Sunday Gay Night @ Maggie Choo's - (Κλειστό)

Sunday Gay Night @ Maggie Choo's - (Κλειστό)

Το μέρος που πρέπει να βρίσκεστε τα βράδια της Κυριακής!

Sunday Gay Night @ Maggie Choo's - (Closed)

Εικονίδιο τοποθεσίας

Novotel Bangkok Fenix ​​Silom, 320 SIlom Rd, Μπανγκόκ, Thailand, 10500

Το μοντέρνο καμπαρέ μπαρ Maggie Choo's στο υπόγειο του Novotel Bangkok Fenix ​​Silom φιλοξενεί την πολύ δημοφιλή Κυριακή Gay Night, όπου οι σερβιτόρες που είναι διακοσμημένες με qipao αντικαθίστανται από ανδρικούς άντρες χωρίς κουκούτσια.

Διοργανώθηκε από την G-Spot Entertainment, το Sunday Gay Night παρουσιάζει τις πολύ διασκεδαστικές παραστάσεις της drag diva Pangina Heals και του πληρώματος της, μαζί με διασκεδαστικά παιχνίδια, δωρεάν λήψεις, προσφορές ποτών και βραβεία. Ελέγξτε τη σελίδα τους στο Facebook για επερχόμενες εκδηλώσεις.

Το Maggie Choo's λειτουργεί κανονικά τις τακτικές νύχτες ως ένα κομψό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, με διάφορα ζωντανά συγκροτήματα, ερμηνευτές και τραγουδιστές. Μεγάλο πλήθος γκέι, με πολλούς ξένους, ειδικά τις Κυριακές.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Μουσική
Τιμή Sunday Gay Night @ Maggie Choo's - (Κλειστό)
3.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 19 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

S
Stephan

3-Apr-2018

Love Sunday Gay Night @ Maggie Choo's

Ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Drag shows στην Ασία με υπέροχη μουσική και πολλά καυτά παιδιά :)
B
Brian

4-Σεπ-2017

Διαφορετικό από το Silom, αξίζει να πάτε

Έφτασε γύρω στις 9:30 - δεν είχε πολύ κόσμο, αλλά όλα τα τραπέζια είχαν ήδη κρατηθεί. Στις 10:30 οι drag queens άρχισαν να παίζουν τακτικά κάθε μισή ώρα περίπου. Γύρω στις 10:30 και ο χώρος άρχισε να γεμίζει λίγο κόσμο. Ήταν κατάμεστο από τις 11 και οι παραστάσεις τελείωσαν γύρω στις 12:30. Προς το τέλος οι drag queens έπαιξαν μερικά παιχνίδια συμμετοχής κοινού (μαντεύοντας τραγούδι και ένα χορό). Μετά τις παραστάσεις ο χώρος άδειασε. Δεν είδα πραγματικά το ασιατικό θέμα αυτού του μέρους. είναι απλά ένα αριστοκρατικό μπαρ. Η μουσική ήταν καλή: η τυπική σας μουσική δυτικού κλαμπ. Τα ποτά είναι ακριβά αλλά δυνατά. Οι drag queens ήταν πολύ καλοί χορευτές και η Pangina ήταν πραγματικά αστεία. Αλλά αυτό σήμαινε λιγότερο χορό μεταξύ των θαμώνων (καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς παρακολουθούσαν την παράσταση). Το πλήθος ήταν σίγουρα διαφορετικό από αυτό που θα συναντούσατε στο Silom: Οι Ταϊλανδοί ήταν πιο πολυτελείς, κυρίως στα τέλη της δεκαετίας του '20 / στις αρχές της δεκαετίας του '30, χωρίς χρήματα, κ.λπ. Υπήρχε ένας καλός αριθμός ξένων. Ο ενδυματολογικός κώδικας υποτίθεται ότι δεν είναι φανελάκι / χωρίς σορτς / χωρίς σανδάλια, αλλά σίγουρα είδα άντρες εκεί που τα φορούσαν. Η περιγραφή εδώ είναι επίσης λίγο παραπλανητική. Δεν υπήρχαν κυνηγοί σερβιτόροι χωρίς πουκάμισο. Υπήρχαν μόνο λίγοι (2-3) τύποι χωρίς φανέλα, αλλά απλώς κάθισαν εκεί. Συνολικά μια πολύ καλή στιγμή, και κάτι διαφορετικό από τη συνηθισμένη σκηνή Silom.
p
paul

27-Apr-2015

γκέι νύχτα

Μετά το δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο, ήμασταν κάτω από τις σκάλες για λίγα ποτά στο Maggie choo και μας άρεσε η διακόσμηση, η μουσική και τα καλά νέα να ξέρουμε ότι έχουμε ξεχωριστή Κυριακή το βράδυ εδώ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.