Γκέι Μπράιτον

Γκέι Μπράιτον

Εξερευνήστε τον πιο δημοφιλή παραθαλάσσιο προορισμό gay στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βρείτε τα καλύτερα γκέι μπαρ, νυχτερινά κέντρα, σάουνες και ξενοδοχεία στο Μπράιτον.

Σχετικά με το Μπράιτον

Γκέι Μπράιτον

Gay Brighton - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Μπράιτον είναι ίσως μια από τις πιο δημοφιλείς παραθαλάσσιες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου και σίγουρα ένας προορισμός και κόμβος για την κοινότητα των ΛΟΑΤ. Ο μεγάλος πληθυσμός των ΛΟΑΤ σημαίνει ότι συχνά ονομάζεται «ανεπίσημη ομοφυλόφιλη πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου» και ένα από τα πιο ευτυχισμένα μέρη για να ζήσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο - ποιος ξέρει αν τα δύο είναι συνδεδεμένα !;

Το Brighton Pride είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ υπερηφάνειας της χώρας με πρώην τίτλους όπως η Britney Spears και η Kylie Minogue και πιθανότατα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά μπαρ και χώρους LGBT στην πόλη.

Μόνο μια ώρα με το τρένο από το Λονδίνο, το Μπράιτον είναι ο ιδανικός προορισμός για επίσκεψη για μια ημερήσια εκδρομή από την πρωτεύουσα. Φροντίστε να δείτε τα γραφικά καταστήματα στο The Lanes, καθώς και το εμβληματικό Brighton Pier.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Μπράιτον

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Μπράιτον

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Μπράιτον από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Μπράιτον Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Μπράιτον σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας