τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Σόχο

Οι καλύτεροι γκέι μπαρ στο Soho

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τα καλύτερα γκέι μπαρ του Σόχο

Το Soho έχει μερικά από τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Λονδίνο και είναι το μεγαλύτερο gaybourhood του Ηνωμένου Βασιλείου. Βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του Λονδίνου, ανάμεσα στο Mayfair και το Covent Garden. Στο κέντρο του Soho, θα βρείτε την πλατεία Soho: ένα υπέροχο μέρος για να καθίσετε και να πιείτε ένα ποτό το καλοκαίρι. Η πλατεία Soho ιδρύθηκε το 1661 για να σηματοδοτήσει την αποκατάσταση της μοναρχίας. Ένα άγαλμα του Καρόλου Β' στέκεται ακόμα στην πλατεία. Σήμερα είναι περισσότερο ένα σταυροδρόμι ανάμεσα σε διάφορες πολιτείες υπερβολικής με την Oxford Street ακριβώς στα βόρεια, ιδανική για ψώνια, και τα sex shops και τα μπαρ του Soho στα δυτικά και νότια για έναν καλό ηδονισμό.

Γύρω από την πλατεία Soho θα βρείτε πολλά από τα πιο διάσημα γκέι μπαρ του Λονδίνου. Αυτό το μέρος της πόλης ήταν εδώ και καιρό καταφύγιο για γκέι και μποέμ. Μέχρι τη μεταπολεμική εποχή, ήταν γεμάτη από οίκους ανοχής, υπόγεια ποτά, περιοχές για κρουαζιέρες και γκέι μπαρ. Το Soho ήταν μια λέξη για την αμαρτία. Μπαρ όπως το Colony Room έγιναν θρυλικά. Θα κατέβαινες μια βρώμικη σκάλα για να βρεις περίτεχνους πράσινους τοίχους, διάφορα winos και τις άγριες φιγούρες της Muriel Belcher ή του Ian Board, των πιο αγενών τελώνων στο Λονδίνο. Ήταν το είδος του μέρους όπου μπορούσες να δεις τον Φράνσις Μπέικον να αγοράζει σε όλους ένα γύρο ποτά. Ο Πίτερ Ο' Τουλ ήταν γνωστό ότι έμπαινε. Αν αποδεικνυόσουν βαρετός, ο Ίαν Μπορντ θα σε έβγαζε με προσβολές και θα αρνιόταν να σε εξυπηρετήσει.

Όταν η Αποικία έκλεισε τις πόρτες της το 2008, σήμανε το τέλος μιας εποχής. Ένα νέο Soho εμφανιζόταν. Πιο πλούσιος, λιγότερο μποέμ αλλά και πάλι πολύ γκέι. Το Soho του σήμερα μπορεί να είναι λιγότερο θορυβώδες, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί το άναρχο πνεύμα του. Είναι το μέρος που πρέπει να πάτε αν θέλετε να κάνετε πάρτι στο κεντρικό Λονδίνο. Θα πρέπει να ξεκινήσετε περνώντας τα πράγματά σας στην παγκοσμίου φήμης Old Compton Street - είναι βέβαιο ότι θα τραβήξετε μερικά βλέμματα από τον κόσμο όπως και εσείς!

Ψάχνετε για τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Σόχο; Μην ψάχνετε άλλο.

Yard Bar

Η Αυλη

Το The Yard είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο μας γκέι μπαρ στο Σόχο. Βρίσκεται στην οδό Rupert. Η είσοδος είναι λίγο λιγότερο εμφανής από μερικά από τα άλλα γκέι μπαρ στο Σόχο. Μια ταπεινή μαύρη πινακίδα σε οδηγεί στην αυλή. Τους καλοκαιρινούς μήνες, η βεράντα είναι πάντα γεμάτη. Οι θαμώνες τείνουν να είναι καλοντυμένοι - υπάρχουν πολλά γλυκά σε αυτό το κατάλυμα. Δεν εισάγει διακρίσεις λόγω ηλικίας, οπότε θα δείτε είκοσι και κάτι ντίσκο κούκλες και πενήντα και κάτι μπαμπάδες ντίσκο. Υπάρχει ένα μπαρ στον κάτω όροφο και επίσης ένα μπαρ στον επάνω όροφο με μια μικρή βεράντα.

Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε μια γκέι βραδιά στο Σόχο. Μπορείτε να έρθετε στο The Yard για να συνομιλήσετε με φίλους - η μουσική δεν είναι τόσο δυνατή που δεν μπορείτε να ακούσετε ο ένας τον άλλον, όπως συμβαίνει σε ορισμένα μπαρ! Είναι επίσης ένα καλό μέρος για να φέρετε ένα πρώτο ραντεβού, κατά προτίμηση πριν γίνει πολύ απασχολημένος. Αν υποθέσουμε ότι το ραντεβού σας είναι μια απογοήτευση, θα μπορούσατε να προχωρήσετε Σάουνα κουτί Sweatbox. Τι θα γινόταν όμως αν το ραντεβού σας είχε επίσης την ίδια ιδέα και συναντούσατε ο ένας τον άλλον; Αυτό θα ήταν άβολο.

Πηγαίνετε στο The Yard

G-A-Y Μπαρ

G-A-Y Μπαρ

G-A-Y είναι ίδρυμα τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην οδό Old Compton - δεν μπορείτε να το χάσετε. Η φανταχτερή ροζ πινακίδα είναι χαραγμένη στην πόρτα και το προσωπικό είναι συχνά έξω προσπαθώντας να σας καλέσει με μάρκες ποτών και βραχιολάκια. Μέσα θα δείτε μουσικά βίντεο σε κάθε τοίχο. Αναμένετε επιτυχίες camp pop. G-A-Y Το μπαρ τείνει να προσελκύει ένα νεότερο πλήθος. Έχει επίσης προσελκύσει μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής: είναι ένας από τους μόνους μικρούς χώρους που φιλοξενεί οικεία συναυλίες από μεγασταρ όπως η Lady Gaga και η Madonna.

Η G-A-Y Η μάρκα είναι η πιο αναγνωρίσιμη μεταξύ όλων των γκέι μπαρ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετάβαση σε G-A-Y Μπαρ

ΧΩΡΙΟ Soho

ΧΩΡΙΟ Soho

 

Βασικό στοιχείο της γκέι σκηνής του Σόχο, το VILLAGE κυκλοφορεί από το 1991. Έκτοτε είναι μια μεγάλη κλήρωση για τα έξυπνα νεανικά πράγματα του Σόχο. Είναι ακριβώς απέναντι από το δρόμο Η Αυλη, τόσο ιδανικό για hopping στο μπαρ. Το VILLAGE Soho φιλοξενεί μερικούς από τους καλύτερους χορευτές go-go του Λονδίνου. Είναι ένας αρκετά οικείος χώρος, οπότε μπορεί να βρεθείτε να χτυπάτε με κόσμο, ειδικά κατά τη διάρκεια της ευτυχισμένης ώρας.

Είναι ανοιχτό από τις 4 το απόγευμα μέχρι αργά, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Μεταβείτε στο VILLAGE SOHO

Αυτή

Αυτή η Σόχο

Το She Soho είναι το μόνο αποκλειστικό λεσβιακό μπαρ στο Σόχο. Βρίσκεται στο Old Compton ακριβώς στην καρδιά της δράσης. Το She Soho είναι ένα μπαρ και παίρνει τη μορφή κλαμπ καθώς η νύχτα προχωρά. Οι καλύτερες κυρίες της βραδιάς του Λονδίνου βγαίνουν στην πίστα και το πάρτι ξεκινά. Διοργανώνει επίσης βραδιές stand-up κωμωδίας, εκδηλώσεις καμπαρέ και βραδιές drag king τύπου "fancy a femme?" Νομίζω ότι όλοι το κάνουμε! Στελεχώνεται εξ ολοκλήρου από γυναίκες. Μπορούν να μπουν άντρες; Ναι, οι άνδρες σύμμαχοι μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση, αρκεί να συνοδεύονται από γυναίκες.

Είναι κρίμα που το Λονδίνο δεν έχει περισσότερα λεσβιακά μπαρ. Αλλά μέχρι να γίνει, το She Soho είναι υπεραρκετό για μια υπέροχη βραδινή έξοδο.

Πηγαίνετε σε αυτή Soho

Freedom Bar Soho

Freedom Bar Soho

Ένα αριστοκρατικό κοκτέιλ μπαρ στην καρδιά του gay Soho, αυτή είναι μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για μια ελαφρώς πιο εκλεπτυσμένη βραδινή έξοδο. Ίσως βάλετε τον κόσμο σε δικαιώματα με μερικούς φίλους για μερικούς κοσμοπολίτες. Αν υποθέσουμε ότι η διάθεση σας παρασύρει και θέλετε να μπείτε σε ένα λιγότερο εκλεπτυσμένο στάδιο της βραδιάς, οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες. Αυτό είναι το τόσο σπουδαίο για το Soho: μπορείτε να μεταβείτε από το αριστοκρατικό στο άχρηστο και να επιστρέψετε ξανά με χτύπους καρδιάς. Το Soho φιλοξενεί αμέτρητα μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια.

Το Freedom Bar Soho είναι δημοφιλές στους ερμηνευτές του West End. Η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλα θεατρική και τα κοκτέιλ είναι πολύ bougie.

Μεταβείτε στο Freedom Bar Soho

ΚΟΥ ΜΠΑΡ

KU μπαρ

Εντάξει, οπότε ίσως απατάμε ελαφρώς! Το KU Bar βρίσκεται ακριβώς απέναντι στην Chinatown, αλλά ειλικρινά, hun, είναι κυριολεκτικά πέντε λεπτά με τα πόδια από το Soho. Αυτό είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα γκέι μπαρ και γκέι κλαμπ στο Λονδίνο. Είναι καλό να επισκεφθείτε το μπαρ για ένα ποτό νωρίς πριν κατευθυνθείτε στα μπαρ κοντά στην οδό Old Compton ή αφού πιάσετε τη συντροφιά σας με τους φίλους σας και είστε έτοιμοι να χορέψετε. Οι μπάρμαν είναι τρελά εμφανίσιμοι και συχνά χωρίς πουκάμισο. Κατεβείτε στον κάτω όροφο στο KU Club όταν είστε έτοιμοι για πάρτι. Αν υποθέσουμε ότι είστε ελεύθεροι και θέλετε να παίξετε, τα μάτια τείνουν να περιπλανώνται σε αυτό το μέρος - απλά λέτε.

Από τη σημαντική εμπειρία μας, πολλές από τις καλύτερες βραδιές γκέι στο Σόχο καταλήγουν σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα στο KU Club.

Μεταβείτε στο KU Bar

γύρω στο Σόχο

γύρω στο Σόχο

Το Circa έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα γκέι μπαρ του Σόχο την τελευταία δεκαετία. Κυρίως προσελκύει καλοντυμένους 20 και 30άρηδες. Τα Σαββατοκύριακα μπορεί να γεμίσει και είναι αρκετά μικρός χώρος. Περίπου είναι ανοιχτό μέχρι τη 1 π.μ. επτά ημέρες την εβδομάδα. Κλείνει δηλαδή όταν οι σύλλογοι αρχίσουν να έχουν ενδιαφέρον. Το προσωπικό του μπαρ είναι πολύ εύκολο στα μάτια.

Μπορείτε επίσης να καθίσετε έξω στη βεράντα και να παρακολουθήσετε μερικούς ανθρώπους. Το Soho είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στη γη για παρακολούθηση ανθρώπων, παρεμπιπτόντως.

Μετάβαση στο Circa Soho

Freedom Bar

Οδός Rupert

Βρίσκεται στην οδό Rupert, αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ στο Σόχο. Οι μπάρμαν τείνουν να φορούν γιλέκα και να τραβούν μάλλον πολλή προσοχή. Είναι πάντα γεμάτο τα βράδια, αλλά η μέρα μπορεί να είναι πιο ήσυχη. Το Rupert Steet είναι επίσης μια καλή επιλογή για κοκτέιλ πριν από το θέατρο. Το Happy Hour διαρκεί από τις 12 έως τις 8 μ.μ. - έτσι είναι οκτώ ώρες ευτυχίας στη σειρά.

Μετάβαση στην οδό Rupert

Φιλικός

Φιλική κοινωνία

Ένα από τα αγαπημένα μας γκέι μπαρ στο Σόχο, αξίζει να το επισκεφτείτε αν το βρείτε! Το Friendly Society είναι ένα υπόγειο μπαρ. Το Soho ήταν κάποτε η πατρίδα των υπόγειων μπαρ, πολλά από τα οποία ήταν ηθικά αμφίβολα. Τότε που οι νόμοι για τις άδειες ήταν πιο σωφρονιστικοί, τα μπαρ έπρεπε να κλείσουν νωρίτερα. Μερικά καταφύγια ποτών στο Σόχο έγιναν κλαμπ «μελών» και όχι δημόσια σπίτια. Τους επετράπη να μείνουν ανοιχτά αργότερα - πολλά από αυτά ήταν υπόγεια μπαρ. Απομακρυσμένο από το μυαλό, βλέπεις. Το σημερινό Soho είναι πολύ διαφορετικό. Το Friendly Society είναι σικ και μαγνήτης για καλοντυμένους ανθρώπους. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια βραδιά γκέι στο Σόχο.

Μετάβαση στη φιλική κοινωνία

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λονδίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Λονδίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας