Gay Jaipur · Ξενοδοχεία

Gay Jaipur · Ξενοδοχεία

Το Pink City φιλοξενεί πολλά πολυτελή καταλύματα με εκπληκτική θέα.

Αναζητάτε πολυτελή ξενοδοχεία στην Τζαϊπούρ; Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με τα πολυτελή ξενοδοχεία στη Ροζ Πόλη για την επόμενη επίσκεψή σας!

Gay Jaipur · Ξενοδοχεία

Rambagh Palace
Εικονίδιο τοποθεσίας

Rambagh Palace Hotel, Bhawani Singh Road, Jaipur, Rajasthan 302015, Ινδία, Jaipur

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική θέα στους κήπους. Πολυτέλεια σε κάθε γωνιά.

Νικητής πολλών βραβείων Best Hotels, το Rambagh Palace είναι μια μεγάλη βασιλική κατοικία που χτίστηκε αρχικά το 1835. Ήταν το πρώην σπίτι του Maharaja Sawai Man Singh II και της βασίλισσάς του Maharani Gayatri Devi, καθώς και ένας ξενώνας για πολλούς βασιλικούς και γειτονικούς βασιλικούς .

Το Rambagh Palace στέκεται σήμερα ως ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο. Διαθέτει 78 πολυτελή δωμάτια και σουίτες που έχουν ανακαινιστεί μεγαλοπρεπώς με χειροποίητα μαρμάρινα πλέγματα, τρούλους και καταπράσινους κήπους Mughal.

Το Palace διαθέτει επίσης εκλεκτές επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένου του Suvarna Mahal, που στεγάζεται στην πρώην αίθουσα χορού του παλατιού. Σερβίρει ένα ινδικό γλέντι κατάλληλο για δικαιώματα. 

Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ένα εκλεπτυσμένο μπαρ, ένα μέρος για περιποιήσεις ευεξίας και πολλά άλλα, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εξυπηρέτηση του προσωπικού. Όλα αυτά σας περιμένουν στο Rambagh Palace.

Χαρακτηριστικά:
Luxury
πολυτελείς σουίτες
Κήπος
Καλό φαγητό
The Leela Palace Jaipur
Εικονίδιο τοποθεσίας

302028, Τζαϊπούρ, Ρατζαστάν, Ινδία, Jaipur

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Όμορφες, μεγάλες εκτάσεις και τεράστιες σουίτες.

Το Leela είναι ένα εκτεταμένο, μοντέρνο παλάτι με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της οροσειράς Aravalli. Εκτείνεται σε πάνω από οκτώ στρέμματα διαμορφωμένων κήπων και διαθέτει την κληρονομιά της Rajputana στη δομή του παλατιού, συμπεριλαμβανομένων των ένθετων καθρεφτών, των ζωγραφιών Shekhawati και της παραδοσιακής τέχνης thikri.

Οι σουίτες για τους επισκέπτες είναι κατάλληλες για δικαιώματα, συνδυάζοντας άψογα την κλασική πολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ τύπους σουιτών, από Palace Rooms και Suites έως Royal Villas με πισίνα ή αυλή.

Οι παροχές περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές για φαγητό, υπηρεσίες ευεξίας και διαφορετικά δωμάτια για διαφορετικές περιστάσεις.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Luxury
Καλό φαγητό
Πισίνα
Κήπος
Αίθουσες
Ballroom
Devi Ratn
Εικονίδιο τοποθεσίας

302031, Τζαϊπούρ, Ρατζαστάν, Ινδία, Jaipur

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπαίθρια θέα που κόβει την ανάσα.

Το Devi Ratn είναι ένα μαγευτικό πολυτελές θέρετρο που βρίσκεται στους πρόποδες των βουνών Aravalli. Το ξενοδοχείο διαθέτει πολλά κτίρια που απλώνονται σε 20 στρέμματα καταπράσινης γης σε περίτεχνο μοτίβο. Το μέρος είναι σχεδιασμένο για να μην έχει αδιέξοδο, όπως ακριβώς η Παλιά Τζαϊπούρ.

Οι αίθουσες των επισκεπτών έχουν εκπληκτική θέα στο Aravallis και είναι διακοσμημένοι με γούστο με τοίχους από paisley, καφασωτά Jharokas και πολλά άλλα. Οι παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πολλά εστιατόρια εκλεκτής εστίασης, πισίνα υπερχείλισης και σπα Jiva για να αναφέρουμε μερικά.

Μόλις 45 λεπτά από το αεροδρόμιο, το Devi Ratn προσφέρει το πολυτελές καταφύγιο που σας αξίζει.

 

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Luxury
πισίνα υπερχείλισης
Ιαματική πηγή
ιταλική κουζίνα
Κήπος
The Oberoi Rajvilas Jaipur
Εικονίδιο τοποθεσίας

The Oberoi Rajvilas, Goner Road, Jaipur, Rajasthan 302031, Ινδία, Jaipur

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Όμορφα δωμάτια και εξαιρετικές επιμελημένες εμπειρίες στους χώρους του ξενοδοχείου.

Όμορφοι διαμορφωμένοι κήποι, εξαιρετικά εστιατόρια και πολυτελή δωμάτια περιμένουν τους επισκέπτες στο The Oberoi Rajvilas στην Τζαϊπούρ.

Όλα τα δωμάτια και οι βίλες έχουν παραδοσιακή αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από το Ρατζαστάν και προσφέρουν εξαιρετική θέα στον κήπο. Ορισμένα καταλύματα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, όπως οι Luxury Villas και το Royal Tent. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε χαλαρωτική, ουδέτερη παλέτα δίνοντάς τους μια κομψή αίσθηση.

Υπάρχουν πολλές εκλεκτές επιλογές για φαγητό στο The Oberoi Rajvilas, συμπεριλαμβανομένου του ολοήμερου διεθνούς χώρου εστίασης Surya Mahal, καθώς και του ειδικού ινδικού εστιατορίου Raj Mahal.

Οι εγκαταστάσεις στο Oberoi περιλαμβάνουν πισίνες με ελεγχόμενη θερμοκρασία, κλιματιζόμενα γυμναστήρια και άλλες χαλαρωτικές περιποιήσεις σπα.

Royal Heritage Haveli
Εικονίδιο τοποθεσίας

Royal Heritage Haveli, Jaipur, Rajasthan 302012, Ινδία, Jaipur

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καταπράσινος, πολύχρωμος κήπος και εξαιρετική εξυπηρέτηση του προσωπικού.

Το Royal Heritage Haveli άνοιξε για πρώτη φορά ως boutique ξενοδοχείο πριν από 250 χρόνια. Χτίστηκε τον 18ο αιώνα από την Αυτού Υψηλότητα, Madho Singh the II, τώρα ανήκει στον Maharaj Jai Singh της Τζαϊπούρ.

Τα δωμάτια στο The Royal Heritage Haveli είναι διακοσμημένα ώστε να συνδυάζουν κομψότητα και άνεση. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της Superior σουίτας (350 τετραγωνικά πόδια), της Premium σουίτας (650 τετραγωνικά πόδια) και της Signature σουίτας (800 τετραγωνικών μέτρων). Τα δωμάτια έχουν όμορφες τοιχογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι, μαρμάρινα δάπεδα και υπέροχη θέα στον κήπο.

Οι επισκέπτες έχουν διάφορες επιλογές για φαγητό, από το A la Carte μενού του ξενοδοχείου μέχρι το Kigelia Court, το Mehrab και το Cibo Bistro. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ιδιωτικό δείπνο, σπα και διάφορους χώρους για τη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων.

Χαρακτηριστικά:
Luxury
Πισίνα
Κήπος
Ιαματική πηγή

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.