν αφορά μόνο τα πάρκα του Βερολίνου - είναι επίσης το φαγητό και ο τρόπος ζωής. Νοικιάστε ένα ποδήλατο ή κάντε μια βόλτα με ποδήλατο και απολαύστε την ελευθερία κινήσεων στην πόλη.

Δοκιμάστε τους πολλούς νόστιμους χορτοφάγους (και βίγκαν!) εστιατόρια, ακόμα κι αν δεν είστε αφοσιωμένοι σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Βιο φαγητό και διεθνή κουζίνα είναι παντού, αλλά για όσους απολαμβάνουν το λιπαρό χάμπουργκερ και το όχι τόσο υγιεινό σνακ, οι επιλογές είναι άπειρες. (Είμαι μερική Berlin Burger Internationall στο Neukölln)

Queer Βερολίνο

Το Βερολίνο είναι παράξενο όχι επειδή είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ή ανεκτικό, αλλά επειδή όλοι εδώ είναι διαφορετικοί και καλοδεχούμενοι.

Φυσικά υπάρχουν περιστασιακά άτομα με δυσανεξία, αλλά οι πιθανότητες να είστε αρκετά δροσεροί για να τους αγνοήσετε. Μπορείτε να έχετε την εμπειρία της γυμνής σάουνας (Λέβητας είναι το μέρος που πρέπει να είστε τα σαββατοκύριακα) και το σχεδόν γυμνό πίστα (κάτι που κάνει μερικά κλαμπ πραγματικά, πολύ δημοφιλή).

Για gay-περιπέτειες, τα κλαμπ και τα μπαρ φιλοξενούν κάθε τύπο στάσης, φετίχ ή άλλως. Για κοκτέιλ και διασκέδαση Παρασκευής-νύχτας, επισκεφθείτε Hafen κοντά στο Nollendorfplatz. Γούνινο βράδυ; Τι γίνεται με το μπαρ Τριαντάφυλλα, στο Kreuzberg, με τον κλειστοφοβικό χώρο που επεκτάθηκε τεχνητά με καθρέφτες. Για το σκοτάδι και το τσίμπημα, δοκιμάστε Εργαστήριο or Ο Τομ μπαρ.

Ο χορός στο Βερολίνο είναι εύκολος. Το Schwuz, ένα κλαμπ που λειτουργεί από Τετάρτη έως Κυριακή, φιλοξενεί θεματικές βραδιές, όπως αυτή που είναι αφιερωμένη στην indie και τη βρετανική ποπ μουσική που ονομάζεται London Calling (την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα). Άλλα κόμματα είναι σποραδικά, όπως οι πρόσφατες βραζιλιάνικες βραδιές gay που ονομάζονται Beitola ή τα εβραϊκά-γκέι-κόμματα Meschugge.

Ξεχάστε τα γκρίζα σύννεφα

Η δροσιά του Βερολίνου απειλείται μόνο από τον τρομερό καιρό που έχει αυτή η πόλη κατά καιρούς. Ευτυχώς, έχετε πολλές επιλογές για να απολαύσετε τους ψυχρότερους μήνες.

Τα μουσεία, οι γκαλερί και οι εκθέσεις είναι πάντα γεμάτες δημιουργικότητα και πολιτιστική αλληλεπίδραση. Μεγάλες εκδηλώσεις όπως ο «Μήνας της Φωτογραφίας» περιλαμβάνουν πολλές δωρεάν δραστηριότητες σε πολλές ανεξάρτητες γκαλερί. Τα φεστιβάλ κινηματογράφου όπως το Berlinale ή το Pornfilmfestival είναι ένας άλλος λόγος για να επισκεφθείτε την πόλη και ορισμένοι κινηματογράφοι όπως το Kino International διοργανώνουν εβδομαδιαίες βραδιές γκέι ταινιών (Μογγάη).

Ερωτεύομαι

Όπως λένε οι άνθρωποι εδώ, το Βερολίνο είναι φτωχό αλλά σέξι. Επισκεφθείτε το Βερολίνο μόνο για ένα σαββατοκύριακο και ποιος ξέρει - ίσως να ερωτευτείτε και δεν θα μπορείτε να φύγετε. Για να πάρετε πραγματικά μια γεύση από το Βερολίνο, φροντίστε να εξερευνήσετε τις γειτονιές και να ανακαλύψετε μικρά τοπικά στοιχειά που κάνουν το Βερολίνο τόσο ξεχωριστό. Οι τρεις πιο hipster και εναλλακτικές, διεθνείς περιοχές είναι οι Kreuzberg, Prenzlauer Berg και Neuköln.

Σχετικά με το Συγγραφέας

Με έδρα το Βερολίνο Travel Gay Ο συνεργάτης της Ευρώπης, Adam Groffman, είναι ένας σφαιρικός καπετάνιος και αυτοπεποίθηση hipster. Καλύπτει προορισμούς πόλεων σε όλο τον κόσμο, γράφοντας για φεστιβάλ, νυχτερινή ζωή και gay ταξίδια στο προσωπικό του ταξιδιωτικό blog, Ταξίδια του Αδάμ και είναι ο συντάκτης του Ταξιδιωτικός οδηγός μου. Όταν δεν εξερευνά τα πιο όμορφα μπαρ και κλαμπ, συνήθως απολαμβάνει την τοπική τέχνη και τον πολιτισμό μιας νέας πόλης. Θα τον βρείτε πιο συχνά στο Twitter στο @travelsofadam ή επί Instagram - πες γεια!

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Βερολίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Βερολίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Berlin για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας