Γκέι Ρώμη

Γκέι Ρώμη

Γνωστή ως «Η Αιώνια Πόλη», η Ρώμη φιλοξενεί καταπληκτικά μνημεία, εκκλησίες 1000 ετών, παλάτια, σιντριβάνια και μια ζωντανή γκέι σκηνή.

Σχετικά με τη Ρώμη

Γκέι Ρώμη

Gay Rome - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Ρώμη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης. Ήταν η πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και αργότερα ο Παπισμός. Η Ρώμη ήταν στο επίκεντρο τόσο μεγάλης ιστορίας, καλού και κακού, κατά τη διάρκεια των αιώνων. Είναι σαν ένα υπαίθριο μουσείο.

Θα βρείτε μια αξιοπρεπή γκέι σκηνή στη Ρώμη, αν και είναι μικρότερη και πιο διακριτική από ό, τι θα περίμενε κανείς. Θα βρείτε περισσότερα κλαμπ και εκδηλώσεις αργά το βράδυ από γκέι μπαρ. Η γκέι σκηνή στη Ρώμη τείνει να εμφανίζεται αργότερα το βράδυ.

Μπορείτε να χτίσετε ολόκληρο το ταξίδι σας στην Ιταλία γύρω από τη Ρώμη. Θα θελήσετε να εξερευνήσετε το Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά και την πλατεία του Αγίου Πέτρου και τη Βασιλική. Υπάρχει το παρεκκλήσι του Michelangelo. Για να μην αναφέρουμε τους τάφους των Keats και Shelly - για λογοτεχνικούς λάτρεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε κρασί και να δειπνήσετε σε υπέροχο στιλ στη Ρώμη. Αυτή είναι μια πόλη που πρέπει να δείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή.

Trending Ξενοδοχεία στη Ρώμη

Ομαδικά ταξίδια για ομοφυλόφιλους

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στη Ρώμη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Ρώμη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στη Ρώμη Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας