ΧΩΡΙΟ Soho

ΧΩΡΙΟ Soho

Δημοφιλές μπαρ με χορευτές το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου.

VILLAGE Soho

Εικονίδιο τοποθεσίας

81 Wardour St, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, W1D 6QD

Σήμερα: Ερωτεύσου τη Heidi Liscious - Κάθε Πέμπτη
Αύριο: Happy Hour - Κάθε Παρασκευή

Ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ της γειτονιάς, το Village Soho είναι πολυσύχναστο κάθε βράδυ της εβδομάδας, ιδιαίτερα τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Παρόλα αυτά, προσφέρει έναν ασφαλή και χωρίς αποκλεισμούς χώρο για LGBTQIA+ θαμώνες, είτε πρόκειται για χαλάρωση είτε για πάρτι.

Η Luna Cortez και ο Martin Petersson φιλοξενούν καραόκε τις Τετάρτες. Οι σέξι χορεύτριες του VILLAGE ανεβάζουν τα πράγματά τους στην κορυφή του μπαρ και στο βάθρο, από Πέμπτη έως Σάββατο. Συμπιέστε και παρακολουθήστε!

Καθημερινά: 4 μ.μ. - 1 π.μ. Δευτέρα έως Τρίτη. 4 μ.μ. - 2 π.μ. Τετάρτη έως Πέμπτη. 4 μ.μ. - 3 π.μ. Παρασκευή

Σαββατοκύριακο: 4:3 - 4:11.30 Σάββατο. Κυριακή XNUMX:XNUMX - XNUMX:XNUMX

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
GoGo Show
καραόκε
Μουσική
Τιμή ΧΩΡΙΟ Soho
3.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 54 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

L
Lance Frutiger

29-Δεκ-2023

Μην υποστηρίζετε χώρους αποκλεισμού

Προσπάθησα να έρθω εδώ με φίλους για ποτά. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών στα μέσα της δεκαετίας του '40 και μας απέσυρε ένας αγενής θυρωρός επειδή φαινόμαστε «μεθυσμένοι». Αυτό που εννοούσε είναι ότι μοιάζαμε μη λευκοί, όχι νέοι και όχι αρουραίοι γυμναστηρίου. Τα κατάλληλα, νεαρά λευκά αγόρια μπροστά μας, τα οποία ήταν εμφανώς μεθυσμένα, αφέθηκαν να μπουν. Μην υποστηρίζετε αυτούς τους αόριστα ρατσιστικούς, σωματική ντροπή, χώρους αποκλεισμού.
J
John

8-Nov-2021

Επιθετικό προσωπικό πόρτας / Νοέμβριος 2021

Η εμπειρία μου στο The Village Soho καταστράφηκε από ένα από το προσωπικό της πόρτας που φαινόταν να με αντιπαθεί προσωπικά και στην πραγματικότητα μπήκε στον χώρο αναζητώντας με. Είπε ότι φαίνομαι μεθυσμένος όταν στην πραγματικότητα έχω παράλυση Bells, η οποία έχει προκαλέσει μια ελαφριά πτώση στο στόμα μου. Ήταν η πρώτη μου φορά που βγήκα από τη διάγνωσή μου το 2019 και ήμουν εξαιρετικά συνειδητοποιημένος. Ήταν σωματικά επιθετικός που με έκανε να νιώθω πολύ τραυματισμένος.
M
M

23-Aug-2019

Σέξι, καυλιάρης και καυτή σαν f ** k!

Αυτό είναι ένα απίστευτο σέξι γκέι μπαρ! Αυτά τα αγόρια με τα θανατηφόρα ασυνήθιστα σύνολά τους είναι τα πράγματα από τα οποία είναι φτιαγμένα τα όνειρα! Υπήρχε ένα καρφί σε ροζ χρώμα, που περιστρεφόταν τρελά, επιδεικνύοντας το όμορφο σώμα του και ένα άλλο στα Andrew Christians του, που έδινε το μπροστινό και το πίσω μέρος του με άγρια ​​εγκατάλειψη. Ένα σέξι Σάββατο βράδυ του Ιουλίου! Ο τύπος χωρίς πουκάμισο που κυκλοφορούσε με ποτά ήταν αξιολάτρευτος. Μου άρεσαν τα βαμμένα νύχια και το άτακτο χαμόγελό του! Ήταν μια βόμβα! Αυτό το μέρος με έκανε να νιώσω υπέροχα!
B
B

10-Ιουλ-2019

Εξευγενισμένος

Αυτό που κάποτε ήταν ένα καταπληκτικό gay bar στα πρώτα άτακτα έχει γίνει τόσο ευγενικό που έχει χαθεί η αυθεντική γοητεία και ο χαρακτήρας του. Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν βελούδινες κουρτίνες γύρω από το μπαρ που έκλεινε και οι χορευτές έρχονταν νωρίτερα και ήταν πολύ πιο καυτές. Ήταν μόνο άνδρες. Ένα ασιατικό pick up bar όπου θα έβλεπες κάθε είδους χαρακτήρες μέσα. Η μουσική ήταν καταπληκτική. Το συναίσθημα του τόπου είναι εύλογο και γκέι. Ένα περίπτερο στο πίσω μέρος με κουρτίνα ... για πιο πονηρά πράγματα. Έξω, όταν περπατάτε προς το Prowler, θα δείτε ότι υπάρχουν πλακάκια στο πάτωμα από το Village. Αυτό χρησιμοποιήθηκε για να είναι περιφραγμένο με μεγάλη μαύρη επένδυση και χώρο καπνίσματος/μακιγιάζ. Η γκέι σκηνή του Λονδίνου έχει ευγενέστερη και έχει χάσει τον χαρακτήρα της στο σόχο. Είναι ντροπή. :(. Τώρα πληρώνετε 12 £ για ένα ποτό με μερικά από τα παλιά χρονόμετρα να έχουν μείνει ακόμα μέσα. Χωρίς αμφιβολία θέλετε να επιστρέψει όπως ήταν πριν.
B
B

25-Nov-2018

Γκέι μπαρ?

Μου αρέσει αυτό το μπαρ για πάνω από 15 χρόνια. Απόψε, Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα, φαινόταν περίπου στα 2/3 ευθεία μερικοί ομοφυλόφιλοι να παρακολουθούν. Μαντέψτε με όλα τα άλλα μπαρ στο Σόχο να κλείνουν. Τόσο νωρίς δεν υπάρχει πού αλλού να πάνε οι ευθείες. Η μουσική αντικατόπτριζε και αυτό - πολύ σχολική ντίσκο. Είναι αστείο να βλέπεις ένα μεθυσμένο κορίτσι να εκτινάσσεται επειδή συνεχίζει σαν ένα μεθυσμένο «go-go girl».
E
Ed

16-Ιαν-2018

Απαραίτητο για κάθε επισκέπτη

Απλώς πηγαίνετε να το δείτε αν βρεθείτε στο Λονδίνο. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Είναι η γκέι σκηνή του Σόχο.
B
Baz

5-Aug-2021

Περναω καλα

Ed ελάτε σε επαφή - Είμαι baz.
D
Donald

25-Ιουν-2017

Πρέπει να επισκεφθείτε όταν βρίσκεστε στο Λονδίνο

Έκπληκτος κανείς δεν έχει αφήσει κριτική για το Village Soho από το 2013. Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πιο εμβληματικά γκέι μπαρ του Λονδίνου. Η τοποθεσία στο τέλος της οδού Compton σημαίνει ότι δεν μπορείτε πραγματικά να τη χάσετε όταν επισκέπτεστε το Σόχο. Συσκευασμένο το βράδυ του Σαββάτου και απασχολημένο κάθε άλλο βράδυ της εβδομάδας, το μπαρ έχει πάντα μια καλή ατμόσφαιρα. Το υπέροχο προσωπικό του μπαρ αντισταθμίζει ελαφρώς τα ακριβά ποτά. Παρακολουθήστε τα μερικές φορές ολισθηρά σκαλοπάτια στον κάτω όροφο προς την τουαλέτα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.