Εβδομάδα Φετίχ Λονδίνο 2024

Εβδομάδα Φετίχ Λονδίνο 2024

Fetish Week London 2024

30 Ιουνίου 2024 - 7 Ιουλίου 2024

Τοποθεσία

Διάφορες τοποθεσίες στο Λονδίνο, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εβδομάδα Φετίχ Λονδίνο 2024

Η Εβδομάδα Φετίχ του Λονδίνου, που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου 2024, είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση του Ηνωμένου Βασιλείου για την κοινότητα των kink. Αυτή η ετήσια εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Team Recon, προσελκύει χιλιάδες γκέι, δι, τρανς, queer και περίεργους άντρες που ενδιαφέρονται για το kink και το φετίχ. Η εκδήλωση διαρκεί οκτώ ημέρες, με ποικίλες κοινωνικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης παιδικής χαράς kinky φετίχ του Λονδίνου. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τις στροφές και τα φετίχ τους σε διάφορους χώρους σε όλη την πόλη.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

  • Καμπαρέ Φετίχ, Ελαστικός εξοπλισμός, και ψητό σούβλας: Θεματικά πάρτι που τροφοδοτούν συγκεκριμένα φετίχ.
  • Masterclass Bondage: Μια διδακτική συνεδρία υπό την ηγεσία του London Wolfpack, ενθαρρύνοντας τους παρευρισκόμενους να φέρουν και να εξασκηθούν με το δικό τους σχοινί ή εξοπλισμό δουλείας.
  • Αθλητική κρουαζιέρα: Μια εκδήλωση με θέμα τα αθλητικά ρούχα, ιδανική για να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις των αποδυτηρίων.
  • Πλήρες Φετίχ: Το κύριο γεγονός της εβδομάδας, με μια μεγάλη πίστα χορού, διάφορους χώρους κρουαζιέρας (λαβύρινθος, πις, sling, bondage), χώρο για κουτάβια και διεθνείς DJs.

Τόπος: Προηγούμενες εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στο The Coronet στο Elephant and Castle, στο Λονδίνο.

Σημείωση: Οι ημερομηνίες για συγκεκριμένες εκδηλώσεις όπως το Bondage Masterclass και η Sports Cruise δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Λευκό λογότυπο TGΚάντε κράτηση ξενοδοχείου για αυτήν την εκδήλωση
Τιμή Εβδομάδα Φετίχ Λονδίνο 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.