Grand Place με πολύχρωμο φωτισμό στο Dusk στις Βρυξέλλες.

Γκέι Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες

Βρυξέλλες: σπίτι μπύρας, σοκολάτας και μια ζωντανή γκέι σκηνή. Ο συντάκτης μας Kieran Watkins, ο οποίος ζει στις Βρυξέλλες, σας δίνει το χαμηλότερο σημείο για μια απόδραση για γκέι Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της Ευρώπης

Οι Βρυξέλλες είναι μια γοητευτική, φιλική πόλη με χαρακτήρα. Από το εντυπωσιακό Grand Place έως τα αστραφτερά κτίρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτή η πόλη ενός εκατομμυρίου κατοίκων είναι γεμάτη ιστορία.

Είναι επίσης ένα από τα πιο φιλελεύθερα ευρωπαϊκά κράτη, που είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο που νομιμοποιεί τον γάμο ομοφυλοφίλων το 2003. Αν σας αρέσει ο πολιτισμός, ένας χαλαρός τρόπος ζωής και θέλετε να αισθάνεστε άνετα κρατώντας το χέρι του συντρόφου σας στο κοινό, αυτή είναι η πόλη για σένα.

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός μου για ένα Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες.

 

Παρασκευή

 

Ταξίδια χωρίς άγχος: Άφιξη Παρασκευή απόγευμα / νωρίς το βράδυ. Εάν είστε από μια γειτονική χώρα, πάρτε το τρένο ή το πούλμαν για ένα φτηνό ταξίδι χωρίς άγχος στην πρωτεύουσα. Τα δύο αεροδρόμια της πόλης εξυπηρετούν εκείνους που προέρχονται από πιο μακριά.

Άγαλμα Mannekin-Pis στο κέντρο των ΒρυξελλώνΕιρηνικός νυχτερινός ύπνος: Θα συνιστούσα να μείνετε μακριά από το θορυβώδες κέντρο της πόλης και να επιλέξετε την πολυτελή περιοχή Louise, η οποία επωφελείται από εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις. ο Sofitel Brussels Le Louise είναι μια καλή επιλογή ξενοδοχείου και δημοφιλής επιλογή στον ιστότοπό μας.

Νόστιμη κουζίνα: Κάντε check in και βγείτε στη μοντέρνα περιοχή Saint-Gilles για δείπνο και ποτά. Ένα προσωπικό μου αγαπημένο είναι το gay-friendly Maison du Peuple, όπου άνδρες και γυναίκες hipster πίνουν, δειπνούν και χορεύουν.

Χορέψτε τη νύχτα: Εάν έχετε προγραμματίσει ανάλογα το σαββατοκύριακο σας, θα μπορείτε να επισκεφθείτε το κοντινό La Demence στο Fuse Club, ένα από τα καλύτερα πάρτι gay χορού της Ευρώπης. Γεμάτο από καυτούς τύπους, μια ποικιλία από μπαρ και DJ's, καθώς και μια αίθουσα κρουαζιέρας στην κορυφή. δεν είναι περίεργο που έχει τόσο μεγάλη φήμη!

 

Σάββατο

 

Ψώνια μέχρι τελικής πτώσης: Περπατήστε από το hangover σας στο Louise με ένα σημείο για ψώνια. Η λεωφόρος φιλοξενεί επώνυμες μάρκες όπως Burberry και Tommy Hilfiger, καθώς και τα συνηθισμένα διεθνή καταστήματά σας, όπως η H&M, η Zara και η Apple.

Τέλεια εικόνα: Πετάξτε τις τσάντες αγορών σας πίσω στο ξενοδοχείο και κατευθυνθείτε προς το κέντρο της πόλης. ο Grand Place, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, είναι η μεγάλη κλήρωση για τους τουρίστες. Θα βρείτε επίσης πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό, συμπεριλαμβανομένων πολλών σοκολατένιων που βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο. Η βελγική σοκολάτα είναι το καλύτερο.

Φανταστικό φαγητό: Επιστρέψτε στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστείτε για μια βραδιά στην πόλη. Δοκιμάστε εξαιρετική βελγική κουζίνα από τα πολλά εστιατόρια της αριστοκρατικής περιοχής Grand Sablon και μετά κάντε μια βόλτα δέκα λεπτών στην γκέι συνοικία των Βρυξελλών στο Rue du Marche au Charbon.

Το γκέι μπαρ Le Belgica στις Βρυξέλλες είναι μια δημοφιλής επιλογήΜπύρες και αγόρια: Το σπουδαίο πράγμα για την ομοφυλοφιλική περιοχή των Βρυξελλών είναι ότι υπάρχουν πολλά μπαρ για να διαλέξετε, το καθένα εξυπηρετεί διαφορετικές γκέι πελάτες. Αν είσαι νέος, Le Boys Boudoir θα σημειώσει όλα τα κουτιά σας. Αν σας αρέσει η τυριά ντίσκο μουσική, Λε Μπέλικα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Σε αρκούδες; Λε Μπαρόκ είναι το μπαρ για εσάς.

Ώρα ντίσκο: Μπορείτε να συνεχίσετε τη νύχτα σας πηγαίνοντας ανάμεσα στα γκέι μπαρ ή κατευθυνθείτε προς Hunkut @ Steel Gate, ένα άλλο θρυλικό γκέι χορευτικό πάρτι. Ή μπορείτε να προτιμήσετε τις μυστηριώδεις, σκοτεινές γωνίες του Stammbar Αντίθετα, το μόνο γκέι κρουαζιερόπλοιο των Βρυξελλών.

 

Κυριακή

 

Πρωινό κατάλληλο για Βασίλισσα: Μια τυπική παράδοση για την πλειονότητα του πληθυσμού στις Βρυξέλλες είναι το brunch της Κυριακής, όπου οι ντόπιοι μαζεύονται για να κουτσομπολεύουν φρέσκα, υγιή κουλούρια και χειροποίητο καφέ. Σας προτείνουμε το νόστιμο Σικάγο Καφετέρια στην όμορφη περιοχή Sainte-Catherine.

Ζεστή και ιδρωμένη: Πριν επιστρέψετε στο ξενοδοχείο για να παραλάβετε τις αποσκευές σας, περπατήστε πίσω στο κέντρο για να κάνετε μια selfie με το διάσημο Mannekin Pis, πριν ιδρώσετε ποτά χθες το βράδυ σε κοντινή απόσταση Σάουνα Μάχο, Η αγαπημένη γκέι σάουνα των Βρυξελλών. Πρόσφατα ανακαινισμένο, οι εγκαταστάσεις εδώ είναι ευχάριστες και τα παιδιά δεν είναι κακά.

Τέλος, ένα χαλαρωτικό τέλος σε μια διαφωτιστική λίγες μέρες σε μια πόλη που πολλοί γκέι ταξιδιώτες παραβλέπουν στην αρχή, αλλά σύντομα την ερωτεύονται. Μην ξεχνάτε, μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ξενοδοχεία και να δείτε όλους τους χώρους μας στις Βρυξέλλες μέσω μας σελίδα της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες στις Βρυξέλλες.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στις Βρυξέλλες

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στις Βρυξέλλες από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βρυξέλλες για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας