Νέα Ορλεάνη

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για τη Νέα Ορλεάνη

Ανακαλύψτε την πόλη πάρτι της Λουιζιάνας

Η Νέα Ορλεάνη έχει μια από τις καλύτερες σκηνές gay στον Νότο. Είναι μια από τις πιο φιλελεύθερες πόλεις της Αμερικής, για να μην αναφέρουμε μια από τις πιο ηδονιστικές. Η Νέα Ορλεάνη έχει από καιρό συσχετιστεί με την παρακμή.

Από τη Mardi Gras έως τα μυθιστορήματα των βαμπίρ της Anne Rice, είναι ένα μέρος υπερβολικής. Απλώς πρέπει να επισκεφθείτε την οδό Bourbon κατά τη διάρκεια της Mardi Gras! Το ποτό στο δρόμο είναι νόμιμο στη Νέα Ορλεάνη, σε αντίθεση με τις περισσότερες αμερικανικές πόλεις.

Εκτός από την περίσσεια, η Νέα Ορλεάνη είναι επίσης ένας σημαντικός πολιτιστικός προορισμός. Είναι το σπίτι των βουντού, της τζαζ και των φαντασμάτων. Πολλά από τα ιστορικά κτίρια λέγεται ότι είναι στοιχειωμένα. Αυτός είναι ο ομοφυλόφιλος οδηγός μας για το Big Easy.

Μετάβαση στη Νέα Ορλεάνη

Γκέι μπαρ και κλαμπ στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη είναι αρκετά συμπαγής, οπότε η νυχτερινή ζωή είναι εύκολη στην πλοήγηση. Πολλά από τα καλύτερα γκέι μπαρ της Νέας Ορλεάνης βρίσκονται στη Γαλλική Συνοικία. Ο κύριος κόμβος της σκηνής πάρτι της Νέας Ορλεάνης, για να μην αναφέρουμε τη μουσική σκηνή, βρίσκεται στην οδό Bourbon.

Bourbon Pub και Parade είναι ένα από τα αγαπημένα μας γκέι μπαρ στη Νέα Ορλεάνη. Είναι ένα καλό μέρος για να δείτε μια παράσταση έλξης και είναι μάλλον στρατόπεδο. Τα κοκτέιλ πήραν το όνομά τους από θρυλικούς ντίβες. Συχνά πηγαίνουμε για τη Λίζα! Μπορείτε να συμμετάσχετε στα τραγούδια της παράστασης καθώς πιείτε το κοκτέιλ σας. Η Λίζα αναμφίβολα θα έκανε το ίδιο.

Cafe Lafitte στην Εξορία επιβάλλεται. Είναι ένα από τα παλαιότερα γκέι μπαρ στην Αμερική. Είναι ένας καθιερωμένος χώρος LGBT + από το 1953. Το μπαλκόνι είναι ένα καλό μέρος για τους ανθρώπους που παρακολουθούν. Χρυσό φανάρι είναι ένα άλλο ιστορικό γκέι μπαρ της Νέας Ορλεάνης. Πηγαίνει από το 1964 και έχει μια κλασική ατμόσφαιρα της Νέας Ορλεάνης.

Εάν βρίσκεστε στη γαλλική συνοικία, Η γωνιακή τσέπη είναι ένα διασκεδαστικό γκέι μπαρ για εξερεύνηση. Οι χορευτές go go είναι εντυπωσιακοί.

Νότια παρακμή

Με μεγάλη διαφορά η μεγαλύτερη εκδήλωση για ομοφυλόφιλους στη Νέα Ορλεάνη, η Southern Decadence είναι μια εξαήμερη παρέα. Πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Εργατικής Ημέρας. Τα πουκάμισα θα βγουν και μερικά από τα καλύτερα δείγματα στην Αμερική θα παρευρεθούν. Είναι μια εκδήλωση προορισμού. Θα θελήσετε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, καθώς τα ξενοδοχεία θα γεμίσουν με ομοφυλόφιλους.

Θα δείτε πολλά μέλη της κοινότητας φετίχ, ιδιαίτερα λάτρεις του δέρματος και αρκούδες. Θα υπάρξουν μπλοκ πάρτι, όπως το Phoenix Block Party. Η Κυριακή Παρέλαση μέσω της Γαλλικής Συνοικίας είναι ένα από τα βασικά γεγονότα της Southern Decadence.

Νέα Ορλεάνη

Απόκριες

Η Mardi Gras δεν είναι γκέι εκδήλωση, αλλά είναι πολύ στρατόπεδο και προσελκύει πολλούς επισκέπτες LGBT +. Είναι μακράν το πιο εμβληματικό γεγονός στη Νέα Ορλεάνη. Το Southern Decadence είναι αναμφισβήτητα το δεύτερο μεγαλύτερο πάρτι στην πόλη. Διαβάστε περισσότερα: Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη.

Οι αγαπημένοι χώροι της Jake Shears στη Νέα Ορλεάνη

Ο Jake Shears φημίζεται ως ο κύριος τραγουδιστής των Scissor Sisters και τώρα λειτουργεί ως σόλο καλλιτέχνης και ζει στη Νέα Ορλεάνη. Έχει από καιρό συσχετιστεί με τη νυχτερινή ζωή, οπότε αξίζει να εξερευνήσετε τις εσωτερικές του συμβουλές. Το γκέι μπαρ επιλογής της Νέας Ορλεάνης είναι Ο φοίνικας, ένα παλιό δερμάτινο μπαρ που ανοίγει 24 ώρες την ημέρα - σας είπαμε ότι αυτή η πόλη ήταν παρακμιακή.

Συνιστά επίσης Ένας γρύλος με τα μάτια, ένα πολύ δημοφιλές μουσικό χώρο. Η Νέα Ορλεάνη είναι, φυσικά, μία από τις σπουδαίες μουσικές πόλεις της Αμερικής. Το One Eyed Jacks φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα συγκροτημάτων και μερικών εκτελεστών. Ένα από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ ονομάζεται Helen Fucking Mirren.

Για μια τουριστική εμπειρία, προτείνει το Preservation Hall για μια παράσταση τζαζ. Για μια στιγμή ηρεμίας, προτείνει το Crescent Park στον ποταμό Μισισιπή.

Γκέι ιστορία στη Νέα Ορλεάνη

Ο Tennessee Williams έγραψε το A Street Car Named Desire όταν ζούσε στη Νέα Ορλεάνη. Οι ήρωές του ήταν συχνά τραγικοί νότιοι κάτοικοι, και ήταν σε μεγάλο βαθμό έκφραση της δικής του περίπλοκης ταυτότητας. Ο Τρούμαν Καπότε, ένας άλλος queer νότιος συγγραφέας, ήπιε το πρώτο - και σε καμία περίπτωση το τελευταίο του ποτό! - στο Carousel Bar στο Hotel Monteleone.

Το Fat Monday Luncheon ξεκίνησε στη Νέα Ορλεάνη το 1949 και είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση gay στην Αμερική. Συνολικά, η Νέα Ορλεάνη είναι μια από τις πιο περίεργες πόλεις του κόσμου, με κάθε έννοια της λέξης.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Νέα Ορλεάνη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Νέα Ορλεάνη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Νέα Ορλεάνη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας