Τηλεφωνική παμπ και εστιατόριο

Τηλεφωνική παμπ και εστιατόριο

Το μακροβιότερο γκέι μπαρ της Μπανγκόκ, που σερβίρει ποτά και καλό φαγητό από το 1987.

Telephone Pub & Restaurant

Εικονίδιο τοποθεσίας

Silom Soi 4, Μπανγκόκ, Thailand

Το μακροβιότερο gay bar της Μπανγκόκ. Το τηλέφωνο σερβίρει ποτά και φαγητό από το 1987. Αρχικά, κάθε τραπέζι είχε το δικό του τηλέφωνο και οι πελάτες μπορούσαν, κυριολεκτικά, να καλούν ο ένας τον άλλον.

Οι καιροί έχουν αλλάξει, αλλά το Telephone Pub παραμένει ένα πολύ δημοφιλές γκέι στέκι για ποτά πριν από το κλαμπ και παρακολούθηση πλήθους. Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, lounge καραόκε με τεράστια οθόνη βίντεο (3ος όροφος).

Καθημερινή: 18:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 18:00 - 02:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
καραόκε
Μουσική
Εστιατόρια
Τιμή Τηλεφωνική παμπ και εστιατόριο
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 95 ψηφοφορίες

L
Laurent

27-Nov-2017

νέα διοίκηση και γίνεται πολύ καλύτερα ...

Ο νέος Γάλλος μάνατζερ συμμετέχει στην αύξηση της ποιότητας αυτού του παλιού και δημοφιλούς ομοφυλοφιλικού ιδρύματος στην Μπανγκόκ. Μια νέα ατμόσφαιρα (με μια νέα ιστοσελίδα...) και πολλά γεγονότα που έρχονται... Είμαι πολύ σίγουρος για τον Philippe...
J
Jean-Louis

20-Φεβ-2019

Μια νέα ατμόσφαιρα;

6ο έτος εδώ και δεν παρατήρησα καμία αλλαγή! Όλα ως συνήθως μια ατμόσφαιρα αμετάβλητη..
J
John

23-Nov-2016

Ποτέ δεν έχω χωρίσει τη μπανάνα μου !!!

Στον επάνω όροφο για καραόκε, εκεί, καθώς και στο εστιατόριο παρακάτω, έχω παρατηρήσει ένα είδος ασάφειας και κάτι σαν δυσαρέσκεια/έλλειψη εμπιστοσύνης στο προσωπικό, ίσως λόγω των μη καλών δεξιοτήτων στα αγγλικά; Μπορεί να λάβουν την παραγγελία ενός τραπεζιού σημειώνοντας μερικές σημειώσεις σε κάτι που μοιάζει με ένα πολύ μικρό κομμάτι χαρτί και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα μπείτε με τη δική σας ατομική παραγγελία ή μπορεί απλώς να απογειωθούν με τη σειρά των φίλων σας που είναι πιο γρήγοροι. Όλα αυτά έφτασαν στο κεφάλι απόψε, όταν στο καραόκε, καθώς τελειώναμε το πρώτο μάθημα και οι φίλοι μου τραγουδούν ακόμα και το προσωπικό άρχισε να παίρνει μερικά πιάτα, πήδηξα μέσα με μια παραγγελία για μια μπανάνα split, χωρίς να έχω ιδέα αν οι φίλοι μου ήθελαν επιδόρπιο. Ο σερβιτόρος, με μια μακριά φράντζα σε στυλ μαθητή στο μέτωπό του και στιβαρά χτισμένη, Φαινόταν να καταλαβαίνει την παραγγελία μου που φώναξα, δίνοντάς μου ένα νεύμα καθώς έφευγε με τα πιάτα, αν και χωρίς χαμόγελο! Αν δεν το είχε καταλάβει, νόμιζα ότι θα επέστρεφε για να ελέγξει τι ήταν αυτό που ήθελα, αλλά σκέφτηκα ότι το "σπίτι μπανάνας" είναι μια αρκετά χαρακτηριστική φράση. Περίπου 15 λεπτά αργότερα, χωρίς κανένα σημάδι και ανησυχώντας ότι οι φίλοι μου μπορεί να μην ήθελαν να περιμένουν πολύ, καθώς κανένας δεν είχε παραγγείλει επιδόρπιο, πήρα έναν Ταϊλανδό φίλο από το Λάος για να ελέγξει την παραγγελία. Ένας ελαφρώς χτισμένος νεαρός άνδρας είπε ότι δεν ελήφθη καμία παραγγελία για χωρισμό μπανάνας, επιβεβαιώνοντας αυτό από τον "περιθωριακό σερβιτόρο" καθώς έτρεχε με έναν κουβά ή κάτι τέτοιο, και μετά αυτός ο δεύτερος σερβιτόρος πήρε "επίσημα" την παραγγελία, Λάος μου σύντροφος, ένα διεκδικητικό άτομο, όντας σίγουρος ότι είχε διευθετήσει το θέμα. Άλλα 15 λεπτά αργότερα, έχοντας φέρει και πληρώσει τον λογαριασμό, και ένας άλλος από τους συντρόφους μου, έτοιμος να προχωρήσει, με κοιτάζει σαν να ήμουν ένα είδος ανόητος, πιέζω τον φίλο μου από το Λάος αν πίστευε ότι η παραγγελία είχε ληφθεί. Με διαβεβαίωσε ότι το προσωπικό κατάλαβε, και μου είχαν παραγγείλει το χωρισμό της μπανάνας. Καθώς άρχισα να γίνομαι λίγο ενοχλητικός, ο φίλος μου από το Λάος πίεσε τον δεύτερο σερβιτόρο για το αν είχαν πάρει μια παραγγελία για ένα split μπανάνας, και η απάντηση ήταν ένα πολύ σαφές "Όχι"! Κάτι πρέπει να γίνει για αυτές τις δεξιότητες του σερβιτόρου. Πιο θετικά, η ψητή τους πατάτα με μπρόκολο και σάλτσα τυριού, με κρατάει να επιστρέφω εκεί!
E
Ed

25-Apr-2016

ένα παλιό ινστιτούτο

Ένα πράγμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε όταν πηγαίνετε στο Silom Soi 4 ​​είναι ότι το Telephone Pub θα είναι ανοιχτό ό,τι κι αν γίνει. Επέστρεψα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Παρήγγειλα ακόμη και τα ποτά μου με το ίδιο προσωπικό. Το ποτό ήταν ωραίο και δυνατό. Ένα καλό μέρος για να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους να περπατούν στο διάδρομο.
R
Rob

23-Ιουν-2015

Δυστυχώς, κατηφορίζουμε

Ήμουν εδώ πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, αλλά επιστρέφοντας αυτή τη φορά - Ιούνιος 2015 - δυστυχώς κατηφορίζει. Ο κλιματισμός είναι πολύ καλός και διατηρείται στο εσωτερικό ωραίο και δροσερό, αλλά το προσωπικό δεν είναι τόσο φιλικό όσο ήταν - στέκονται γύρω πίνοντας πίσω από το μπαρ και μέχρι το τέλος του βραδιού κάποιοι ήταν αρκετά μεθυσμένοι. Το φαγητό ήταν πάντα καλό εδώ, αλλά τα μεγέθη των μερίδων έχουν μειωθεί σημαντικά - αλλά η τιμή παραμένει η ίδια. Είναι αυτό που συμβαίνει όταν ένα μπαρ στηρίζεται στις δάφνες του - ώρα για ένα νέο gay bar BKK να τους υπενθυμίσει πώς γίνεται
K
Kedwin

7-Μαΐου-2015

Απογοητευμένος με τηλεφωνική παμπ

Το πρώτο μου ταξίδι στο BKK και φίλοι με φέρνουν για κάποια συνεδρία καραόκε. Όταν φτάσαμε εκεί, μόνο λίγοι άνθρωποι μέσα που είναι εντάξει λόγω της καθημερινής. Αφού παραγγείλουμε μια μεγάλη μπύρα πύργου και κάποιο συνοδευτικό (φαίνεται ότι μόνο το τραπέζι μας παραγγέλνει πολύ) Με κάποιο τραγούδι, το προσωπικό συνεχίζει να παίζει μόνο το τραγούδι που παραγγείλαμε και αφήνει άλλους να τραγουδήσουν το τραγούδι. Συνεχίζουμε να περιμένουμε και να περιμένουμε ακόμα όταν έρθει η σειρά μας, παίξτε μόνο 2 τραγούδια για 4 από εμάς. Ωστόσο, άλλοι λίγοι άνθρωποι κατά μέσο όρο έχουν 2 τραγούδια. Αφού ρωτάμε πού είναι το τραγούδι μας; Το προσωπικό αναγνωρίζει ότι δεν ξέρει ποιο τραγούδι είναι από το τραπέζι μας! Wtf! Πληρώνουμε τόσα πολλά για μπύρα και φαγητό και το προσωπικό δεν φροντίζει καν τον επισκέπτη. Νιώστε απογοητευμένοι.
J
John

25-Φεβ-2013

Τηλεφωνική παμπ και εστιατόριο

Η πρώτη μου φορά στο Telephone Pub ήταν τον Αύγουστο του 2012 και πρέπει να πω ότι πέρασα καλά! Μεγάλο και φιλικό πλήθος, και έχετε την ευκαιρία να "παρακολουθήσετε κόσμο" στα κοντινά μπαρ. Τα κοκτέιλ δεν είναι τόσο υπέροχα, αλλά αξίζουν την τιμή.
R
Robbie

4-Δεκ-2012

Τηλεφωνική παμπ και εστιατόριο

Τίποτα δεν αλλάζει πολύ με το Telephone Bar. Εξακολουθεί να είναι το κέντρο βάρους του Soi4. Η εξωτερική βεράντα είναι ακόμα το μέρος για να καθίσετε. Η διοίκηση έκανε μια μικρή ανανέωση με νέες πινακίδες και τοποθέτησε ακόμη περισσότερα υπεριώδη φώτα. Αυτό κάνει όλους να φαίνονται πιο μαυρισμένοι, αλλά προσέξτε - μην φοράτε μαύρα. Κάθε νιφάδα ή κομμάτι χνούδι θα ακτινοβολεί περισσότερο από ένα ροδάκινο από μια φάρμα φρούτων της Φουκουσίμα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.