Οδηγός Gay Sauna & Cruise Club

Εξερευνήστε τις καλύτερες γκέι σάουνες και κρουαζιερόπλοια. Αποκλειστικές κριτικές, εγκαταστάσεις, χάρτες, ώρες λειτουργίας, θέματα, φωτογραφίες και άλλα.

Το κλαμπ γκέι κρουαζιέρας της Ευρώπης και η σκηνή της γκέι σάουνας – Συχνές ερωτήσεις

Για πρώτη φορά επισκέπτεστε μια γκέι σάουνα ή κρουαζιέρα; Εδώ πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι το gay κρουαζιερόπλοιο;

Οι ομοφυλόφιλοι κλαμπ κρουαζιέρας είναι ως επί το πλείστον ιδιωτικοί, με μέλη μόνο σεξουαλικές λέσχες ενηλίκων Σε πολλές χώρες αυτά τα σωματεία έχουν άδεια από την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχουμε επίσης συμπεριλάβει μερικά πιο παραδοσιακά γκέι μπαρ που έχουν εκτεταμένες περιοχές κρουαζιέρας (όπως ένα σκοτεινό δωμάτιο ή λαβύρινθο) αλλά δεν απαιτούν συμμετοχή.

Ποιες είναι οι καλύτερες γκέι σάουνες στην Ευρώπη;

Έχουμε μια πολύ καλή εμπειρία από αυτό! Γι 'αυτό γράψαμε ένα εντελώς ξεχωριστό άρθρο για αυτό. Διαβάστε περισσότερα: Οι καλύτερες γκέι σάουνες στην Ευρώπη.

Πώς γίνεσαι μέλος;

Τα περισσότερα κλαμπ προσφέρουν ιδιότητα μέλους στην πόρτα. Θα χρειαστείτε ένα επίσημο αναγνωριστικό φωτογραφίας που να δείχνει την ηλικία σας. Υπάρχει μια αυστηρή απαίτηση ηλικίας, συνήθως τουλάχιστον 18 ή 21 ετών. Στην Ιταλία, πρέπει να αγοράσετε μια κάρτα ANDDOS. Η κάρτα είναι διαθέσιμη στα περισσότερα κλαμπ κρουαζιέρας και σάουνες. και μόλις ληφθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη τη χώρα.

Τι είναι οι θεματικές βραδιές;

Οι θεματικές βραδιές απευθύνονται σε όσους απολαμβάνουν ένα συγκεκριμένο φετίχ και συνήθως θα έχουν έναν αυστηρά ενδυματολογικό κώδικα. Μπορεί να σας απαγορευτεί η είσοδος εάν δεν φοράτε τα κατάλληλα ρούχα για το βράδυ (π.χ. δέρμα, τζιν, στρατιωτικά είδη, μπότες κ.λπ.). Ελέγξτε τον ιστότοπο του συλλόγου για λεπτομέρειες θέματος. Σε γυμνές νύχτες, θα πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα ρούχα σας, αλλά όχι τα παπούτσια σας.

Μπορώ να αλλάξω τη στολή μου κατά την άφιξη;

Τα περισσότερα κλαμπ προσφέρουν ένα παλτό και παρέχουν μια τσάντα στην οποία τοποθετείτε ρούχα που δεν αποτελούν μέρος της στολής σας. Λαμβάνετε ένα αριθμημένο διακριτικό ή βραχιολάκι. Χρεώνετε ποτά στον αριθμό σας και πληρώνετε όταν φεύγετε.

Θα απομακρυνθώ;

Όσο ντύνετε κατάλληλα, τα κλαμπ κρουαζιέρας «καλωσορίζουν όλους» ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή ή τον τύπο σώματος. Υπάρχουν αξιοσημείωτες εξαιρέσεις, όπως το Εργαστήριο στο Βερολίνο, οι οποίοι έχουν ανεξήγητες πολιτικές πόρτας που βλέπουν κάποιους να γίνονται δεκτοί και άλλοι απομακρύνονται χωρίς προφανή λόγο. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι σύλλογοι δεν παραδέχονται τους πελάτες που φορούν έντονο άρωμα ή μετά το ξύρισμα.

Τι εγκαταστάσεις θα βρω σε κρουαζιερόπλοιο;

Η ποιότητα των κλαμπ κρουαζιέρας ποικίλλει πολύ. Τα περισσότερα έχουν ένα μπαρ, σκοτεινό δωμάτιο, λαβύρινθο, σφεντόνες, κλουβιά και εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν τις περιοχές παιχνιδιού και τις τουαλέτες καθαρές - άλλοι όχι. Τα μεγαλύτερα κλαμπ μπορεί να έχουν πίστα και DJ. Τα κρουαζιερόπλοια συνήθως δεν διαθέτουν ιδιωτικές καμπίνες, οπότε πρέπει να είστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι. Τα περισσότερα κλαμπ κρουαζιέρας παρέχουν δωρεάν προφυλακτικά και λιπαντικά. Είναι καλή ιδέα να πάρετε μια μικρή πετσέτα.

Τι είναι η σάουνα gay;

Σχεδόν όλες οι γκέι σάουνες στην Ευρώπη είναι αδειοδοτημένες λέσχες υγείας. Οι απαιτήσεις μέλους ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, η συνδρομή δεν απαιτείται συνήθως, αλλά μπορεί να σας ζητηθεί ένα έγκυρο αναγνωριστικό φωτογραφίας που να δείχνει την ηλικία σας.

Τι συμβαίνει κατά την άφιξη;

Κατά την άφιξη, θα σας δοθεί ένας αριθμός ντουλαπιών. Η χρέωση εισόδου στη σάουνα συνήθως περιλαμβάνει ενοικίαση ντουλαπιών για τα ρούχα σας και μια πετσέτα (για να φορέσετε). Ίσως χρειαστεί να φέρετε τη δική σας κλειδαριά για το ντουλάπι. Η κλοπή ντουλαπιών είναι ένα διαδεδομένο πρόβλημα, οπότε αφήστε πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο σας. Εάν δεν θέλετε να περπατήσετε με γυμνά πόδια, είναι καλή ιδέα να φέρετε τα σαγιονάρες σας. Διαβάστε περισσότερα: Εθιμοτυπία Gay Sauna - ο εσωτερικός οδηγός μας για το τι συμβαίνει σε μια σάουνα gay.

Τι εγκαταστάσεις προσφέρει μια σάουνα gay;

Η σάουνα gay (ή το λουτρό) διαθέτει συνήθως σάουνα ξηρού αέρα, χαμάμ, τζακούζι, ντους και χώρο lounge. Ορισμένα έχουν επίσης πισίνα, καφέ, μπαρ και / ή γυμναστήριο. Οι περισσότερες γκέι σάουνες διαθέτουν σκοτεινό δωμάτιο και ιδιωτικές καμπίνες. Ενδέχεται να χρεωθείτε με επιπλέον χρέωση για ενοικίαση ιδιωτικής καμπίνας. Δωρεάν προφυλακτικά και λιπαντικά παρέχονται στους περισσότερους χώρους, αλλά όχι όλα - έτσι, καλύτερα προετοιμαστείτε. Οι υπηρεσίες μασάζ είναι λιγότερο συχνές στην Ευρώπη από ό, τι στην Ασία.

Κλοπή ντουλαπιών

Η κλοπή ντουλαπιών είναι ένα διαδεδομένο πρόβλημα σε ολόκληρη την Ευρώπη σε σάουνες και γυμναστήρια - γκέι ή ευθεία. Εάν γίνετε θύμα αυτού του εγκλήματος, η διαχείριση θα προσφέρει ένα συμπαθητικό αυτί, αλλά τίποτα περισσότερο. Η πραγματικότητα είναι αν αφήσετε το κινητό σας ή το πορτοφόλι σας σε ένα ντουλάπι, το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Παίξτε ασφαλή

Μην αναλαμβάνετε κινδύνους με τον ιό HIV ή άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες. · Να χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό · Βεβαιωθείτε ότι το προφυλακτικό ταιριάζει σωστά. · Χρησιμοποιήστε λιπαντικό με βάση το νερό ή τη σιλικόνη, ποτέ λιπαντικό με βάση το λάδι. · Πείτε όχι εάν κάποιος σας ζητήσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε να κάνετε.