Το Masthead Resort Provincetown

Δραστηριότητες σε Provincetown

Το Provincetown είναι μικρό αλλά είναι ένας γεμάτος δράση προορισμός

Οι αμμώδεις παραλίες, οι φάροι, οι επικλινείς αμμόλοφοι και μια ακμάζουσα ομοφυλόφιλη κοινότητα έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτονται το Provincetown. Εδώ και δεκαετίες, αυτή η μικρή πόλη στο Μασαχουσέτη που κυκλοφορεί στην αγορά εισβάλλεται κάθε καλοκαίρι από ορδές ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον φιλελεύθερο και μποέμ πολιτισμό αυτού του μοναδικού οικισμού στην άκρη της χερσονήσου του Cape Cod.

Ως επαρχία καλλιτεχνών τη δεκαετία του 1960, η Provincetown κατάφερε να διατηρήσει το δημιουργικό και ελεύθερο πνεύμα της και σήμερα οι γκέι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από δραστηριότητες και ευκαιρίες για ανακάλυψη, με επίκεντρο τον μοναδικό πολιτισμό, το φυσικό τοπίο και τη γκέι σκηνή της πόλης. Το Provincetown είναι ένας προορισμός για τους gay ταξιδιώτες.

Gay Provincetown

Εμπορική οδός

Εκτείνοντας τρία μίλια κατά μήκος της ακτής του Cape Cod, η εμπορική οδός μπορεί να είναι ο πιο γοητευτικός δρόμος του Provincetown. Το κέντρο της δραστηριότητας, της ψυχαγωγίας και της κοινότητας στην πόλη, η εμπορική οδός είναι στενή και γραφική, με επένδυση από μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες και γεμάτα ατμόσφαιρα στη Νέα Αγγλία. Το καλοκαίρι ο δρόμος είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε ένα βράδυ, πίνοντας ένα δροσιστικό ποτό και τους ανθρώπους που παρακολουθούν.

Εκτός από το ότι φιλοξενεί τους περισσότερους χώρους νυχτερινής ζωής της πόλης, η εμπορική οδός είναι επίσης όπου οι ταξιδιώτες θα βρουν τις καλύτερες γαστρονομικές προσφορές. Το Provincetown φημίζεται για τα φρέσκα θαλασσινά του και η Commerical Street είναι γεμάτη με εστιατόρια που υπόσχονται τις πιο νόστιμες και ατμοσφαιρικές εμπειρίες φαγητού. Το Provincetown Portuguese Bakery είναι ένα βασικό στοιχείο της σκηνής φαγητού εδώ, που πωλεί μια επιλογή από εξαιρετικές σπιτικές πορτογαλικές λιχουδιές.

Πολλές από τις ανεξάρτητες γκαλερί και τα καταστήματα τέχνης του Provincetown βρίσκονται κατά μήκος της Commerical Street και οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τις άφθονες προσφορές έργων τέχνης εμπνευσμένα από το παράκτιο τοπίο και την ακμάζουσα κοινότητα της πόλης.

Γκέι μπαρ στο Provincetown

Σε οποιοδήποτε καλοκαιρινό βράδυ, η περιοχή West End της εμπορικής οδού Provincetown είναι μια πολυσύχναστη ομάδα LGBT + ατόμων που απολαμβάνουν ένα ποτό με ηλιοθεραπεία σε ένα από τα πολλά γκέι μπαρ που περιβάλλουν τους δρόμους της. Η γκάμα των μπαρ εδώ είναι ποικίλη και δυναμική, με τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες να μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό ποτό σε μια πεμπτουσία έξω από το κατάστρωμα, καθώς κάνουν πάρτι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια ηδονιστική παραλιακή επαρχία Provincetown.

Το Jewell στο στέμμα που είναι η γκέι νυχτερινή ζωή της Provincetown είναι κυρίαρχος, ένα παραθαλάσσιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με μεγάλο εξωτερικό χώρο καταστρώματος και υπερσύγχρονα συστήματα φωτισμού και ήχου. Το κλαμπ είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Provincetown, προσελκύοντας χιλιάδες γκέι ταξιδιώτες κάθε καλοκαίρι, εκτός από τον εντυπωσιακό κατάλογο των παγκοσμίου φήμης DJs και καλλιτεχνών που παίζουν εδώ.

Το Provincetown φιλοξενεί επίσης πολλά μικρότερα και πιο οικεία γκέι μπαρ. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την πεμπτουσία της Νέας Αγγλίας, με ζεστούς εσωτερικούς χώρους, απρόσκοπτη θέα στον κόλπο του Cape Cod και μια φιλική αίσθηση της κοινότητας. Μερικά από τα πιο δημοφιλή και μικρότερα μπαρ στην πόλη περιλαμβάνουν Aqua Bar, Ναυάγιο Lounge και WAVE. Δείτε Περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για Provincetown.

Παρατήρηση φαλαινών

Παρακολούθηση φαλαινών στο Provincetown

Το Provincetown βασίστηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό για εμπόριο. Αρχικά αυτό ήταν με τη μορφή φαλαινοθηρίας, σύμφωνα με την οποία οι τοπικοί φαλαινοί θα κυνηγούσαν και θα πουλούσαν προϊόντα φαλαινών σε κατασκευαστές και μεταποιητές τροφίμων. Σήμερα, οι φάλαινες εξακολουθούν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην οικονομία της πόλης, αλλά για έναν πιο ανθρώπινο λόγο - παρακολούθηση φαλαινών, μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες του Provincetown για τους ταξιδιώτες.

Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι οι καλύτερες στιγμές για να ρίξετε μια ματιά στους συναρπαστικούς γίγαντες που καλούν τα νερά γύρω από το Provincetown σπίτι. Οι φάλαινες πτερύγων, δεξιών και καμπούρων μπορούν να φανούν από οποιαδήποτε από τις πολυάριθμες βάρκες παρακολούθησης φαλαινών που αναχωρούν από την πόλη κάθε πρωί, και εκείνοι με έντονο μάτι μπορεί επίσης να εντοπίσουν φώκιες, δελφίνια και θαλάσσια λιοντάρια.

Μνημείο Pilgrim

Το Provincetown ήταν το αρχικό σημείο προσγείωσης του Mayflower, το πλοίο που αγόρασε τους πρώτους Ευρωπαίους εποίκους σε αυτό που αργότερα θα γινόταν οι ΗΠΑ το 1620. Οι έποικοι πέρασαν πέντε εβδομάδες για να εξερευνήσουν την περιοχή του Cape Cod πριν ταξιδέψουν στο Πλίμουθ. Το μνημείο που δεσπόζει πάνω από την πόλη ολοκληρώθηκε το 1910 με τον πρόεδρο Θεόδωρο Ρούσβελτ να βάζει τον ακρογωνιαίο λίθο. Αφιερωμένο σε αυτούς τους πρώτους εποίκους, το μνημείο είναι η μεγαλύτερη δομή γρανίτη στις ΗΠΑ, φτάνοντας σε ένα εντυπωσιακό ύψος 252 ποδιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να ανέβουν στο μνημείο, το οποίο διαθέτει 116 σκαλοπάτια και 60 ράμπες για να εκτιμήσουν την εκπληκτική θέα σε Provincetown και τον γύρω κόλπο. Υπάρχει επίσης ένα μικρό μουσείο στη βάση του κτηρίου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την ιστορία του μνημείου και να διαβάσουν προσωπικούς λογαριασμούς από τους εποίκους που αποίκισαν για πρώτη φορά την περιοχή.

Το Art House

Με τον ιστορικό και ακμάζοντα γκέι ντόπιο και επισκεπτόμενο πληθυσμό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Provincetown διαθέτει μια ακμάζουσα θεατρική σκηνή. Για δεκαετίες, οι γκέι ταξιδιώτες που έχουν επισκεφτεί την πόλη αγόρασαν μαζί τους μια μοναδική καλλιτεχνική και δημιουργική κουλτούρα που κορυφώθηκε με μια μοναδική σχέση με το θέατρο και τις παραστατικές τέχνες στο Provincetown.

Το Art House είναι το επίκεντρο της δημιουργικής παραγωγής του Provincetown και φιλοξενεί πολλές περιοδείες και ερμηνευτές καθώς και τοπικά ταλέντα. Το θέατρο υποδέχτηκε θρύλους από όλο το φάσμα, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών στυπτών του Drag Race, Patti Smith, Margaret Cho και Alan Cumming.

Παραλίες Gay Provincetown

Παραλίες Provincetown

Οι κύριες παραλίες στο Provincetown είναι Παραλία Herring Cove και Race Point Beach. Το Herring Cove διαθέτει τις περισσότερες εγκαταστάσεις με κιόσκια σε πακέτο, τουαλέτες και ντους στις εγκαταστάσεις. Στα αριστερά του περιπτέρου, θα βρείτε τρία μίλια αδιάκοπης παραλίας μέχρι τον φάρο στο Long Point. Θα βρείτε πολλά γυμνοι ηλιακοί με την πελατεία σχεδόν αποκλειστικά γκέι. Υπάρχει πολλή ανοχή στην Provincetown και αυτή η παραλία δεν είναι διαφορετική - θα είστε ευπρόσδεκτοι.

Συνδυάστε τη Βοστώνη με το Provincetown

Πολλοί άνθρωποι συνδυάζουν τη Βοστώνη με το Provincetown, καθώς είναι μόνο 90 ​​λεπτά με το φέρι. Βοστώνη είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για συνδυασμό με την Provincetown και είναι μια πόλη όπου θα βρείτε μια μικρή γκέι σκηνή και πολλά μουσεία. Διαβάστε περισσότερα: Πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Βοστώνη.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Provincetown

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Provincetown από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Provincetown για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας