Bloom Nightclub

Bloom Nightclub

Bloom Nightclub

Εικονίδιο τοποθεσίας

100 Bloom St, Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Το νυχτερινό κέντρο γκέι του Μάντσεστερ που είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα. Το Bloom (πρώην "AXM") περιλαμβάνει guest DJ's, drag shows, καραόκε, καμπαρέ και εβδομαδιαίες θεματικές εκδηλώσεις.

Η μουσική κυμαίνεται από χορό, ποπ, chart, ντίσκο, R&B και άλλα. Ανοιχτό από τις 11μμ έως αργά.

Καθημερινή: 11μμ - 5πμ

Σαββατοκύριακο: 11μμ - 6πμ

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Εκθέσεις Καμπαρέ
Χορός
καραόκε
Μουσική
Τιμή Bloom Nightclub
2.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 28 ψηφοφορίες

P
Patty

25-Apr-2022

Αποφύγετε!!!!!!!β

Το προσωπικό της πόρτας εδώ είναι τρομερό. Τόσο εχθρικά. Αρχικά ζήτησαν να δουν ταυτότητα από μια 60χρονη γυναίκα. Τότε δεν άφηναν μια γυναίκα να μπει μόνη της, καθώς δεν επιτρέπουν «μονοεισερχόμενους», πράγμα που σήμαινε ότι έμεινε να περπατήσει μόνη της στο σπίτι στις 2 το πρωί. Το ίδιο το μπαρ ήταν απαίσιο και υπερτιμημένο επίσης. Φρικιαστικός. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ.
M
Mike

23-Ιαν-2022

Φιαλίδιο και εγκληματική συμπεριφορά από το Bloom Bouncers

Απολύτως φιαλίδιο!!! Για την ασφάλεια όλων, αποφύγετε αυτήν την εγκατάσταση, το προσωπικό που προσλαμβάνουν για να διασφαλίσει την ασφάλεια των συλλόγων και των επισκεπτών του είναι εγκληματικό. Οι κριτικές του συλλόγου αναφέρουν με συνέπεια τη συμπεριφορά του φιαλιδίου προς τους ψεύτικους του προς τους πελάτες του ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου. Η χρήση υπερβολικής βίας που ασκείται στους καλεσμένους του που καταλήγουν μελανιασμένοι και αιμόφυρτοι αφού τους συναντήσουν. Οι αναπηδητές θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις.
C
Conrad

17-Ιαν-2020

Bloom Bouncer

Οι ψεύτικοι στο Bloom είναι τόσο αγενείς!! Ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα κακό, θα λάβετε την απειλή ότι θα σας διώξουν από το κλαμπ, από το κεφάλι, αν κάνετε οτιδήποτε μόνο και μόνο επειδή δεν είστε τακτικός. Αυτό θα συμβεί ακόμα κι αν είναι άδειο μέσα στο κλαμπ. Επίσης, αν η πιστωτική σας κάρτα δεν είναι ανέπαφη, θα σας το κάνουν ακόμα και αν δεν φταιτε εσείς, αλλά οι τράπεζες. Απλά δεν αξίζει να πάτε. Ακόμα κι αν είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, καθώς υπάρχει επίσης είσοδος 6 λιβρών στο άδειο κλαμπ. Θα προτιμούσα να πάω οπουδήποτε αλλού στο χωριό των ομοφυλόφιλων του Μάντσεστερ.
A
Alexandra

29-Μαΐου-2019

Απογοητευτικός

Κακή χορευτική μουσική της δεκαετίας του 'XNUMX. Γενικοί αναπηδητές. Καλύτερα να πας αλλού.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.