Rainbow Travel Umbria- ΚΛΕΙΣΤΟ

Rainbow Travel Umbria- ΚΛΕΙΣΤΟ

Rainbow Travel Umbria- CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

, Ιταλία

Αυτή η επιχείρηση έχει αναφερθεί ως ΚΛΕΙΣΤΗ - Μάιος 2022.

 

Το Rainbow Travel Umbria είναι ένας πολύ φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους οδηγός για την πανέμορφη και γραφική περιοχή της Ούμπρια - την «Πράσινη Καρδιά της Ιταλίας».

Ο οδηγός σας Riccardo είναι ένας έμπειρος δάσκαλος της Ιταλικής ως ξένης γλώσσας και πιστοποιημένος ξεναγός. Είναι τοπικός στην Ούμπρια, οπότε έχει εσωτερική γνώση για το πού να εξερευνήσει στην περιοχή, πού να δειπνήσει, κρασί και να χαλαρώσει. Μπορεί να σας οδηγήσει σε μια βόλτα στη φύση ανάμεσα σε λίμνες, καταρράκτες, αμπελώνες ή να εξερευνήσει την ιστορία της Ούμπρια με μεσαιωνικά χωριά.

Η Ούμπρια βρίσκεται ακριβώς στα μισά του δρόμου μεταξύ Ρώμης και Φλωρεντίας, εύκολα προσβάσιμη τόσο με αυτοκίνητο όσο και με τρένο σε περίπου μία ώρα, ιδανική για όσους μένουν σε μία από τις δύο μεγάλες πόλεις και θέλουν να περάσουν μια μέρα έξω από το χάος και να βυθιστούν στο φύση. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Fiumicino της Ρώμης, το οποίο απέχει περίπου δύο ώρες με το αυτοκίνητο (90 - 180 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή που θέλετε να μείνετε).

Το Riccardo συνεργάζεται κυρίως με ζευγάρια ή μικρές ομάδες και μπορεί να προσαρμόσει πλήρως το ημερήσιο ταξίδι σας με τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντά σας. Από το κυνήγι τρούφας έως τις γευσιγνωσίες κρασιού, από τη ζωγραφική en plein air μέχρι την παραδοσιακή κουζίνα, υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδηλασία, ράφτινγκ ή απλοί περίπατοι στη φύση, όλα μπορούν να καλυφθούν.

"Το Dolce Vita σας περιμένει σε μια από τις πιο αυθεντικές ιταλικές περιοχές. Ανυπομονώ να ακούσω νέα σας! Riccardo"
Τιμή Rainbow Travel Umbria- ΚΛΕΙΣΤΟ

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.