Άμστερνταμ

Γκέι κρουαζιέρες στο Άμστερνταμ

Σε μια σεξουαλικά φιλελεύθερη πόλη όπως το Άμστερνταμ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά «πιο δημόσια» μέρη όπου οι άνδρες συναντιούνται και διασκεδάζουν. Ακολουθεί μια συλλογή από τις πιο δημοφιλείς περιοχές κρουαζιέρας σε γκέι μέσα και γύρω από την πόλη.

Το Άμστερνταμ έχει ένα από τα μεγαλύτερα γκέι κρουαζιέρες σκηνές στην Ευρώπη. Πλέον μπαρ κρουαζιέρας και καταστήματα φετίχ βρίσκονται στην περιοχή Warmoesstraat. Αυτά περιλαμβάνουν Το Web, η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ, Βρώμικοι Ντίκς, Eagle ΆμστερνταμΚ.λπ.

Club εκκλησία Στο Kerkstraat διοργανώνεται ένα δημοφιλές χορευτικό & κρουαζιερόπλοιο μόνο για άνδρες κάθε Σαββατοκύριακο, με κωδικούς ένδυσης (π.χ. εσώρουχα, γυμνά, δερμάτινα, μπόξερ, σχοινιά, αθλητικά είδη)

Αλλά προφανώς, η κρουαζιέρα των ομοφυλόφιλων δεν πραγματοποιείται μόνο μέσα στα μπαρ. Με τα χρόνια, αρκετοί εξωτερικοί χώροι στο / κοντά στο Άμστερνταμ έχουν γίνει γνωστοί ως δημοφιλείς κρουαζιέρες γκέι όπου οι άνδρες συναντιούνται και διασκεδάζουν. Σε ένα πάρκο, το Oeverlanden, υπάρχει ακόμη και μια επίσημη περιοχή κρουαζιέρας.

Πάρκο De Oeverlanden Άμστερνταμ

Oeverlanden / Nieuwe Meer

Ίσως το πιο δημοφιλές σημείο κρουαζιέρας στο Άμστερνταμ. Το Oeverlanden αναφέρεται στην περιοχή του πάρκου και το Nieuwe Meer είναι μια μικρή λίμνη που βρίσκεται ακριβώς έξω από το κέντρο της πόλης. Αυτός ο χώρος αναψυχής γεμίζει το καλοκαίρι. Επιτρέπεται η προαιρετική ηλιοθεραπεία και η κολύμβηση στη λίμνη είναι επίσης δυνατή.

Αυτό είναι το μόνο μέρος όπου η κρουαζιέρα αναγνωρίζεται και ανεχθεί επίσημα, όπως αναφέρεται στις πινακίδες. Η δράση πραγματοποιείται μέρα και νύχτα (πιο έντονη σε ηλιόλουστες μέρες). Όπως πάντα, η κρουαζιέρα μετά το σκοτάδι είναι με δική σας ευθύνη. Σημειώστε επίσης ότι αυτή η περιοχή είναι δημοφιλής τόσο στα ίσια ζευγάρια όσο και στους ομοφυλόφιλους.

Ooster Park

Αυτό το μεγάλο πάρκο βρίσκεται στο Ανατολικό Άμστερνταμ, μετά από σκοτάδι. Το πιο δημοφιλές σημείο είναι στην ανατολική πλευρά της λίμνης. Παρόλο που υπήρξαν πολύ λίγες αναφορές βίας και ληστείας, πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρόσθεσε επίσης περισσότερο φωτισμό για να είναι πιο δύσκολο να κρυφτεί στις σκιές! [κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία κοντά στο Oosterpark]

Vondelpark

Vondelpark

Το Vondelpark είναι ένα δημόσιο αστικό πάρκο στο Νότιο Άμστερνταμ. Το γκέι κρουαζιέρας βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του πάρκου προς το τέλος γνωστό ως «Rose Garden». Η κρουαζιέρα συμβαίνει μετά το σκοτάδι, αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να υπάρξει κάποια δράση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η περιοχή τείνει να είναι πιο πολυσύχναστη μετά τις 11 μ.μ. [κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία κοντά στο Vondelpark]

Zandvoort γκέι κρουαζιέρες

Zandvoort

Το Zandvoort είναι γνωστό για την πίστα αγώνων και τη μεγάλη αμμώδη παραλία του, σε απόσταση 30 λεπτών με το τρένο από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ. Αυτή η δημοφιλής παραθαλάσσια πόλη έχει παραλία γυμνιστών, καθώς και γκέι τμήμα. Από τη στάση του τρένου, πρέπει να περπατήσετε νότια για περίπου 30 λεπτά για να φτάσετε στην γκέι παραλία.

Εδώ, θα βρείτε πολλούς ομοφυλόφιλους άνδρες που απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Η κρουαζιέρα είναι κοντά στους αμμόλοφους, αν και δεν αποτελούν μέρος της παραλίας γυμνιστών. [κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία κοντά στο Zandvoort]

Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Άμστερνταμ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Άμστερνταμ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Άμστερνταμ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Άμστερνταμ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας