Το Backstreet ΚΛΕΙΣΤΟ

Το Backstreet ΚΛΕΙΣΤΟ

The Backstreet CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

Wentworth Mews, Mile End, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, E3 4UA

Αυτός ο χώρος είναι κλειστός οριστικά - Ιούλιος 2022.

Η μακροβιότερη λέσχη γκέι δέρματος και φετίχ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα στα 30 χρόνια του, η πολιτική πόρτας του The Backstreet είναι τόσο αυστηρή όσο ποτέ, κερδίζοντας τον σεβασμό και τη συνεχή υποστήριξη όσων είναι αφοσιωμένοι στο καουτσούκ και το δέρμα.

Μην σκεφτείτε καν να φορέσετε γυμναστήρια ή παντελόνια. Το δέρμα ή το καουτσούκ πρέπει να είναι το πιο εμφανές μέρος του ντυσίματός σας - αν και τα μπλουζάκια και το τζιν μπορεί να παίζουν βοηθητικούς ρόλους!

Ανοίξτε Πέμπτη έως Κυριακή με ειδικές εκδηλώσεις: BLUF και IGNITE (για καπνιστές). Η είσοδος βρίσκεται κατά μήκος ενός μονοπατιού που οδηγεί στο Burdett Road.

Καθημερινή: Πέμ 22:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 22:00 - 03:00 / 01:00

Πλησιέστερος σταθμός: Mile End (Επαρχιακές και Κεντρικές Γραμμές)

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Τιμή Το Backstreet ΚΛΕΙΣΤΟ
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 75 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

T
Tim

14-Ιαν-2018

Το Backstreet επιστρέφει στις ημέρες δόξας!

Με το κλείσιμο του The Hoist, το Backstreet είναι πλέον η μοναδική αποκλειστική δερμάτινη/λαστιχένια μπάρα του Λονδίνου και, από τις δύο, ήταν πάντα το καλύτερο: πιο σκούρο, πιο αδύνατο, λιγότερο S&M (στάση και μοντέλο) και πολύ περισσότερη δράση. Χωρίς τον ανταγωνισμό και με το νέο (ή) φιλικό προσωπικό, επιστρέφει στις μέρες της δόξας του. Δύο πράγματα το κάνουν ένα πραγματικά υπέροχο κλαμπ: λειτουργεί με έναν πολύ αυστηρό κώδικα ενδυμασίας (και πολύ σωστά: είναι ένα κλαμπ φετίχ από δέρμα/καουτσούκ) αλλά το προσωπικό είναι ευγενικό και εξυπηρετικό, χωρίς να χλευάζει και να απορρίπτει, αν δεν το καταλάβατε καλά. Το δεύτερο πράγμα είναι η απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων που σημαίνει ότι όλοι επικεντρώνονται σε όλους τους άλλους και όχι στον μικρό τεχνολογικό κόσμο τους. Οι παίκτες είναι ζεστοί, όμορφοι και χωρίς συμπεριφορά, ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι οι δερματοποιοί και οι λάστιχοι. Το προσωπικό της πόρτας και του μπαρ είναι φιλικό και προσιτό. Η διάταξη, η αίσθηση της προσμονής, η ατμόσφαιρα και η δράση κάνουν αυτό ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ φετίχ του κόσμου. Στα αληθεια. Ευχαριστώ παιδιά!
R
Richard

25-Mar-2017

Άνετο, λίγο δύσοσμο αλλά το δικό μας

Ενημέρωση: η είσοδος είναι 8 λίρες, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας, που περιλαμβάνει έλεγχο παλτού και ποτό καλωσορίσματος της επιλογής κάποιου. Ένα κουτί μπύρας είναι 4.10 GBP Το κλείσιμο του ανυψωτικού σίγουρα βοήθησε αυτό το μέρος με πολύ περισσότερη διασκέδαση από τότε. :)

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.