Word of Muff Comedy Night

Word of Muff Comedy Night

Τοποθεσία

Η Λέσχη Βιβλίου Οδός Λέοναρντ 100-106, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Βραδιά κωμωδίας στο Λονδίνο.

Το Word of Muff είναι ένα κωμικό βαριετέ σόου, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2017, όπου stand up, σκετς, αυτοσχεδιασμούς και κωμωδία χαρακτήρων - για να αναφέρουμε μόνο μερικά - συγκεντρώνονται για να παρουσιάσουν τέχνη φτιαγμένη από γυναίκες. Ναι, έχουμε τόσο αυταπάτες και πιστεύουμε ότι (κάποια) η κωμωδία είναι μια μορφή τέχνης. Είναι επίσης η προσπάθειά μας να κλέψουμε πίσω τον σκηνικό χρόνο από το στρέιτ, λευκό, cis αρσενικό. Το σενάριο έχει βελτιωθεί σε αυτά τα (σχεδόν) τρία χρόνια, αλλά όχι αρκετά! Επιπλέον, διασκεδάζουμε πολύ να τρέχουμε την εκπομπή και να βρίσκουμε ευκαιρίες για τους συνομηλίκους μας να επιδείξουν τα ταλέντα τους.

Μιλώντας για συνομήλικους - οι δικοί μας στην κωμική σκηνή του Λονδίνου (και μερικές διεθνείς σκηνές που είχαμε χαρά να ζήσουμε) είναι φοβερές και γεμίζουν τη σειρά μας! Στο παρελθόν οι καλεσμένοι είναι οι Sophie Dukeer, Kemah Bob, Bisha K Ali, Lacey Jeka, Lydia Hensler, Athena Kugblenu, Jodie Mitchell και Esther Manito και έχουν εμφανιστεί στο Soho Theatre, 8 από 10 Cats, The Guilty Feminist, BBC, Union Hall Brooklyn, Το UCB Theatre NYC, η Όπερα του Ντουμπάι και ακόμη και τα δωμάτια συγγραφέων των Marvel Studios!

Είμαστε η Mariana Feijó, διεθνής κωμικός, συγγραφέας και φωτογράφος και η Maddy Hunter κωμικός και δάσκαλος. Μαζί παράγουμε queer, γυναικείες και μεταναστευτικές βραδιές κωμωδίας σε όλο το Λονδίνο. Έχουμε εμφανιστεί διεθνώς στο Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ και η δουλειά μας έχει εμφανιστεί στον Guardian, στο BBC, στο Duckie στο The Royal Vauxhall Tavern, στο Soho Theatre, στο Funny Women, στο Upright Citizens Brigade Theatre στη Νέα Υόρκη και πολλά άλλα.

"Καταπληκτικός θίασος αυτοσχεδιασμού και crunkdance." Shem Pennant - κωμικός 

 «Τώρα ο κώλος μου queer girl νιώθει ευπρόσδεκτος στη σκηνή» Ludmila Bogatchek - αυτοσχεδιάστρια και εικονογράφος

"Σε ευχαριστώ που με έκανες να τσαντίζομαι γελώντας" Hollie Foster - μουσικός 

«Έκανες μια υπέροχη βραδιά και ήταν τόσο υπέροχο να είσαι μέρος της» Μέγκαν Φορντ - κωμικός 

“Τι διασκεδαστική βραδιά και υπέροχο πλήθος!” Rebecca Schuster - κωμικός 

“Τόσο καλά επιμελημένη βραδιά!” Cordelia Graham - κωμικός

----
Το Word of Muff δημιουργήθηκε από το 20% Less για να κλέψει τον χρόνο πίσω στη σκηνή από τον απλό λευκό άνδρα και θα σας φέρνει τακτικά μια γυναικεία σύνθεση κωμικών. Οι ερμηνευτές θα σας ενθουσιάσουν με αυτοσχέδια κωμωδία, σκετς και χαρακτήρες κωμωδίες και stand up, καθώς και ζωντανή μουσική κατά καιρούς. Οι προηγούμενες εκδόσεις περιελάμβαναν Kemah Bob, Grainne Mcguire, Bisha K. Ali, Sophie Dukeer, Athena Kugblenu, Shelf, Jodie Mitchell, Fathia Al-Ghorri, μεταξύ πολλών άλλων.
Κωμωδία φτιαγμένη από γυναίκες για όλους!
----
Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν 7:40 μ.μ. / Προβολή στις 8:XNUMX
Πού: The Book Club | 100-106 Leonard St | EC2A 4RH | Λονδίνο
Μετρό: Old Street/Shoreditch High Street

Σύνδεσμος εισιτηρίων
Τιμή Word of Muff Comedy Night

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.