Ανδρική Σάουνα & Σπα

Ανδρική Σάουνα & Σπα

Γκέι σάουνα που έχει θέσει νέα πρότυπα στην Καμπότζη.

MEN's Sauna & Spa

Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Wat Bo, περιοχή Wat Po Lanka, Σιέμ Ριπ, Καμπότζη

Μια δημιουργικά σχεδιασμένη gay σάουνα που έχει θέσει νέα πρότυπα στην Καμπότζη. Ανδρική σάουνα (μέρος του MEN's Resort) διαθέτει σάουνα, ατμόλουτρο, μεγάλο τζακούζι, εξωτερική πισίνα θαλασσινού νερού με ηλιόλουστη βεράντα, γυμναστήριο, λαβύρινθο και ιδιωτικές καμπίνες.

Οι έμπειροι άνδρες μασέρ προσφέρουν μια ποικιλία από περιποιήσεις μασάζ σε ιδιωτικές, κλιματιζόμενες αίθουσες περιποιήσεων. Υπάρχουν δύο μπαρ που σερβίρουν αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, σνακ, παγωτά.

Συχνά από ντόπιους, ομογενείς αλλά και τουρίστες. Η πισίνα και το γυμναστήριο είναι ανοιχτά όλη την ημέρα.

Καθημερινή: 17:30 - 23:00

Σαββατοκύριακο: 17:30 - 23:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Τιμή Ανδρική Σάουνα & Σπα
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 16 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

S
Scot Stewart

17-Nov-2023

Χρόνια Πελατών

Πολύ καλό και ικανοποιητικό μασάζ με λάδι αρωματοθεραπείας 1 ώρας. Η εγκατάσταση είναι καθαρή και άνετη με ωραίο χώρο για ντους πριν ξεκινήσετε. Ο μασέρ είχε προφανώς εκπαιδευτεί - η πίεση ήταν στα μισά του δρόμου μεταξύ χαλάρωσης και βαθύ ιστού σε όλες τις μυϊκές ομάδες. Η πίεση έγινε πιο ήπια προς το τέλος - μπορείτε να ζητήσετε να σταματήσετε εκεί ή να συνεχίσετε μέχρι το τέλος της ολόκληρης ώρας. Συνολικά πολύ καλή αξία μασάζ.
R
Ron

19-Ιαν-2020

Μεγάλος άνεμος μετά από μια γεμάτη μέρα

Δεν μείναμε στο ξενοδοχείο αλλά θα μείναμε αν επιστρέψαμε. Επισκεφθήκαμε το σπα μετά από σύσταση του οδηγού μας Tuk Tuk Sovan (τον οποίο βρήκαμε σε αυτόν τον ιστότοπο και παρείχε μια εξαιρετική εμπειρία βοηθώντας μας να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον περιορισμένο χρόνο μας εδώ με τη μεταφορά και τη μετάφραση). Η σάουνα και το ξενοδοχείο είναι καινούργια, μοντέρνα, καθαρά, καλύτερα από πολλά λουτρά της Βόρειας Αμερικής που έχω επισκεφτεί, το εστιατόριο και το μπαρ σερβίρουν καλό φαγητό και ποτό, ο ατμός και το νερό ήταν ευπρόσδεκτα μετά από μια γεμάτη μέρα επίσκεψης στο χώρο.
R
Raju

9-Οκτ-2019

Καλό μασάζ

Πήγα εκεί σήμερα, έκανα ένα μασάζ αρωματοθεραπείας 90 λεπτών. Καλό μασάζ - έμεινα ευχαριστημένος με αυτό, δεν πήγα για επιπλέον υπηρεσίες.
D
D

20-Ιουν-2019

Όχι αρκετά πειστικό

Δεν έκανα τις κρατήσεις και αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου. Με παρακολούθησαν 2 άντρες υποδοχή. Ρώτησα αν υπήρχε δωρεάν υποδοχή για μασάζ αρωματοθεραπείας 90 λεπτών και μου είπαν ναι. Αργότερα μου ζητήθηκε να περιμένω περίπου 15 λεπτά. Ήρθε ένας άντρας με τζιν κοντό και λευκό μονό, δεν ήμουν σίγουρος για αυτό γιατί δεν μου φαινόταν σαν θεραπευτής. Έχω κάνει πολύ μασάζ στο παρελθόν, από επαγγελματικό μέχρι gay μασάζ, από high end μέχρι street massage. Ωστόσο, τον ακολούθησα. Άνοιξε το AC καθώς μπήκαμε στο δωμάτιο, χωρίς αλληλεπίδραση, χωρίς χαμόγελο ή εισαγωγή, απλώς δώσε μου μια πετσέτα και μου ζήτησε να κάνω ντους και έφυγε. Μπήκε μετά και μου ζήτησε να ξαπλώσω μπρούμυτα. Όπως υποψιαζόμουν, ο θεραπευτής έβαλε κατευθείαν λάδι στο πόδι μου και άρχισε να κάνει μασάζ, χωρίς καθόλου τέντωμα, η κίνηση του μασάζ δεν ήταν καν συγχρονισμένη μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ποδιού, δεν χρειάζεται να πάω για τα υπόλοιπα, γιατί δεν ήταν καν αξίζει να πω. Όταν τελειώσαμε, ρώτησα τον θεραπευτή αν έκανε πολλά μασάζ πριν, απλώς είπε ότι δεν μιλά αγγλικά. Μου έδωσε χειρόγραφο λογαριασμό που πρέπει να πληρώσω 26 USD όπως αναφέρεται στο μενού. Του έδωσα φιλοδώρημα αν και ήμουν ανικανοποίητος. Βγήκα και πλήρωσα στο ταμείο και βγήκα έξω και περίμενα το tuktuk μου. Ενώ περίμενα, ο θεραπευτής βγήκε με το ίδιο πανί με μηχανάκι. Διάβασα την κριτική πριν πάω και ενθουσιάστηκα που είδα 4 αστέρια πάνω από τη βαθμολογία. Αλλά από την εμπειρία μου, ήταν μια πραγματική πλήρης απογοήτευση. Ειλικρινά δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρότυπο που εφάρμοσαν. Αν ακολουθούσα την προαίσθησή μου, θα το είχα ακυρώσει και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα χρήματα για πολλά που αξίζουν. Είμαι βέβαιος ότι οι κριτικές από την agoda, το tripadvisor ή οτιδήποτε άλλο είναι πραγματικές, αλλά ελπίζω ειλικρινά να είμαι ο τελευταίος που θα το ζήσω αυτό. Αρχικά δεν θέλω να γράψω αυτήν την κριτική, αλλά άλλαξα γνώμη για να μοιραστώ την ειλικρινή μου γνώμη και το αφήνω στη διοίκηση για την αναφορά τους αντί να τους αφήσω να μην ξέρουν τίποτα γι 'αυτό. Είναι απλώς κρίμα για μια τέτοια εξαιρετική κριτική να καταστραφεί από την ασυνεπή υπηρεσία που παρέχεται. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διάβασα την κριτική λέγοντας ότι το δωμάτιο ήταν παλιό και σκουριασμένο, το δωμάτιό μου ήταν σε ρουστίκ σχεδιασμό και καθαρό, δεν βλέπω τίποτα λάθος με αυτό
M
MEN's Management

5-Ιουλ-2019

Εξαιρετικό μασάζ ... σε ένα λευκό singlet!

Είναι η πρώτη φορά που κάποιος παραπονιέται ότι ένα λευκό μονόχρωμο δεν είναι το κατάλληλο ρούχο για να προσφέρει μια καλή υπηρεσία μασάζ. Επίσης την πρώτη φορά που κάποιος λέει ότι δεν είναι κατάλληλο να ξεκινήσει το μασάζ από το αριστερό και μετά το δεξί πόδι και να μην συγχρονίσετε και τα δύο πόδια ταυτόχρονα. Και λυπούμαστε που χρειάστηκε να περιμένετε περίπου 15 λεπτά για να ξεκινήσετε το μασάζ. Οι συγκεκριμένες παρατηρήσεις σας μας λένε για τις προσδοκίες σας. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Αν και ακόμη και οι μασέρ μας είναι εξαιρετικοί και έμπειροι, δεν είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο επίπεδο που περιμένατε. Τέλος πάντων, θα προσπαθήσουμε περισσότερο να βελτιωθούμε. Στους μελλοντικούς πελάτες μας, ελπίζουμε να μην τρέξετε αν δείτε τους μασέρ μας να φτάνουν με ένα λευκό μονόχρωμο. Ρίξτε μια ματιά στη συνημμένη εικόνα για να προετοιμαστείτε ;-)
U
Uan

12-Nov-2018

Το λάτρεψα

Έμεινα στο Men's για 6 νύχτες και είχα δωρεάν πρόσβαση στη σάουνα και την πισίνα καθημερινά. Όντας ένας 53χρονος Ασιάτης με τονωμένο σώμα γυμναστικής, δεν παρέλειψα καθόλου να διασκεδάσω με τους ντόπιους τύπους των Χμερ και τους ξένους επισκέπτες που έρχονταν μετά τις 5 το απόγευμα. Η ώρα αιχμής ήταν 7 - 8 μ.μ., μετά άρχισε να επικρατεί ησυχία. Είναι αρκετά διακριτικά, αλλά γλυκά και περιπετειώδη όταν βρίσκονται πίσω από τις πόρτες του θαλάμου. Δεν μπορώ να πω ποιες ημέρες είναι καλύτερες για να επισκεφτείτε. Απλά πρέπει να δοκιμάσετε την τύχη σας.
R
Ryan

29-Σεπ-2018

Το καλύτερο μασάζ στο Siem Reap

Τον τελευταίο καιρό έρχομαι πολύ συχνά στο Men's Resort για ένα καλό μασάζ. Η θεραπεύτρια Channa, ξέρει ακριβώς πώς να χαλαρώνει και να αναζωογονεί το σώμα σας. Σίγουρα το καλύτερο μασάζ στην πόλη και θα συνεχίσω να επιστρέφω!
K
Kief

19-Φεβ-2018

Επαναλαμβανόμενες πινελιές

Η αίθουσα μασάζ φαινόταν σχετικά καθαρή, αλλά το προσαρτημένο ντους ήταν λίγο υποβαθμισμένο. Στο τέλος της συνεδρίας, ο μασέρ άλλαξε τα σεντόνια, κάτι που ήταν καλό. Ωστόσο, η ικανότητα του μασέρ ήταν μάλλον απογοητευτική. Συνέχιζε να επαναλαμβάνει τα χτυπήματά του και να κάνει κύκλους.
D
D D

3-Φεβ-2018

Καθαρός

Αυτή η σάουνα είναι μάλλον μικρή σε σύγκριση με τις γκέι σάουνες σε άλλες πόλεις/χώρες, αλλά είναι τέλειο μέγεθος για το Siem Reap. Είναι καθαρό και δημοφιλές μεταξύ των ντόπιων και των διεθνών. Είχα την ευκαιρία να μείνω και στο Men's Resort, που σε συνδυασμό με αυτή τη σάουνα, έκαναν τις διακοπές μου. Όπως είπε κάποιος σε παλαιότερα σχόλια "ένας γκέι παράδεισος στο Siem Reap" Συγχαρητήρια στον Διευθυντή του ξενοδοχείου - έναν από τους ωραιότερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ.
B
Bob

31-Ιαν-2018

Ευτυχισμένος

Πέρασα 90 λεπτά με τον Channy σήμερα και ήταν φανταστικός. Δούλεψε σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος και ήξερε ακριβώς τι χρειαζόμουν. Θα επιστρέψω.
b
ben

30-Ιαν-2018

Καλή εμπειρία

Μερικά απομακρυσμένα από το κέντρο της πόλης αλλά είναι εύκολο να τα βρεις. Πήγε εκεί στα τέλη Ιανουαρίου 2018 στις 22:00. Δεν υπήρχε κανένας εκτός από τον άνδρα στο γραφείο που έλεγε ότι είναι πολύ αργά. Συμφώνησε να καλέσει έναν υπέροχο άντρα για να μου προσφέρει μασάζ μίας ώρας. Αυτός ο τύπος είχε τα πιο λογικά μαλακά χέρια. Το δωμάτιο μασάζ ήταν πολύ καθαρό με ντους. Μου άρεσε πολύ η εμπειρία. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το θέρετρο, καθώς δεν υπήρχε καν φως τριγύρω. Είδα μόνο ότι είχαν μια πισίνα.
D
Dominik

25-Ιαν-2018

Ξέχνα το,

Πήγα στο Men's για μασάζ, καλά έγινε, ο μασέρ ήταν χειρότερος και φαινόταν να βαριέται. Το δωμάτιο ήταν βρώμικο, λίγο σαν γκαράζ, ποτέ, εκεί υπέροχο, έχεις ταυτότητα whatsapp; ένας πολύ καλύτερος χώρος στο Siem Reap.
M
MEN's Management

27-Ιαν-2018

Εξαιρετικό μασάζ στο MEN's!

αυτή η κριτική είναι περίεργη και φαίνεται να μην είναι από πραγματικό πελάτη. Συμβουλεύουμε όλους να συγκρίνουν τις απόψεις πραγματικών πελατών που έμειναν στο ξενοδοχείο μας, για παράδειγμα με αυτές τις πρόσφατες κριτικές: εδώ στο TravelGayΑσία: - "Πολύ ωραίο μασάζ. Έκανα μασάζ σε όλο το σώμα σε όλη την Ασία και το δικό του ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα" 12-01-2018 - "Το καλύτερο μασάζ στο Siem Reap. Καλύτερος θεραπευτής, υπέροχες δεξιότητες. Μπορώ μόνο προτείνουμε το Men's Resort" 07-10-2017 - "Ο μασέρ ήταν δυνατός, σχολαστικός και πολύ ταλαντούχος από όλες τις απόψεις." 12-05-2017 - "Υπέροχο μασάζ. Του άξιζε το μεγάλο φιλοδώρημα που έδωσα." 17-02-2017 στο booking.com: - "Για το μασάζ, οι άνδρες φαίνεται να προσλαμβάνουν μόνο τους καλύτερους" 24-01-2018 - "Το μασάζ έγινε επαγγελματικά σε μια καλή εγκατάσταση σπα" 03-01-2018 - "Είχαμε ένα μασάζ στο χώρο. Ήταν εξαιρετικό, δυνατό και πάλι σε πολύ καθαρό περιβάλλον" 26-09-2017 - "Οι μασέρ είναι ειδικοί" 26-02-2017 - "καλοί μασέρ" 08-01-2017 - "Το μασάζ εκεί ήταν υπέροχο και προσιτό " 27-12-2016 - "Το μασάζ ήταν απολύτως φανταστικό!" 27-08-2016 στην Agoda: - "Επαγγελματικά και χαλαρωτικά μασάζ" 19-01-2018 - "Το καλύτερο μέρος είναι το 90λεπτο μασάζ που έκανα στο σπα τους." 06-10-2017 - "Το αποκορύφωμα της διαμονής μου ήταν τα μασάζ που έλαβα" 21-02-2017 - "Είχα ένα μασάζ στο σπα και ήταν υπέροχο!" 16-02-2017 στο TripAdvisor: - "εγκαταστάσεις σπα με υπηρεσία μασάζ όλα υπέροχα" 20-02-2017 - "Καλής ποιότητας μασάζ για δίκαιη τιμή σε ένα ωραίο δωμάτιο" 01-01-2017 - "Δοκίμασα ένα μασάζ εκεί και ήταν πολύ δυνατό και ακόμα χαλαρωτικό» 29-12-2016
J
Jeff

12-Ιαν-2018

Πολύ ωραίο μασάζ με την Janie!

Την Πρωτοχρονιά του 2018 έκανα ένα ωραίο σουηδικό/αισθησιακό μασάζ διάρκειας 120 λεπτών με το "Janie" (δεν είμαι σίγουρος αν γράφεις έτσι το όνομά του). Έκανα μασάζ σε όλο το σώμα σε όλη την Ασία και το δικό του ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Ο χώρος της πισίνας του ξενοδοχείου και τα δωμάτια σπα είναι πολύ ωραία. Το μόνο παράπονο που είχα ήταν ότι το δωμάτιο ήταν πολύ ζεστό χωρίς τον κλιματισμό, αλλά πολύ δροσερό με αυτό ακόμη και στην πιο χαμηλή ρύθμιση.
L
Lee

8-Ιαν-2018

Διασκεδάστε στη σάουνα

Το θέρετρο είναι όμορφο. Έκανα ένα μασάζ με λάδι 1 ώρας και πέρασα περισσότερο χρόνο στη σάουνα (5 $ επιπλέον) μετά το μασάζ. Το μασάζ ήταν εντάξει για μένα, καθώς η πίεση του μασέρ δεν ήταν αρκετά δυνατή για μένα. Μου άρεσε περισσότερο η σάουνα. Τα παιδιά της Καμπότζης δεν ήταν καθόλου ντροπαλά. Συνάντησα έναν άντρα 20 ετών και γρήγορα περάσαμε 1 ώρα σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο. :-) Επέστρεψα στη σάουνα τη δεύτερη φορά και διασκέδασα περισσότερο με 3 παιδιά ταυτόχρονα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μόνο το ντους κοντά στα αποδυτήρια είχε ζεστό νερό. Το υπόλοιπο ήταν κρύο νερό. Τέλος πάντων, προτείνω τη σάουνα.
O
Oxxy

20-Nov-2017

Όμορφος χώρος και λογική τιμή, αλλά ...

Τα στούντιο μασάζ έχουν την πιο κομψή εμφάνιση και επαγγελματική αίσθηση. Ωστόσο, το μασάζ δεν ήταν θεραπευτικό. Ένιωσα πνιγμένος στο λάδι και ο μυϊκός μου ιστός δεν άγγιξε σχεδόν καθόλου. Ήταν χάσιμο χρόνου. Ευτυχώς ήταν σε λογικές τιμές.
R
Ryan

7-Οκτ-2017

Το καλύτερο μασάζ στο Siem Reap

Έρχομαι πολύ τακτικά στο Men' Resort για ένα μασάζ και θέλω πάντα τον καλύτερο θεραπευτή τους, λόγω των εξαιρετικών δεξιοτήτων του. Πάντα παρακολουθεί τη σωστή θερμοκρασία και τη σωστή πίεση και το αποτέλεσμα του μασάζ του είναι απλά υπέροχο. Μπορώ να προτείνω μόνο το Men's Resort and Channa.
S
Sean

16-Ιουλ-2017

Μη εκπαιδευμένος μασέρ

Έκανα κράτηση για ένα μασάζ 2 ωρών με βάση τις κυρίως θετικές κριτικές. Φοβάμαι ότι δεν μπορούσα να μείνω εκεί για περισσότερο από 15 λεπτά. Όσο υπέροχος κι αν είναι ο «μασέρ», προφανώς δεν είχε ποτέ καμία εκπαίδευση. Ζήτησα να τελειώσω και πήγα στη ρεσεψιόν και δεν ήταν πραγματικά τόσο ανήσυχοι και δεν με χρέωσαν. Αλλά δεν μπορώ να συστήσω αυτό το μέρος για μασάζ. Είναι δύσκολο να αξιολογήσω με αστέρια, αλλά για την αξία, παρόλο που δεν πλήρωσα για τα 15 λεπτά μου, αν είχα καταφέρει να αντέξω τις 2 ώρες που πρέπει να του δώσω 1 αστέρι.
M
MEN's Management

24-Ιουλ-2017

Εξαιρετικό έμπειρο μασέρ!

Όταν μετά από μόλις 15 λεπτά τελειώσατε το μασάζ, φυσικά ανησυχήσαμε. Όταν όμως ο λόγος ήταν ότι ο μασέρ είναι «αγόρευτος», δεν χρειαζόμασταν περισσότερη κουβέντα. Ο μασέρ που είχατε είναι πολύ έμπειρος και εκπαιδευμένος και πήρε τόσες εξαιρετικές κριτικές που η γνώμη σας ακούγεται τόσο άδικη. Αλλά προφανώς είστε ειδικός στο μασάζ και γνωρίζετε περισσότερα από τους άλλους. Ανησυχήσαμε τόσο πολύ που δεν σας χρεώσαμε τίποτα. Συμβουλεύουμε όλους να συγκρίνουν τις απόψεις πραγματικών πελατών που έμειναν στο ξενοδοχείο μας, για παράδειγμα με αυτές τις πρόσφατες κριτικές: εδώ στο TravelGayΑσία: - "Ο μασέρ ήταν δυνατός, σχολαστικός και πολύ ταλαντούχος από όλες τις απόψεις." 12-05-2017 - "Υπέροχο μασάζ. Του άξιζε το μεγάλο φιλοδώρημα που έδωσα." 17-02-2017 στο TripAdvisor: - "εγκαταστάσεις σπα με υπηρεσία μασάζ όλα υπέροχα" 20-02-2017 - "Μασάζ καλής ποιότητας για μια έκθεση τιμή σε ένα ωραίο δωμάτιο” 01-01-2017 - “Δοκίμασα ένα μασάζ εκεί και ήταν πολύ δυνατό και ακόμα χαλαρωτικό” 29-12-2016 στο booking.com: - “Οι μασέρ είναι ειδικοί” 26-02-2017 - “ καλοί μασέρ" 08-01-2017 - "Το μασάζ εκεί ήταν υπέροχο και προσιτό" 27-12-2016 - "Το μασάζ ήταν απολύτως φανταστικό!" 27-08-2016 στην Agoda: - "Το αποκορύφωμα της διαμονής μου ήταν τα μασάζ που έλαβα" 21-02-2017 - "Είχα ένα μασάζ στο σπα και ήταν υπέροχο!" 16-02-2017 - "Το πρότυπο μασάζ είναι εξαιρετικό" 26-12-2016
R
Rond

13-Ιουλ-2017

Το καλύτερο μέρος

Αν θέλετε να χαλαρώσετε και να κολυμπήσετε στην πισίνα σε μια καθαρή ατμόσφαιρα καλή λίστα μουσικής όχι όπως τα εμπορικά τραγούδια των gay disco club, αυτό είναι το μέρος. Καλή σάουνα, ωραία παιδιά και δυνατή σάουνα ατμού. Ούτως ή άλλως είμαι επιλεκτικός άνθρωπος και μου αρέσει το μέρος. Το συνιστώ εύκολα, δεν το μετανιώνω καθόλου.
R
Russ

12-Μαΐου-2017

Καλή εμπειρία

Πήγα για ένα μασάζ και κατέληξα να μείνω για ποτά, δείπνο και λίγη χαλάρωση. Η εγκατάσταση είναι πολύ ωραία και ο οδηγός του tuk tuk το βρήκε εύκολα (προφανώς δεν ήταν η πρώτη του φορά εκεί). Ήμασταν δύο από εμάς και το προσωπικό στο γραφείο ήταν φιλικό και εξυπηρετικό να μας κάνει check-in και να μας αναθέσει μασέρ (δεν μπορείτε να επιλέξετε, αλλά ήταν εντάξει). Οι εγκαταστάσεις για το μασάζ είναι καθαρές και χαλαρωτικές με απαλή μουσική. Ο μασέρ ήταν δυνατός, σχολαστικός και πολύ ταλαντούχος από όλες τις απόψεις. Έκανα μπάνιο στο μπάνιο, του έδωσα φιλοδωρήματα (δεν ρώτησε) και απόλαυσα ένα ωραίο ποτό στο μπαρ κουβεντιάζοντας με το φιλικό μπαρ. Περνούσαμε τόσο όμορφα δίπλα στην πισίνα και βλέποντας όλα τα παιδιά να περνούν με πετσέτες, αποφασίσαμε να μείνουμε για δείπνο και το φαγητό ήταν απλό αλλά και αρκετά καλό. Ο χώρος της σάουνας είναι καλά σχεδιασμένος και καθαρός, ήταν αρκετά απασχολημένος με μια σειρά πελατών, όχι πολλοί του τύπου μου, αλλά ήταν ακόμα διασκεδαστικό.
P
Paul

17-Φεβ-2017

Εξαιρετικό μασάζ

Καθαρές εγκαταστάσεις και πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ο θεραπευτής έδωσε δυνατά αλλά αισθησιακά κτυπήματα. Είχα ένα υπέροχο εκρηκτικό καπέλο για μια κουραστική και ζεστή μέρα που πέρασα στους ναούς. Του άξιζε το μεγάλο φιλοδώρημα που έδωσα.
K
Kris

24-Ιαν-2017

Frais d'entrée

Je suis venu deux fois en 3 j. le proprietaire des lieux trouve normal de payer l'entree a 5$ us quand vous allez faire un massage a 18$ us et en plus consommant au bar et restaurant . Tout cela pour me baigner dans la piscine et je ακριβές que le sauna ne fonctionne pas avant 17h. Je suis tres deçu de cette attitude uniquement basé sur l'argent .
C
C

21-Nov-2016

Η σάουνα και οι εγκαταστάσεις ήταν υπέροχες!

Πραγματικά ωραίο μέρος και μυρίζει καλά επίσης. Δύσκολο να το βρεις με τα πόδια, αλλά οπλισμένος με google maps, το βρήκα! Κόστος 5 $ (αν δεν μείνετε στο ξενοδοχείο), σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην πισίνα και στο γυμναστήριο (να έχετε μαζί σας την κατάλληλη ενδυμασία). Η σάουνα βρίσκεται δίπλα στην πισίνα (παρέχονται πετσέτες και προφυλακτικά/λιπαντικό). Πήγε τη Δευτέρα μετά τις 6 μ.μ., κυρίως ντόπιοι. Οι ξένοι άρχισαν να εμφανίζονται περισσότερο αργότερα.
J
John

22-Φεβ-2016

Πολύ ωραίο μασάζ

Ήρθα εδώ με χαμηλές προσδοκίες μετά από ένα αθώο μασάζ σε διαφορετικό μέρος. Έμεινε έκπληκτος πόσο δυνατός ήταν. Ήταν πολύ απαραίτητο μετά από μια κουραστική μέρα αφού είδα τους ναούς, και παρόλο που αρνήθηκα το "Ειδικό μασάζ", είχα μια πραγματικά χαλαρωτική εμπειρία. Φυσικά, εμπειρία στο σπα μετά είναι το κεράσι από πάνω.
P
Paul

7-Σεπ-2015

Λίγο καλύτερα από το μέσο όρο

Ανδρικά ήταν δύσκολο να βρεθούν με τα πόδια, καθώς δεν υπήρχαν πινακίδες ή πινακίδες από τον κεντρικό δρόμο, λάβετε τη συμβουλή μου και πάρτε ένα tuk tuk! Το ίδιο το ξενοδοχείο και το σπα ήταν μοντέρνο, καθαρό και καλά εξοπλισμένο, στους πίσω δρόμους ήταν σαν μια όαση. Το μασάζ ήταν λίγο περισσότερο από το μέσο όρο, ενώ ήταν δυνατός και έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, έκανε πολύ ασυνεπές μασάζ σε κάθε άκρο με διαφορετική τεχνική! Όχι το καλύτερο, αλλά ούτε και το χειρότερο.
R
Ram

14-Ιουλ-2015

Χαμηλή σεζόν

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο ήταν πραγματικά σκοτεινά και το προσωπικό δεν ήταν προσεκτικό εγώ και ένας φίλος μου έπρεπε να χτυπήσουμε τρεις φορές και να χτυπήσουμε το κουδούνι για να μπορέσουμε να τραβήξουμε την προσοχή κάποιου. Είχαμε μια καθυστερημένη πτήση και φτάσαμε στο ξενοδοχείο στις 12:30 π.μ. προσπαθούσαμε να πάρουμε δωμάτια και είχαμε κράτηση, αλλά μας αρνήθηκαν την πρόσβαση. Φύγαμε λοιπόν και βρήκαμε άλλο ξενοδοχείο στην περιοχή. Ξέρω ότι ήταν πολύ αργά, αλλά θα μπορούσαν να μας διασκεδάσουν επειδή έπρεπε να κάνουμε check in στο ξενοδοχείο. Ακόμα το επόμενο βράδυ επιστρέψαμε και υπήρχαν λίγοι άνθρωποι εκεί, δεν ήταν η υψηλή τους περίοδος, οπότε ήταν αποδεκτό για μένα, καθώς υπήρχαν περίπου 15 άτομα ήδη στη σάουνα. Ο χώρος είναι καθαρός και μυρίζει όμορφα. Αν και υπήρξαν αρκετές φορές που σχεδόν γλίστρησα και έπεσα, η διοίκηση θα πρέπει να το εξετάσει γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα για αυτούς. Υπήρχαν πολλά όμορφα παιδιά και η πολλή δράση συνεχιζόταν. Το προσωπικό ήταν φιλικό και ωραίο και μπορεί να είχα τρομάξει τα φώτα της ημέρας από ένα από το προσωπικό. Το μέρος ήταν χαλαρωτικό αν και δεν υπήρχε διαθέσιμος μασέρ. Παρόλα αυτά πέρασα υπέροχα. σίγουρα θα επέστρεφε!
C
Claude

20-Ιαν-2015

Avérante μασάζ

Ωραίο μέρος. Ευγενικό προσωπικό. Μπαρ Και η πισίνα ήταν αρκετά άδεια όταν ήμουν εκεί στις 6-8 μ.μ. (μέγιστο 6 άτομα) Ο πρώτος μασέρ ήταν πολύ κακός. Νομίζω ότι δεν έκανε ποτέ μασάζ στο παρελθόν. Ρώτησα ένα άλλο. Ήταν πολύ καλύτερος και πραγματικά ευγενικός. Χωρίς επιπλέον χρεώσεις για happy end. Αλλά οι συμβουλές εκτιμήθηκαν.
K
Kim

23-Δεκ-2014

Ωραίο μέρος, αλλά μην είστε αφελείς

Συμφωνώ με τα περισσότερα από την προηγούμενη κριτική: το μέρος είναι ωραίο και καθαρό, το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό. Ταυτόχρονα, μην περιμένετε ότι στη φτωχή χώρα θα υπάρχουν πολλοί τύποι που θα ονειρεύονται δωρεάν σεξ με έναν χοντρό λευκό άνδρα στα 35+ του. Πολλοί από τους ντόπιους θα προτιμούσαν να απορρίψουν κάποιον σε καλύτερη κατάσταση (αυτή είναι η περίπτωσή μου), επειδή έρχονται στη σάουνα για να κερδίσουν χρήματα.
J
Joey

20-Ιουλ-2014

Σίγουρα θα επιστρέψω.

Αυτό το θέρετρο συνιστάται ιδιαίτερα. Κλείσαμε για 5 ημέρες. Οι ντόπιοι αρχίζουν να έρχονται στις 5 το απόγευμα. Το θέρετρο μετατρέπεται σε λουτρό από τις 5:10 έως τις XNUMX:XNUMX.
S
Seng

28-Φεβ-2014

Ανδρική σάουνα

Είχα πάει στο Men Sauna and Spa μερικές φορές. Ένιωσα ενθουσιασμένος. Πολύ όμορφοι τύποι και είναι καθαρό μέρος.
H
Hans

4-Nov-2013

Εξαιρετικό μασάζ !!!

Τα καλύτερα μασάζ που είχα κατά τη διάρκεια του ασιατικού ταξιδιού μου. Οι μασέρ είναι εξαιρετικοί, πολύ καλά εκπαιδευμένοι και επαγγελματίες. Οι αίθουσες μασάζ είναι πολύ άνετες με ντους en-suite. Δοκίμασα τρεις από τους μασέρ τους και ήταν όλοι τόσο καλοί. Το MEN's είναι το gay μέρος για να πάτε για ένα αξέχαστο μασάζ :-)
C
Certik

13-Οκτ-2013

Κακό μασάζ

Το μασάζ έκανε ένας τύπος με ατημέλητα ρούχα του δρόμου. Αν και φαινόταν να έχει κάποια ιδέα, σίγουρα δεν ήταν εκπαιδευμένος μασέρ - μάλλον τρίβονταν λίγο εδώ κι εκεί. Συνολικά, δεν είναι μια πολύ καλή εμπειρία. Οι εγκαταστάσεις ωστόσο είναι αρκετά καλές.
H
Hermy

9-Ιαν-2013

Ανδρική Σάουνα & Σπα

Ουάου. Ήμουν εντυπωσιασμένος. Τα δωμάτια και τα μπάνια ήταν καθαρά. Το πρωινό ήταν άφθονο και περιλάμβανε ένα υπέροχο πιάτο με φρούτα. Έφαγα ένα γεύμα και εκεί, όλα δίπλα στην πισίνα. Όλα ήταν πολύ λογικά. Το προσωπικό ήταν απίστευτα εξυπηρετικό και ελκυστικό. Ο Pierre ο ιδιοκτήτης ήταν πάντα κοντά για να βοηθήσει στην οργάνωση περιηγήσεων και να απαντήσει σε ερωτήσεις. Οι Τουκ-τουκ ήταν πάντα μπροστά έτοιμοι να σας μεταφέρουν οπουδήποτε. Μου άρεσε πολύ η πιο απομακρυσμένη τοποθεσία του. Μου έδωσε μια πραγματική καμποτζιανή αίσθηση. Οι Tuk-tuks από την Παλιά Αγορά ήξεραν πού ήταν το θέρετρο των ανδρών, κάτι που με εξέπληξε. Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος μιλούσε θετικά για αυτούς. Ο λογαριασμός στο τέλος ήταν σωστός και πλήρης. Δεν θα έμενα πουθενά αλλού. Επιπλέον, μου αρέσει το Siem Reap - έχει μια γοητεία μικρής πόλης.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.