Γκέι Λονδίνο

Γκέι Αξιοθέατα του Λονδίνου

Ανάκτορα, γκαλερί τέχνης, μουσεία, λαϊκές αγορές, πάρκα, εθνικά μνημεία... Το Λονδίνο τα έχει όλα!

Το Λονδίνο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, και για έναν καλό λόγο. Υπάρχει ένα τεράστιο ποσό για να δείτε και να ζήσετε. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες στιγμές που πιστεύουμε ότι πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε ένα ταξίδι στο Λονδίνο:

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ


Ένα παλάτι εργασίας που φιλοξενεί τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Η οικογένεια μετακόμισε στη Σκωτία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το μεγαλύτερο μέρος του παλατιού είναι ανοιχτό για το κοινό, συμπεριλαμβανομένων των εντυπωσιακών κρατικών δωματίων. Αγορά εισιτηρίων στο προχωρήστε online. Παρακολουθήστε την αλλαγή των Φρουρών έξω από το Παλάτι καθημερινά στις 11:30 π.μ.

Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ | Ιστορία, Περιγραφή, Αλλαγή Φρουράς, & Γεγονότα | Britannica

 

Σπίτια του Κοινοβουλίου (Μπιγκ Μπεν), Downing Street, Αβαείο του Γουέστμινστερ


Τα εμβληματικά κτίρια στο Whitehall περιλαμβάνουν το Παλάτι του Γουέστμινστερ / Μπιγκ Μπεν (Σπίτια του Κοινοβουλίου), το Αβαείο του Γουέστμινστερ, το Υπουργείο Οικονομικών του ΗΜ, το Γραφείο του Πρωθυπουργού στην οδό 10 Dowing Street, τους φρουρούς αλόγων και πολλά άλλα κρατικά κτίρια. Όλα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πλατεία Τραφάλγκαρ. Οι καλύτερες φωτογραφίες λαμβάνονται από τη Γέφυρα του Γουέστμινστερ.

 

London Eye

 

Αυτός ο τροχός παρατήρησης ύψους 135 μέτρων προσφέρει εκπληκτική θέα στο Λονδίνο. Μια υπέροχη εμπειρία 40 λεπτών.

 

Το Shard


Θέλετε να πάτε ακόμα πιο ψηλά; Το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης, το The Shard, διαθέτει δύο πλατφόρμες θέασης στους ορόφους 69 και 69 που προσφέρουν εκπληκτική θέα 360 μοιρών στην πόλη. Απαραίτητη η έγκαιρη αγορά εισιτηρίου κατά την υψηλή περίοδο.

 

Sky Garden

 

Το Sky Garden βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ποταμό Τάμεση από το The Shard, στην κορυφή ενός ουρανοξύστη γνωστού τοπικά ως "Walkie Talkie" (λόγω του χαρακτηριστικού σχήματός του). Δωρεάν είσοδος, αλλά κάντε κράτηση online πριν την επισκεφτείτε.


Κάντε κράτηση για την επίσκεψή σας - Sky Garden - Λονδίνο

 

Βρετανικό Μουσείο

 

Δωρεάν είσοδος για να δείτε μια σειρά εκθεμάτων παγκόσμιας κλάσης από όλο τον κόσμο.

 

Βρετανικό Μουσείο | Μουσεία στο Bloomsbury, Λονδίνο

 

Το Tate Modern

 

Εξαιρετική συλλογή μοντέρνας τέχνης που βρίσκεται μέσα σε έναν τεράστιο σταθμό παραγωγής ενέργειας. Δωρεάν είσοδος.

 

Εθνική Πινακοθήκη

 

Μία από τις πιο σημαντικές συλλογές τέχνης στον κόσμο. Το National Portrait Gallary (δίπλα) είναι επίσης εξαιρετικό. Δωρεάν είσοδος και στα δύο.

 

Το δωμάτιο 32 ανοίγει ξανά για το κοινό μετά από ανακαίνιση 21 μηνών | Δελτία τύπου | Εθνική Πινακοθήκη, Λονδίνο

 

Πύργος του Λονδίνου

 

Πριν από αρκετές εκατοντάδες χρόνια, αυτό ήταν το μέρος όπου οι άπιστες βασίλισσες τους έκοψαν τα κεφάλια! Αυτό το κάστρο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO είναι τώρα το παλαιότερο πλήρες κτήριο του Λονδίνου (που χρονολογείται από το 1101). Δείτε την εκπληκτική συλλογή Crown Jewels, την Πύλη του Προδότη και την έκθεση με συσκευές βασανιστηρίων. Στη συνέχεια, περπατήστε στην εμβληματική γέφυρα Tower Bridge - ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα του Λονδίνου.

 

Hyde Park και Kensington Gardens

 

Περπατήστε γύρω από αυτά τα τεράστια πάρκα και κήπους ακριβώς στο κέντρο της πόλης. Επισκεφθείτε την παιδική χαρά του Diana Memorial.

 

Hyde Park | Τα Βασιλικά Πάρκα

 

Θέατρα West End

 

Το Λονδίνο έχει μερικά από τα καλύτερα θέατρα στον κόσμο που προσελκύουν μεγάλα αστέρια. Μάθετε τι συμβαίνει στο Ticketmaster και κλείστε τις θέσεις σας για να δείτε την αγαπημένη σας παράσταση πολύ νωρίτερα. Οι πιο δημοφιλείς παραστάσεις μπορούν να εξαντληθούν μήνες πριν.

 

The West End - Μουσική Ακαδημία Becky Dell

 

Πλατεία Τραφάλγκαρ, Στήλη Νέλσον, Γουάιτχαλ και Πλατεία Κοινοβουλίου

 

Η πλατεία Τραφάλγκαρ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης. Από την Πλατεία, περπατήστε μέσα από το Whitehall για να περάσετε την Downing Street και στη συνέχεια στην πλατεία του Κοινοβουλίου και το Big Ben. Επισκεφθείτε το τεράστιο Αβαείο του Γουέστμινστερ όπου ο Γουίλιαμ και η Κέιτ παντρεύτηκαν το 2011.

 

Street Markets του Λονδίνου

 

Επισκεφθείτε μερικές από τις διάσημες λαϊκές αγορές του Λονδίνου, όπως η Portobello Road Market, η Camden Market, η Brick Lane Market και η Old Spitalfields Market. Το αγαπημένο μας είναι το Borough Market, που βρίσκεται δίπλα στο σταθμό London Bridge - εξαιρετικό για μεσημεριανό γεύμα (Δευτέρα έως Σάββατο).

 

5 καλύτερες υπαίθριες αγορές και υπαίθριες αγορές στο Λονδίνο | Casita.com

 

Η Νότια Όχθη

 

Περπατήστε κατά μήκος της νότιας όχθης του ποταμού Τάμεση από το London Eye έως το London Bridge. Καταπληκτική θέα στην πόλη και εξαιρετική επιλογή εστιατορίων. Πολλοί καλλιτέχνες του δρόμου τα σαββατοκύριακα και όλη την εβδομάδα κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής.

 

Gay London · Αξιοθέατα

Above The Stag Theatre
Εικονίδιο τοποθεσίας

Arch 17, Miles Street, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Η μοναδική επαγγελματική εταιρεία θεάτρου LGBT πλήρους απασχόλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το βραβευμένο θέατρο επικεντρώνεται σε παραστάσεις με θέμα ΛΟΑΤ, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων πρωτότυπων παραγωγών.

Ο χώρος είναι σχετικά μικρός, επομένως οι παραστάσεις συχνά εξαντλούνται εβδομάδες νωρίτερα - τα προγράμματα παραστάσεων και η αγορά εισιτηρίων είναι διαθέσιμα στον ιστότοπό τους.

Το θέατρο διαθέτει ένα πλήρως εφοδιασμένο μπαρ που είναι ανοιχτό μία ώρα πριν / μετά τις παραστάσεις και κατά τη διάρκεια διαστημάτων. Μπορείτε να πάρετε ποτά στο θέατρο.

Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του Above The Stag και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα ως μια εξαιρετική εναλλακτική γκέι βραδινή έξοδο.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Θέατρο

Τελευταία ενημέρωση στις: 25-Aug-2023

The Dreamboys
Εικονίδιο τοποθεσίας

(σε όλη την επικράτεια), Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 30 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

Οι Dreamboys ισχυρίζονται ότι είναι το μεγαλύτερο και πιο διάσημο γκρουπ ανδρών στον κόσμο. Η παράσταση είναι γνωστή για εκπληκτικές παραστάσεις και χορούς υψηλής ενέργειας από πανέμορφους άντρες με απίστευτα σώματα.

Η παράσταση πραγματοποιείται κάθε Σάββατο βράδυ σε 12 μεγάλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου: Λονδίνο, Μπράιτον, Μπόρνμουθ, Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Κάρντιφ, Εδιμβούργο, Λιντς, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ και Νιουκάστλ.

Ελέγξτε τον ιστότοπο για ώρες προβολής και εισιτήρια.
Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Χορός
GoGo Show
Μουσική

Σαββατοκύριακο: Σάββατο

Τελευταία ενημέρωση στις: 14-Apr-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.