Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Τορόντο

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Τορόντο

Το Τορόντο είναι εξαιρετικά φιλόξενο για τους γκέι ταξιδιώτες

Το Τορόντο είναι ένα φωτεινό και πολυσύχναστο κέντρο κοσμοπολίτικης ζωής στον Καναδά και είναι επίσης η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας. Το Τορόντο ψηφίζεται επανειλημμένα ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζήσει και είναι εξίσου απολαυστικός προορισμός για τους gay ταξιδιώτες.

Η σκηνή τέχνης και πολιτισμού στο Τορόντο είναι μια από τις πιο υποσχόμενες στον κόσμο και είναι γνωστή για τον τεράστιο πληθυσμό καλλιτεχνών και δημιουργικών που οδηγούν τη φήμη της πόλης ως κόμβου καινοτομίας και δημιουργίας. Το Τορόντο είναι επίσης μια ομάδα πολυπολιτισμικότητας και ποικιλομορφίας, και οι φαγητοί θα απολαύσουν τις πολλές και ποικίλες επιλογές για φαγητό και φαγητό, πολλές από τις οποίες βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Η γκέι σκηνή του Τορόντο είναι μια από τις πιο διαφορετικές και μοναδικές στον κόσμο και θέτει ένα παγκόσμιο πρότυπο για το πώς οι ομοφυλόφιλες κοινότητες μπορούν να διατηρήσουν τον πολιτισμό τους, εκσυγχρονίζοντας ταυτόχρονα την ταυτότητά τους. Το ομοφυλόφιλο χωριό της πόλης είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή στη Βόρεια Αμερική και διαθέτει πολλές τοποθεσίες γυρισμάτων από την εμβληματική έκδοση των ΗΠΑ της λατρευτικής τηλεοπτικής εκπομπής «Queer as Folk».

 

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Τορόντο

 

Τορόντο

Το γκέι χωριό του Τορόντο φιλοξενεί ένα ποικίλο και ζωντανό συνδυασμό γκέι κλαμπ και μπαρ για να απολαύσουν οι ταξιδιώτες και η περιοχή θεωρείται ένας από τους καλύτερους προορισμούς στη Βόρεια Αμερική για τους γκέι τουρίστες.

Το μπαρ του Γούντι απαθανατίστηκε από την αμερικανική εκδοχή του «Queer as Folk» που χαρακτήριζε τον τόπο ως τον αγαπημένο χώρο για τους ομοφυλόφιλους χαρακτήρες της παράστασης. Αυτός ο πολυσύχναστος σύλλογος πολλαπλών επιπέδων είναι γνωστός για το ότι φιλοξενεί εκπομπές παγκοσμίου επιπέδου από τοπικές και περιοδεύουσες βασίλισσες και καλωσορίζει επίσης ένα ποικίλο πλήθος όσον αφορά τις ηλικίες, τις φυλές και τα στυλ.

Μπαρ μπουτίκ είναι ένα από τα πιο μοντέρνα σημεία στο γκέι χωριό του Τορόντο και προσφέρει υπέροχη θέα στην εμβληματική Church Street. Το μπαρ διαθέτει μια εντυπωσιακή εξωτερική βεράντα που το καθιστά το ιδανικό μέρος για απογευματινό ποτό σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Μια μεγάλη ποικιλία από ποτά είναι διαθέσιμα στο Boutique Bar και συνδυάζονται από φιλικούς και προσεκτικούς μπάρμαν.

Η σκηνή των γκέι κλαμπ του Τορόντο υπέφερε κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού του 2021. Μερικά από τα πιο δημοφιλή γκέι κλαμπ του Τορόντο έκλεισαν, συμπεριλαμβανομένων των Club120 και Fly 2.0 που ήταν επίσης σημαντική τοποθεσία γυρισμάτων για το Queer as Folk.

 

Γκέι ξενοδοχεία στο Τορόντο

 

Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών για τους επισκέπτες που επιθυμούν να μείνουν στην καρδιά του γκέι χωριό του Τορόντο, με ποικίλες τιμές και γεύσεις. Το ξενοδοχείο Anndore House βρίσκεται μόλις τρία λεπτά από το κέντρο του γκέι χωριού της πόλης. Αυτός ο κομψός χώρος χαρακτηρίζεται από τους εκτεθειμένους τοίχους από τούβλα, την εκπληκτική θέα στην πόλη και την κομψή διακόσμηση. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με τη συσκευή αναπαραγωγής δίσκων και τις τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν πρόσβαση σε γυμναστήριο εκτός του ξενοδοχείου, το οποίο είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Το Hazelton είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται λίγα λεπτά από Μπαρ Πήγασος και το Boutique Bar, δύο από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ του Τορόντο. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη σύγχρονη πολυτέλεια του The Hazelton, με μπανιέρες σε στιλ σπα και εκλεκτό εστιατόριο. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό κέντρο ομορφιάς που προσφέρει μια σειρά από θεραπείες και διαδικασίες, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο σπα.

Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στεγάζεται σε έναν κομψό γυάλινο ουρανοξύστη, Το Ritz-Carlton Τορόντο Προσφέρει εκλεπτυσμένη πολυτέλεια στους επισκέπτες του, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τους κομψούς και σύγχρονους εσωτερικούς χώρους και τους τοίχους με έργα τέχνης που συλλέγονται από ολόκληρο τον Καναδά και τον κόσμο. Το κεράσι στην τούρτα που είναι το Ritz-Carlton είναι το ξενοδοχείο Clarins Spa, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από θεραπείες και μασάζ από άρτια εκπαιδευμένους θεραπευτές.

 

Γυμνή παραλία γκέι στο Τορόντο

 

Gay Beach στο Τορόντο

Σε μικρή απόσταση με το πλοίο μακριά από την πόλη, θα βρείτε Hanlan's Point που είναι μια υπέροχη περιοχή γεμάτη φύση. Περιλαμβάνει επίσης την παραλία γυμνιστών του Τορόντο. Αν και δεν είναι απλώς μια παραλία για γκέι στο Τορόντο, η παραλία καλωσορίζει όλους όσους θέλουν να τα αφήσουν όλα να περάσουν έξω. Εύκολα προσβάσιμο με το πλοίο, θα θελήσετε να φέρετε το δικό σας φαγητό και ποτό για την ημέρα, καθώς υπάρχουν πολύ λίγα γύρω, αν και το υπόλοιπο νησί έχει μερικά περίπτερα και καταστήματα. Όπως έγραφαν οι πινακίδες, η φωτογράφηση δεν επιτρέπεται!

 

Εξερευνήστε τη φύση στο Τορόντο

 

Θέα στο Τορόντο από το Hanlan's Point

Το Hanlan's Point είναι ένα εξαιρετικό μέρος για περπάτημα, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει η γυμνή ηλιοθεραπεία. Προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη καθώς και στη λίμνη Οντάριο. Το Τορόντο φιλοξενεί πάνω από 1,500 χώρους πρασίνου, ο καθένας με μια σειρά από μονοπάτια, παραλίες, διαδρομές ποδηλασίας και άγριες περιοχές. Αυτοί οι χώροι προσφέρουν στους ταξιδιώτες ένα χαλαρωτικό μέρος για να ξεφύγουν από τη ζωντάνια της πόλης.

Οι κήποι Alexander Muir είναι ένας δημοφιλής προορισμός για γάμους και φωτογράφιση και δεν αποτελεί έκπληξη. Οι κήποι διαθέτουν τέλεια περιποιημένους κήπους λουλουδιών και όμορφα σμιλευμένους χώρους. Οι ταξιδιώτες ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν τα πολλά μονοπάτια που περνούν μέσα από το έδαφος.

Το High Park είναι ο μεγαλύτερος χώρος πρασίνου στο Τορόντο και είναι γνωστός για το ποικίλο περιβάλλον του και τα αξιοθέατα που μπορούν να απολαύσουν οι ταξιδιώτες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ζωολογικό κήπο των πάρκων, τον παραλιακό πεζόδρομο και πολλά μονοπάτια πεζοπορίας και θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν μια ολόκληρη μέρα εξερευνώντας όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο μοναδικός και όμορφος χώρος. Το πάρκο παρέχει στους ταξιδιώτες έναν ήσυχο χώρο για να ξεφύγουν από τον θόρυβο και τη δράση του κέντρου της πόλης του Τορόντο.

 

Βυθιστείτε στη βικτοριανή αρχιτεκτονική

 

Το Distillery District είναι μια μοναδική και ευρέως διατηρημένη περιοχή του Τορόντο που προστατεύεται από τον χαρακτηρισμό της ως Εθνικής Ιστορικής Ιστορίας του Καναδά. Η περιοχή φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή βικτοριανών κτιρίων της Βόρειας Αμερικής, πολλά από τα οποία έχουν μετατραπεί σε γοητευτικά και αυθεντικά τοπικά καφενεία και καφετέριες.

Η περιοχή αναδύεται από το φθινόπωρο ως χώρα των θαυμάτων του χειμώνα και η αρχιτεκτονική εποχής προσφέρει το τέλειο σκηνικό για τις πολλαπλές χριστουγεννιάτικες αγορές και τα χειμερινά φεστιβάλ που προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή κάθε χρόνο. Αξίζει επίσης να εξερευνήσετε και να επισκεφτείτε το Casa Loma που έχει χρησιμοποιηθεί ως φόντο για ταινίες όπως το X-Men. Διαβάστε περισσότερα: Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Τορόντο.

 

Γκέι δικαιώματα στο Τορόντο

 

Τα δικαιώματα LGBT + στον Καναδά είναι μερικά από τα πιο προηγμένα στην Αμερική και μεγάλο μέρος του καναδικού LGBT + πληθυσμού απολαμβάνει ένα πλήρες σύνολο προστασίας και δικαιωμάτων. Στο Τορόντο συγκεκριμένα, ο γκέι πληθυσμός είναι προφανής και προφανής και οι γκέι ταξιδιώτες θα παρατηρήσουν τις πολλές σημαίες υπερηφάνειας διάστικτες γύρω από την πόλη. Ο Καναδάς ήταν μια από τις πρώτες χώρες που δημιούργησε μια τρίτη επιλογή φύλου σε επίσημα έγγραφα για άτομα που αναγνωρίζονται ως μη δυαδικά.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Τορόντο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Τορόντο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τορόντο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας