BOiBOX PRIME! - Bonanza για έβδομα γενέθλια!

BOiBOX PRIME! - Bonanza για έβδομα γενέθλια!

BOiBOX PRIME! - Seventh Birthday Bonanza!

Τοποθεσία

Η δόξα 281 Kingsland Road, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

BOiBOX PRIME! - Bonanza για έβδομα γενέθλια!
Κοινωνικά απομακρυσμένοι shenanigans στο The Glory.

Χαιρετισμούς όμορφοι άνθρωποι! 

Αυτή τη στιγμή, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να βρείτε πράγματα για να γιορτάσετε και να μαντέψετε τι... BOIBOX is Επτά!  ΚΑΙ υπάρχουν άλλα... είμαστε πίσω στο κτίριο στο αγαπημένο μας σπίτι, Η δόξα με όχι μία αλλά δύο καθισμένες (κοινωνικά αποστασιοποιημένες) σούπερ σταρ! Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τα έβδομα γενέθλιά μας γιατί είμαστε στα δικά μας ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ! 

Ένα όνειρο του Drag King που ξεκίνησε με ένα κορδόνι παπουτσιών σε ένα υπόγειο του Soho είναι τώρα SEVEN, έχοντας δημιουργήσει μια θάλασσα από εντυπωσιακούς Kings, παρουσιάζοντας 129 Drag Kings και δημιουργώντας 105 αφιερωμένες εκπομπές BOiBOX Drag King και μετρώντας... Έχουμε χτυπήσει πολλές πόρτες , επιβίωσε από τον μισογυνισμό, την αναγέννηση, τις αλλαγές στους χώρους, μια πανδημία... και είμαστε ακόμα εδώ και ακόμα Queer! Όποιος είπε ποτέ ότι οι Drag Kings δεν μπορούν, δες τους ΝΑ! Και συνεχίζουμε να ευχαριστούμε τους απίστευτους ερμηνευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε και το καταπληκτικό κοινό μας...ΕΣΑΣ!

Λάβετε λοιπόν το Drag King Revolution και γιορτάστε αυτό το ορόσημο μαζί μας καθώς διοργανώνουμε δύο σούπερ παραστάσεις για να το γιορτάσουμε γιατί είναι το μεγάλο! Είναι τα γενέθλιά μας!

Φιλοξενείται από το Cabaret Power Couple Adam All & Apple Derrieres

Σούπερ πρωταγωνιστής... 

ΜΗΝ! - Drag King εικονίδιο, συμπαρουσιαστής του Man Up! και φέρνοντας την (κοινωνικά αποστασιοποιημένη) Brummie Love! Με τη μεταξένια απαλή φωνή τους, το εξαιρετικά γλαφυρό στυλ και την αναιδή κωμική συνομιλία, ο Don One είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να χαμογελάσετε!

RUBYYY JONES! - Νικητής Burlesque Hall of Fame! Καταξιωμένος και λατρεμένος «μεγάλος, χοντρός, υπέροχος, queer Καναδός»! Πρωτοπόρος του είδους Queerlesque και θαυμάσιος μέντορας για πολλούς, ο Rubyyy είναι δημιουργός, επιμελητής και πλάσμα της νύχτας!

RICHARD ENERGY! - Καινοτόμο, πολιτικό και αστείο...ταυτόχρονα! Αναδυόμενο αστέρι και νικητής του Disney Snatchgame 2021!

ΣΙΓΗ ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ! - Boylesque και drag king αίσθηση και μέρος της απίστευτης Pan Asian Cabaret Collective, The Bitten Peach, Sigi Moonlight δελεάζει και τρομάζει το κοινό με τη σατιρική ανατροπή της ποπ κουλτούρας και της πολιτικής. Επίσης απαγορεύτηκε στον Καναδά...

 

Κοινωνική αποστασιοποίηση:

Λόγω της κοινωνικής απόστασης έχουμε ΔΥΟ παραστάσεις, μία στις 7μμ και μία στις 9μμ. Τα εισιτήρια πωλούνται σε τραπέζι για τις φυσαλίδες σας για την ασφάλεια του κοινού, των ερμηνευτών και του πληρώματος. Η Δόξα ακολουθεί προσεκτικά τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης. Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και όλες οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μέσω επιτραπέζιου σέρβις.

Προσιτότητα:

Η παράσταση θα γίνει στο υπόγειο του The Glory που δεν είναι προσβάσιμο σε αναπηρικά αμαξίδια. Λόγω των περιορισμών κοινωνικής απόστασης, δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε υποστήριξη πρόσβασης με ασφάλεια στο The Glory, μαθαίνουμε καθώς προχωράμε και προσπαθούμε να βρούμε πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό δυνατό. Εάν θέλετε να φέρετε ένα άτομο υποστήριξης πρόσβασης από το bubble σας, στείλτε μας email στη διεύθυνση boiboxinfo@gmail.com Ηχογραφούμε επίσης την εκδήλωση και θα δημιουργήσουμε μια διαδικτυακή έκδοση της εκπομπής από το υλικό με προαιρετικούς υπότιτλους και ηχητική περιγραφή, ώστε όσοι δεν μπορούν να απολαύσουν την παράσταση μαζί μας στον χώρο, μπορούν να απολαύσουν την παράσταση με ασφάλεια στο σπίτι.

 

*****

"London's vital Drag King Showcase", "Ένα διαρκώς εξελισσόμενο κουτί με κόλπα" - TimeOut 

​Ένα «κρυμμένο στολίδι Soho BOiBOX είναι η κορυφαία συμβουλή μου» - The Guardian

*Προβλήθηκε στο ITV 'This Morning', BBC Newsbeat, London Live και ITV News*

 

 

Σύνδεσμος εισιτηρίων
Τιμή BOiBOX PRIME! - Bonanza για έβδομα γενέθλια!

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.