Ανακαλύψτε το Σίδνεϊ σαν Τοπικός

Ανακαλύψτε το Σίδνεϊ σαν Τοπικός

Οι καλύτερες στιγμές του Σίδνεϊ - ξενοδοχεία, μπαρ, παραλίες και άλλα.

Όλοι γνωρίζουν τα κορυφαία hot spot στο Σίδνεϊ, την Όπερα, τη Γέφυρα του Λιμάνι και την παραλία Bondi. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να δείτε περισσότερα, να ζήσετε το Σίδνεϊ όπως οι ντόπιοι; Το Σίδνεϊ είναι μια τόσο μεγάλη πόλη. Έχει τον ενθουσιασμό του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, αλλά έχει επίσης υπέροχο καιρό, εύκολα προσβάσιμες παραλίες και οι άνθρωποι είναι πραγματικά φιλικοί. Το Σίδνεϊ έχει επίσης μια παγκόσμιας κλάσης γκέι σκηνή. Η ετήσια γιορτή Mardis Gras είναι ένα από τα καλύτερα gay party που θα παρευρεθείτε ποτέ.

Πρώτα πράγματα πρώτα, πού να μείνετε; Ίσως σκεφτείτε πρώτα να κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο μέσα και γύρω από το περίφημο λιμάνι, αλλά γιατί να μην βγείτε λίγο πιο μακριά; Οι δημόσιες συγκοινωνίες στο Σίδνεϊ είναι αρκετά απλές και εύκολες στην πλοήγηση, οπότε αν επιλέξετε να μείνετε λίγο πιο μακριά, είναι ένα γρήγορο και εύκολο ταξίδι στο κέντρο της πόλης και το λιμάνι. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές ξενοδοχεία στο Σίδνεϊ.

Σίδνεϊ Mardi Gras 2021

 

Ανατολικά Προάστια

 

Η κράτηση ενός ξενοδοχείου στα Ανατολικά Προάστια σας δίνει πρόσβαση σε μερικούς φανταστικούς και γραφικούς όρμους, παραλίες και όρμους. Πάρτε το φέρι για τον κόλπο Watsons, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε ψάρια και μάρκες στο παγκοσμίου φήμης Doyles, καθώς και στο κοντινό Camp Cove, μια απομονωμένη και γραφική παραλία με θέα εκατομμυριούχος, δημοφιλής στους κολυμβητές με αναπνευστήρα και στους επιβάτες. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια θα βρεθείτε στην παραλία Lady Jane, μια υπέροχη μικρή παραλία γυμνιστών.

Άλλα δημοφιλή παράκτια σημεία στα ανατολικά προάστια περιλαμβάνουν Rose Bay, Double Bay, Darling Point και Elizabeth Bay, για να αναφέρουμε μερικά. Παράλληλα με το Bondi, η Ανατολή διαθέτει επίσης άλλες γνωστές παραλίες όπως Ταμαράμα, Coogee, Bronte και Maroubra, και όλοι οι ντόπιοι θα ισχυριστούν ότι η παραλία τους είναι η καλύτερη! Υπάρχει ένας φανταστικός και δημοφιλής παράκτιος περίπατος που σας μεταφέρει από το Bondi γύρω από την παραλία Bronte. Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι πολύ δημοφιλές τα σαββατοκύριακα.

Επισκεφθείτε το Πάντινγκτον, όπου θα βρείτε μερικές υπέροχες μπουτίκ μόδας, από τοπικούς σχεδιαστές έως μοντέρνα καταστήματα με ψηλούς δρόμους. Κατευθυνθείτε προς την Oxford Street προς το Darlinghurst και θα βρείτε τη γκέι σκηνή του Σίδνεϊ, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών κλαμπ και μπαρ Παγκόσμιος, Ο Κολομβιανός, Stonewall, να Palms. Αν είσαι επισκέπτεται το Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια της Mardi Gras, ένα ξενοδοχείο σε Darlinghurst, Woolloomooloo, Surry Hills ή Potts Point θα ήταν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το κέντρο της πόλης.

Σίδνεϊ Mardi Gras 2021

 

Εσωτερική Δύση

 

Εάν ένα σημείο στην παραλία δεν είναι για εσάς, ίσως προτιμάτε το Inner West του Σίδνεϊ, ένα δίκτυο εναλλακτικών, funky και μποέμ χωριών. Εδώ θα βρείτε πολλά κρυμμένα πετράδια, όπως δροσερά μπαρ και speakeasies, vintage μπουτίκ, και μερικά καταπληκτικά καφέ και εστιατόρια. Κάντε μια βόλτα στην οδό King Street του Newtown ή στην οδό Crown Street στο Surry Hills και θα χαλάσετε για επιλογή με ταϊλανδέζικα, ιταλικά, τσεχικά, ινδικά, νεπάλ, ιαπωνικά και πολλά άλλα.

Το Inner West είναι μια εξαιρετική επιλογή για πρωινό ή brunch το Σαββατοκύριακο, ιδανικό για άτομα που παρακολουθούν και απολαμβάνουν έναν καπουτσίνο στον ήλιο. Μερικά από τα αγαπημένα μας περιλαμβάνουν το «The Grounds of Alexandria» στην Αλεξάνδρεια, το «Single O» στο Surry Hills και το «Bills» στο Darlinghurst.

Οι Newtown και Erskineville έχουν τη δική τους γκέι σκηνή, με πιο λεσβιακή παρουσία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει check out Το αυτοκρατορικό στο Erskineville, δημοφιλές για παραστάσεις drag and cabaret.

 

Βόρειες παραλίες

 

Προχωρήστε πάνω από τη γέφυρα προς το Manly, ένα άλλο προάστιο της παραλίας, με μια υπέροχη, χαλαρή τοπική ατμόσφαιρα. Όχι μακριά από τον περίφημο ζωολογικό κήπο Taronga, είναι το προάστιο του Mosman όπου θα βρείτε Παραλία Οβελίσκου, μια από τις απομονωμένες παραλίες γκέι και γυμνιστών του Σίδνεϊ. Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε είναι με θαλάσσιο ταξί, αλλά αυτό μπορεί να είναι αρκετά ακριβό.

Το Σίδνεϋ είναι πραγματικά η ομοφυλόφιλη πρωτεύουσα του Νότιου Ημισφαιρίου και έχει κάτι για όλους. Υπάρχουν πολλά γκέι «κόμβοι», από τη νυχτερινή ζωή της Oxford Street και του Kings Cross έως τη διαφορετική και εναλλακτική σκηνή του Newtown και του Erskineville. Μην ξεχνάτε τον Potts Point και τον Elizabeth Bay, για μια πιο έντονη ατμόσφαιρα. Γκέι νυχτερινή ζωή στο Σίδνεϊ αλλάζει συνεχώς, οπότε απαιτούνται σίγουρα περισσότερες από μία επισκέψεις!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την πόλη στο Οδηγός γκέι πόλης του ΣίδνεϊΔιαβάστε περισσότερα: Οι καλύτερες γκέι παραλίες στο Σίδνεϊ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Σίδνεϊ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Σίδνεϊ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σίδνεϊ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας