Αγγίξτε το Λονδίνο

Αγγίξτε το Λονδίνο

Αφεθείτε στην πλούσια χαλάρωση με το άγγιγμα των εξαιρετικών υπηρεσιών γκέι μασάζ του Λονδίνου

Touch Of London

Εικονίδιο τοποθεσίας

88 Dean Street, Westminster, Λονδίνο, W1D 3ST, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, W1T 1NA

Ανακαλύψτε μια εκλεπτυσμένη προσέγγιση για το μασάζ από άνδρες σε άνδρες με το Touch of London, μια αποκλειστική υπηρεσία μασάζ που αναβαθμίζει την εμπειρία του γκέι μασάζ στο Λονδίνο.

Αυτό το συγκρότημα που διοικείται από μασέρ, που ιδρύθηκε με βάση την αρχή της εκλεπτυσμένης απόδοσης σε κάθε συνεδρία, καλωσορίζει θερμά τους ομοφυλόφιλους, τους δύο ή τους περίεργους άνδρες. Απολαύστε την απόλυτη ιδιωτικότητα του σπιτιού του μασέρ ή του δωματίου σας στο ξενοδοχείο για μια εξατομικευμένη και διακριτική συνάντηση.

Το να κλείσετε ένα ραντεβού είναι εύκολο – απλά καλέστε, στείλτε μήνυμα ή χρησιμοποιήστε το WhatsApp. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τον ιστότοπό τους για να διαβάσετε τα προφίλ των ικανών μασέρ. 

Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Αγγίξτε το Λονδίνο
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 128 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
a
adil khaled

25-Οκτ-2023

μασάζ

Ψάχνω για μασάζ πώς να κάνω κράτηση;
D
Daryl

26-Φεβ-2020

Φωνή στον Ντάνι

Το μασάζ μου με τον Ντάνι ήταν καλό και ηρεμούσα. Ανυπομονώ να επιστρέψω το x
M
Michael

1-Aug-2019

Μασάζ σώματος σε σώμα

Είμαι επαγγελματίας από το κέντρο του Λονδίνου και έχω κάνει κράτηση σώματος με σώμα και ταντρικό μασάζ μέσω του Touch of London σε λίγες περιπτώσεις. Έχω τον αγαπημένο μου μασέρ, αλλά έχω δοκιμάσει και άλλα παιδιά για να ενισχύσω την εμπειρία μου με το πρακτορείο. Συνολικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την υπηρεσία που παρέχει το Touch of London. Η αρχική ερώτησή μου σχετικά με το είδος του μασάζ που προσφέρουν απαντήθηκε άμεσα και ευγενικά. Έκλεισα σώμα με σώμα σε τηλεφωνική συνεδρία στο κέντρο του Λονδίνου. Ο μασέρ ήταν ένας ωραίος τύπος, καθαρός και φιλικός με εξαιρετικές δεξιότητες μασάζ. Ο χώρος του ήταν διακριτικός και εξαιρετικά καθαρός. Ένιωσα χαλαρός και άνετος από την αρχή. Η περαιτέρω εμπειρία μου με έναν άλλο μασέρ ήταν πολύ παρόμοια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος πελάτης και σίγουρα θα κλείσω μια άλλη συνεδρία σύντομα. Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη και επαγγελματική υπηρεσία μασάζ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Touch of London.
T
Tone

19-Apr-2019

Από τη Γερμανία

Ταξίδεψε για δουλειά, έκανε κράτηση για μασάζ σε σύντομο χρονικό διάστημα (Κρίστοφερ). Καλή πίεση, πολύ αισθησιακή επίσης.
J
J

27-Φεβ-2019

γκέι μασάζ

Καλό μασάζ, μου άρεσε.
R
Rob

24-Ιαν-2019

Φιλικό πρακτορείο - ευχάριστο

Είμαι λίγο φασαριόζος, αλλά ο Τζέιμς δεν με πείραζε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μου. Ένα πολύ ωραίο μασάζ από τον Adam επίσης, υπέροχος τύπος. Θα τηλεφωνήσω ξανά σε αυτούς τους τύπους όταν είμαι στην πόλη.
S
Sam

29-Nov-2018

Εξαιρετικό γκέι ταντρικό μασάζ

Έκανα ένα μασάζ από τον Christopher και ήταν θεϊκό. Φαίνεται καλύτερος κατά σάρκα, ένας αληθινός κύριος. Θα κάνει κράτηση ξανά όταν βρεθείτε στο Λονδίνο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.