PAOSAR (Ποίηση, Δράση Αλληλεγγύης και Αντίστασης) για τους Blkmoodyboi

PAOSAR (Poetry, Action Of Solidarity And Reistance) for Blkmoodyboi

Τοποθεσία

Το Πύργο Camberwell Church Street, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Ποιητική εκδήλωση QTIBPOC στο Λονδίνο.

PAOSAR - Poets Action Of Solidarity And Resistance - for Blkmoodyboi 

ΠΑΟΣΑΡ επιστρέφει για τη δεύτερη εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων στο The Chateau στο Camberwell, ΝΑ Λονδίνο. Σήμερα το βράδυ θα συγκεντρωθούμε για να υποστηρίξουμε και να γιορτάσουμε ένα από τα πιο ταλαντούχα και σκληρά εργαζόμενα και αφοσιωμένα μέλη του QTIBPOC (Queer trans, intersex, μαύροι, έγχρωμοι) και κοινότητες Λατίνων. Συγκεντρώνουμε κεφάλαια για τη χειρουργική επέμβαση επιβεβαίωσης φύλου. Αυτό θα βοηθήσει στις γενικές αμοιβές διαβίωσης, στην κάλυψη των μισθών και σε οποιεσδήποτε άλλες πρόσθετες ανάγκες.

Blkmoodyboi είναι ένας τρανς/μη δυαδικός, αφροκολομβιανός εικονογράφος, εργαζόμενος στην κοινότητα και διοργανωτής του οποίου η καλλιτεχνική δουλειά γιορτάζει τα μαύρα και καστανά τρανς άτομα με έμφαση στη θετικότητα του σώματος, εμπνευσμένη από στυλ κινουμένων σχεδίων/anime. Τα σχέδιά τους προέρχονται από κόμικς, σε μηνύματα αυτοεξυπηρέτησης, με χαριτωμένους και σαθρούς χαρακτήρες και μια επανασύνδεση με τον φυσικό κόσμο.

Blkmoodyboi συνεργάζεται με μετανάστες και επιζώντες ενδοοικογενειακής βίας. Έχουν δημιουργήσει και διευκολύνει εργαστήρια για τη διατομεακότητα, την ενδυνάμωση και την εικονογράφηση. Αντλώντας από έναν τόπο αντίστασης έχουν και συνεχίζουν να εργάζονται ακούραστα για περιθωριοποιημένες ομάδες και δημιουργώντας ασφαλείς χώρους.

Έχουμε μια φανταστική σύνθεση από 3 ποιητές και ένα DJ set από το καταπληκτικό Lil Cholita. Ελάτε και υποστηρίξτε QTBIPOC προφορικό ταλέντο, μουσική και εικαστικά και μαύρο και καφέ τρανς λαϊκό.

Οι σύμμαχοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αν έρχεστε ως σύμμαχος φέρτε το δικό σας QTBIPOC Φίλοι, πληρώστε τα συμμαχικά τέλη, κάντε ό,τι μπορείτε που ανεβάζει τον χώρο και τους ανθρώπους για τους οποίους είμαστε εδώ.

 

ΠΟΙΗΤΕΣ:

Ολίβια Ντάγκλας

Η Olivia Douglass είναι συγγραφέας, καλλιτέχνης και παραγωγός από το Νοτιοανατολικό Λονδίνο. Η δουλειά της στοχεύει στη δημιουργία ενός καινοτόμου εδάφους γραφής για να αναμορφώσει τις παραδοσιακές και αποικιακές εικόνες που περιβάλλουν τη μαύρη queer εμπειρία. Πρόσφατα εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο "Αργή γλώσσα", που είναι μια εξέταση της γλώσσας και της σχέσης μεταξύ μαύρων γυναικών καλλιτεχνών. Τον Ιανουάριο ξεκίνησε «Αργοί έδαφος» μια εταιρεία λογοτεχνικών τεχνών, η πρώτη έκθεση της εταιρείας θα είναι  «Ο φοίνικας ως πύλη» υποστηριζόμενο από «Talawa Theatre Company». Μια διαρκής ανάγνωση ποίησης για την οικειότητα και την κοινοτική φροντίδα.

 

Τασμία Σαλίμ

T είναι ανερχόμενος παραγωγός, ποιητής, ερμηνευτής και ιδρυτικό μέλος του Nijjormanush μια ανεξάρτητη ομάδα εκστρατειών που στοχεύει να εκπαιδεύσει, να ενδυναμώσει και να οργανώσει τους Μπενγκαλέζους και τους Μπαγκλαντές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπήρξαν προηγουμένως συγγραφέας στην κατοικία Η Δημοτικό Νότιγχαμ, εκτελώντας εργασίες σε σκηνές όπως π.χ Latitude, Free Word Centre, The New Cross Inn, να Rich Mix Center. ΈΝΑ Αίθουσα γραφής απόφοιτοι, T's Η γραφή διερευνά την επισφάλεια και τις περιπλοκές της φαντασίας και της εκδήλωσης queer μελλοντικών και πιθανοτήτων από την γκαρνταρόμπα/τα περιθώρια. Είναι επίσης συντονιστές και εκπαιδεύονται, συνεργάζονται με νέους για να οικοδομήσουν τις κοινότητές τους και πρόσφατα εκπαιδεύονται ως προφορικός ιστορικός, σε ένα έργο που αρχειοθετεί την ιστορία των μοδίστρων της Μπενγκάλι στο Ανατολικό Λονδίνο.

Σόνια Σαχ

Η Sonja ξοδεύει το χρόνο της διαβάζοντας και γράφει, προσπαθώντας να αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους έχουμε μάθει να διαχωρίζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Χρησιμοποιούν την ποίηση για θεραπεία, κατανόηση και επικοινωνία.

Για πληροφορίες διασφάλισης, ανατρέξτε στους ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!! 

Εάν σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν αισθάνεστε απολύτως ασφαλείς, μιλήστε με το προσωπικό στο μπαρ. Έχουν εκπαίδευση «GoodNightOut» και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σας υποστηρίξουν και να σας βοηθήσουν.

Παρέχεται μενού νηφάλιων ποτών για όσους αναρρώνουν // θέλουν να έχουν μια βραδιά χωρίς αλκοόλ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνδεσμος εισιτηρίων
Τιμή PAOSAR (Ποίηση, Δράση Αλληλεγγύης και Αντίστασης) για τους Blkmoodyboi

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.