European Snow Pride 2022, Tignes, η μεγαλύτερη εβδομάδα για σκι gay στην Ευρώπη

European Snow Pride 2022, Tignes, η μεγαλύτερη εβδομάδα για σκι gay στην Ευρώπη

European Snow Pride 2022, Tignes, Europe's biggest gay ski week

Τοποθεσία

Val Claret Val ClaretΓαλλία

European Snow Pride 2022, Tignes, η μεγαλύτερη εβδομάδα για σκι gay στην Ευρώπη
EUROPEAN SNOW PRIDE Με την υποστήριξη του SCRUFF είναι η μεγαλύτερη εβδομάδα για σκι gay στην Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες εβδομάδες σκι gay σε όλο τον κόσμο.

Θα πραγματοποιηθεί στο παγκοσμίου φήμης, χιονοδρομικό και φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους θέρετρο Tignes, στις γαλλικές Άλπεις, στην καρδιά μιας από τις πιο όμορφες περιοχές σκι στον κόσμο: Tignes & Val d'Isère.

Από τις 12 έως τις 19 Μαρτίου 2022, ελάτε και απολαύστε ένα μοναδικό και αξέχαστο σκι και πάρτι-διακοπές μαζί με περισσότερους από 1000 επισκέπτες που προέρχονται από όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και πέρα ​​από αυτό.

Οι επαναλαμβανόμενες δεσμεύσεις του Tignes απέναντι στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων επιβεβαιώνουν σίγουρα την κατάστασή του ως φιλικού προς τους ομοφυλόφιλους χειμερινού αθλητικού προορισμού που προσελκύει ομοφυλόφιλους από όλο τον κόσμο και αυτό επιβεβαιώθηκε από πάνω από το 90% των ευρωπαίων επισκεπτών Snow Pride που έχουν συμπληρώσει μια έρευνα ικανοποίησης που στάλθηκε μετά την Ευρωπαϊκή Snow Pride 2019.
Η Tignes που φιλοξενεί μια εβδομάδα gay για σκι από το 2008 είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ξανά το European Snow Pride το 2022.

Tignes Val Claret, το gay gay European Pride

Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του European Snow Pride, ο Tignes Val Claret σε υψόμετρο 7,000 ποδιών μετατρέπεται σε ένα πραγματικό γκέι χωριό. Όλα τα καταλύματα στο European Snow Pride, οι χώροι εκδηλώσεων και τα συνεργαζόμενα εστιατόρια και μπαρ βρίσκονται όλα το ένα κοντά στο άλλο και δεδομένου ότι το Val Claret είναι ένα μόνο πεζόδρομο, είναι πολύ εύκολο για όλους τους επισκέπτες να φτάσουν σε κάθε σημείο του χωριού μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια και να συναντηθούμε καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ένα φανταστικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας στους καλύτερους χώρους του Tignes
Περισσότερες από 40 εκδηλώσεις πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα προσβάσιμες με το Event Pass:

Εξαιρετικός χώρος για φανταστικό σκι après
Ακριβώς πάνω στις πίστες, το υπέροχο και εμβληματικό Cocorico θα φιλοξενήσει το European Snow Pride après-ski.
Κάθε μέρα από τις 3:30 μ.μ. έως τις 6:30 μ.μ., DJ, τραγουδιστές, σαξόφωνο, κρουστά, χορευτές και διάφορα πλάσματα θα αναβοσβήνουν και θα μετατρέψουν τη φανταστική βεράντα με νότιο προσανατολισμό σε μια τεράστια υπαίθρια πίστα χορού με υπέροχη θέα στα γύρω βουνά.

Ένας εκπληκτικός εξαιρετικός χώρος για τεράστια πάρτι
Κατά τη διάρκεια του European Snow Pride 2022, ο Tignespace, ο υπέροχος και ολοκαίνουργιος χώρος χωρητικότητας 3,000 ατόμων που είναι αφιερωμένος σε μεγάλες εκδηλώσεις θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο dancefloor. Η Tignespace θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, επίσημο πάρτι του Tignes Pride την Πέμπτη 19 Μαρτίου με διάσημους DJs, ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Τα γιγαντιαία πάρτι μπιλιάρδου που δεν πρέπει να χάσετε στο όμορφο Lagon
Λόγω του αυξημένου αριθμού επισκεπτών, το European Snow Pride διαθέτει από το 2019 όχι ένα, αλλά 2 γιγαντιαία πάρτι μπιλιάρδου. Θεωρούνται ως τα σημαντικότερα κυριότερα σημεία του European Snow Pride που θα πραγματοποιηθούν στο εκπληκτικό υδάτινο κέντρο «Lagon», Tignes 5,000 τ.μ. σάουνες, χαμάμ και τζακούζι.

7ο Pride of Tignes, το μόνο που θα πραγματοποιηθεί σε ένα χιονοδρομικό κέντρο

Μετά από 6 επιτυχημένες υπερηφάνειες από το 2015, ο οργανισμός Tignes-Pride συνεργάζεται ξανά με το European Snow Pride και το Tignes για να οργανώσουν το Pride of Tignes, το μόνο που θα πραγματοποιηθεί σε ένα χειμερινό αθλητικό θέρετρο και το πρώτο του έτους που θα πραγματοποιηθεί βόρειο ημισφαίριο.

Μια εξαιρετική σύνθεση με τους καλύτερους διεθνείς DJ, καλλιτέχνες και ερμηνευτές

Προηγούμενες εκδόσεις του European Snow Pride έχουν ήδη προσκαλέσει μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες και DJ του κόσμου, όπως οι Boney M, Rozalla (Ηνωμένο Βασίλειο), Black Box (Γαλλία), Barry Harris (Καναδάς), Tracy Young (ΗΠΑ), Guy Scheiman (Ισραήλ), Lydia Sanchez (Ισπανία), Taito Tikaro (Ισπανία), John Dixon (Γαλλία), Shahaf Moran (Ισραήλ), ... και τα διάσημα ισπανικά πάρτι Matinée και SuperMartXé.

Το 2022, το European Snow Pride θα προσκαλέσει για άλλη μια φορά τους καλύτερους καλλιτέχνες και ερμηνευτές του κόσμου για να σας φέρουν αξέχαστες και συναισθηματικές στιγμές με εξαιρετικές και ποικίλες παραστάσεις.

Με πακέτα που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς, μια υπέροχη χιονοδρομική περιοχή με πίστες προσαρμοσμένες σε όλα τα επίπεδα σκι, ένα απίστευτο και ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων, το European Snow Pride είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε μια εξαιρετική εβδομάδα φανταστικού σκι, υπέροχων πάρτι και κοινωνικοποίησης. , να γνωρίσω παλιούς φίλους και νέους που προέρχονται από όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και πέρα ​​από αυτήν.
Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή European Snow Pride 2022, Tignes, η μεγαλύτερη εβδομάδα για σκι gay στην Ευρώπη

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.