Πρόγραμμα οδήγησης Gold Tuk-Tuk

Πρόγραμμα οδήγησης Gold Tuk-Tuk

Gold Tuk-Tuk Driver

Εικονίδιο τοποθεσίας

Σιέμ Ριπ, Καμπότζη

Το Sovan είναι ένας αξιόπιστος και φιλικός οδηγός tuk-tuk που έχει καλή γνώση των αρχαίων ναών, των βουδιστικών παγόδων, των τοπικών καταστημάτων και των αξιοθέατων και της γκέι σκηνής στο Siem Reap.

Καλέστε τον Sovan στο κινητό του ή email στο sovantuktuk@gmail.com
Τιμή Πρόγραμμα οδήγησης Gold Tuk-Tuk
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

D
David Cermak

27-Mar-2024

Το Sovan είναι το καλύτερο!

Ο σύντροφός μου και εγώ χρησιμοποιήσαμε το Sovan για δύο ημέρες ενώ βρισκόμασταν στο Siem Reap. Είναι πολύ αξιόπιστος και γνώστης. Χρησιμοποιήστε τον σίγουρα! Προσλάβετέ τον για όσο καιρό είστε εκεί.
R
Ron

19-Ιαν-2020

Έκανε την εμπειρία μας τόσο εύκολη

Ο Sovan είναι υπέροχος. Δεν αφιερώσαμε χρόνο για να κάνουμε ένα σωρό προγραμματισμό πριν από την άφιξή μας και απλώς πιστέψαμε ότι θα ήταν αρκετό να έχουμε προκαθορισμένο οδηγό και ότι θα βρίσκαμε και θα δούμε τι ήρθαμε. Ο Sovan προσέφερε προτάσεις και είχαμε μερικές ιδέες για το τι ήταν σημαντικό για εμάς. Δύο υπέροχες μέρες από το πλωτό χωριό που μας οδήγησε πιο έξω από την πόλη, το οποίο ήταν ένα δροσιστικό διάλειμμα, το τοπικό τσίρκο, αρκετοί ναοί και η σάουνα την τελευταία μας νύχτα πριν πάμε στο τοπικό μπαρ για ένα τελευταίο ποτό. Μιλάει αγγλικά (και ίσως άλλες γλώσσες;), ήταν πάντα στην ώρα του, μας βοήθησε να αγοράσουμε εισιτήρια για εκδηλώσεις και Angkor. Πολύ χαλαρό και φιλικό αρχοντικό. Συνιστάται οπωσδήποτε.
P
Piet Kees and Jun

14-Mar-2017

Ο καλύτερος οδηγός και οδηγός tuk tuk στο Siem Reap

Ο Sovan είναι ο καλύτερος οδηγός και οδηγός Tuk tuk στο Siem Reap. Γνωρίστε όλα τα μέρη πολύ καλά. Πάντα στην ώρα του . Ευγενικό και φιλικό.
C
Colkev

25-Δεκ-2016

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Ο Σόβαν είναι τόσο ευχάριστος τύπος. Γνωρίζει απίστευτα καλά την περιοχή και είναι ένας ευγενικός τύπος. Απολαύσαμε απόλυτα τις δύο μέρες μας μαζί του. Κρίμα που το ταξίδι μας έπρεπε να τελειώσει. Θα τον αρραβωνιάσουμε ξανά όταν επιστρέψουμε στο Siem Reap. Σίγουρα, δεν θα απογοητευτείτε επιλέγοντας το Sovan από τους εκατοντάδες/χιλιάδες άλλους οδηγούς tuktuk στο Siem Reap.
W
Wayne

24-Apr-2016

Ο καλύτερος οδηγός tuk tuk γύρω

Το Sovan είναι ο καλύτερος οδηγός/οδηγός που διατίθεται στο Siem Reap. Η άμεση ευγενική εξυπηρέτησή του σε συνδυασμό με τις τοπικές του γνώσεις και τις δεξιότητες της αγγλικής γλώσσας έκαναν δύο πολύ ευχάριστες ημέρες περιήγησης στα αξιοθέατα. Μπορεί να τον συστήσει ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία του.
j
joseph

23-Ιαν-2015

100's οδηγών Tuk Tuk στο Siem Reap! Μόνο ΕΝΑ Savon

Υπάρχουν 100 οδηγοί Tuk Tuk στο Siem Reap, αλλά ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ SOVAN RITA. Ήταν χαρά μας να μας ξεναγήσετε στην πόλη γύρω από το Siem Reap την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2015. Απαντήσατε έγκαιρα στα αιτήματά μας μέσω email. Εμφανίστηκε νωρίς στο ξενοδοχείο μας. Ξέραμε τις διευθύνσεις που θέλαμε να επισκεφτούμε. Ήρθαμε από τη Σιγκαπούρη. Θα επιστρέψουμε ξανά στο Siem Reap, καθώς η πτήση είναι μόλις δύο ώρες. Θα σας ζητήσουμε σίγουρα ξανά όταν επισκεφτούμε το Siem Reap.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.