KU Bar & Klub

KU Bar & Klub

KU Bar & Klub

Εικονίδιο τοποθεσίας

30 Lisle Street, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, WC2H 7BA

Το Ku Bar & Klub είναι ένα ανεξάρτητο gay bar & dance club που βρίσκεται λίγα μόλις βήματα από την πλατεία Leicester.

Το μεγάλο κεντρικό μπαρ στο ισόγειο προσελκύει όλους τους τύπους, από μαγικές και μυρωδιές Marys μέχρι ντόπιους και τουρίστες. Οι τοίχοι των τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης αναπαράγουν ασταμάτητα μουσικά βίντεο που κορυφώνονται στα chart, ενώ πίσω από την μπάρα, τα αγόρια του KU είναι μια οπτική απόλαυση από μόνοι τους.

Το KU Klub βρίσκεται στο υπόγειο του μπαρ. Είσοδος ελεύθερη, εκτός από τις Παρασκευές και τα Σάββατα μετά τις 11:5 (£XNUMX). Τόσο το μπαρ όσο και το κλαμπ συνεχίζουν να είναι δύο από τους πιο δημοφιλείς χώρους γκέι στο Λονδίνο.

Προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και ποτά σε λογικές τιμές - ένας νικηφόρος συνδυασμός που αντικατοπτρίζεται στα πολλά βραβεία που έχει κερδίσει αυτό το μπαρ τα τελευταία χρόνια.

Καθημερινά: 12 μ.μ. - 3 π.μ

Σαββατοκύριακο: 12 μ.μ. - 3 π.μ. Σάββατο. 12:12 - XNUMX:XNUMX Κυριακή

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή KU Bar & Klub
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 133 ψηφοφορίες

А
Алан

20-Apr-2021

Καλό μέρος

Είμαι Τσετσένος, με λένε Άλαν. Επισκέφτηκα αυτό το μέρος όταν ήμουν στο Λονδίνο με τον φίλο μου Stefano (σέξι αγόρι). Περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά σε αυτό το κλαμπ.
S
Sanjay

11-Ιουλ-2020

Άριστη εξυπηρέτηση

Φτάσαμε εκεί αργά και εξυπηρετηθήκαμε από το μέλος του προσωπικού που ονομάζεται Stephano, ο οποίος ήταν υπέροχος, μας έκανε να καθίσουμε γρήγορα πολύ φιλόξενος και φιλικός.
C
Charles

31-Μαΐου-2019

Τρομερό μέρος .... ΔΕΝ καλωσορίζει τους Αμερικανούς

Αν δεν είστε από το Λονδίνο, ΜΗΝ επισκεφτείτε το Ku Bar. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ σκληρή για τον Αμερικανό τουρίστα. Το πάρτι μου κι εγώ νιώσαμε πολύ ανεπιθύμητοι. Αγοράσαμε ένα ποτό και πήγαμε γρήγορα σε μια πιο φιλόξενη εγκατάσταση. Αν είστε Αμερικανός..... ΜΗΝ επισκεφτείτε το Ku Bar!
m
muhammad

19-Ιουν-2016

ενταχθούν

Το ku bar είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής που αγαπώ να επισκεφτώ ξανά
S
Simon

18-Apr-2014

Ku

Το Ku είναι το μπαρ στο Λονδίνο όπου οι τύποι από την Ασία θα αισθάνονται περισσότερο σαν στο σπίτι τους.. πάντα απασχολημένοι με ένα διασκεδαστικό και σέξι πλήθος.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.