Ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα - Queer πάρτι

A very BIG opening – Queer party

Τοποθεσία

Χρώματα Χόξτον, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Διασκεδαστικό και χωρίς αποκλεισμούς.

ΚΑΙ ΤΙ? QUEER. ΤΕΧΝΕΣ. ΦΕΣΤΙΒΑΛ. 2021 δώρα

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ

Με το The Cocoa Butter Club + Bollox + Louche mag

Όχι μόνο ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ενώνει δύο από τις αγαπημένες μας συλλογικότητες - The Cocoa Butter Club και Bollox - παρουσιάζεται επίσης με Drag Mag Louche και Colors Hoxton.

Οικοδεσπότης της βραδιάς είναι ο μαγικός βασιλιάς από το Beau Jangles της δεκαετίας του 1950 και το συγκρότημα τρανς go-go Spice Boys.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ για όσους μπορεί να μην έχουν διαθέσιμο εισόδημα. Ωστόσο, λειτουργούμε ένα σύστημα κρατήσεων HONESTY BOX, οπότε αν μπορείτε να υποστηρίξετε το Και τι; Queer. Τέχνες. Φεστιβάλ μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε £5, £10 ή £15 - ανάλογα με το τι μπορείτε να διαθέσετε. Όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε καλλιτέχνες ταΐσματος, στο σπίτι των ταξί και σε περισσότερη τρέλα στο φεστιβάλ. Παρακαλώ πληρώστε ό,τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά! Σημειώστε επίσης ότι τα ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια εγγυώνται την είσοδο έως τις 2230 και μετά υπάρχει χρέωση 5 £ για όσους έχουν προκρατήσει εισιτήρια και 10 £ για άτομα χωρίς κράτηση.

Εγγραφείτε και τι; Το Queer Arts Festival γιορτάζει την έναρξη του τέταρτου φεστιβάλ του με μια βραδιά κλαμπ, παραστάσεων, χορού, διαδηλώσεων και ιδρώτα.

Το Cocoa Butter Club σας φέρνει μια άγρια ​​σύνθεση που γιορτάζει τα καλύτερα καμπαρέ από το QTIPOC. Οι μετακινούμενοι, οι δονητές και οι πρωτοπόροι, αναμένουν επιδόσεις του υψηλότερου βαθμού. Το Cocoa Butter Club είναι εδώ για «Decolonise and Moisturise». Είσαι έτοιμος?

Μετά από 13 χρόνια κτύπημα της παράξενης νυχτερινής ζωής του Μάντσεστερ, ο Βόρειος ισχυρός κλαμπ BOLLOX πηδά στο Megabus για να φέρει το παράξενο αντι-πολιτιστικό πάρτι στο Λονδίνο. Η DJ Beardre Barlow και οι ηθοποιοί της, θα μας φέρονται σε μια ταραχώδη βραδιά από το ρύπο, το slazy rock 'n' roll, το σφυροκοπτικό electroclash και το punk-popk. Η BOLLOX φέρνει επίσης την περίφημη εγκατάσταση πίστα χορού Westboro Baptist Church που ήταν το σημείο συζήτησης του φεστιβάλ Homobloc του 2019. Η λίστα αναπαραγωγής είναι εκλεκτική και περιμένει το απροσδόκητο όλη τη νύχτα.

Το Louche, είναι ένα χαρούμενο αναρχικό και ανεξάρτητο περιστασιακό περιοδικό τυπωμένων υλών σχετικά με την παράσταση drag and queer. Γιορτάζει, ανακρίνει και δημιουργεί ένα ζωντανό αρχείο drag and σήμερα παρελθόν. Η Louche θα επιμεληθεί τον οικοδεσπότη και την ψυχαγωγία μας για να κρατήσει το πάρτι στα γόνατά του.

Και τι? Το πάρτι ξεκινά από τις 22:00 με το The Cocoa Butter Club να πηγαίνει στη σκηνή προτού μπουν στο BOLLOX και μια μακρά βραδιά χορού, διαδηλώσεων, αναδυόμενων παραστάσεων και γαϊδουράκι μέχρι νωρίς.

Αυτός είναι ένας ασφαλής χώρος για τους Queers και τους συμμάχους τους, καθένας που ενεργεί ακατάλληλα σε ερμηνευτές ή προστάτες θα κληθεί να φύγει. Χωρίς ομοφοβία, χωρίς τρανσφοβία, χωρίς ντροπή φύλου.

18 +
Τιμή Ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα - Queer πάρτι

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.