Πώς να επιβιώσετε Gay Λονδίνο

Πώς να επιβιώσετε Gay Λονδίνο

Η γκέι σκηνή του Λονδίνου είναι τόσο μεγάλη που είναι δύσκολο να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις!

Αυτή είναι μια πόλη όπου κάτι συμβαίνει κάθε ώρα της καθημερινότητας. Ορίστε λοιπόν μερικές ιδέες...

Παλιά οδός Compton

Το πρώτο σημείο κλήσης για κάθε γκέι επισκέπτη πρέπει να είναι το Soho. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην παλιά οδό Compton που είναι ο πιο gay gay δρόμος στο Λονδίνο.

Είναι στο Σόχο που η γκέι σκηνή του Λονδίνου απογειώθηκε πραγματικά στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Στην πραγματικότητα, η ανάπτυξη της γκέι σκηνής του Σόχο πιστώνεται με τη μεταμόρφωση μιας παρακμάζουσας περιοχής σεξ και πορνείας σε ένα από τα πιο σικ και μοντέρνα σημεία νυχτερινής ζωής του Λονδίνου.

Τα μπαρ και τα καφενεία Soho ξεκινούν νωρίς και είναι απασχολημένα έως τις 7 μ.μ. Εάν ο καιρός είναι καλός, το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε οι άνθρωποι είναι Comptons, το παλαιότερο γκέι μπαρ στο Σόχο, Οδός Rupert ή η Duke of Wellington. Σταθείτε στο πεζοδρόμιο με τους καπνιστές, μια πίντα μπίρα στο χέρι και παρακολουθήστε τον κόσμο να περνά.

Αν προτιμάτε καφέ, κατευθυνθείτε προς το Cafe Nero, σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της Old Compton Street. Καθώς το βράδυ εξελίσσεται, δείτε το κομψό Η Αυλη or Χωριό Soho.

Αργότερα...

Μερικά μπαρ του Λονδίνου παραμένουν ανοιχτά μέχρι τη νύχτα, αλλά ενδέχεται να χρεώσουν μια μικρή χρέωση εισόδου εάν φτάσετε μετά τις 10 μ.μ.

Prowler ΛονδίνοΚατάστημα

Στο Soho, θα βρείτε επίσης τα μεγάλα καταστήματα γκέι όπως Ληστής και CloneZone. Μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε από ελαστικά από καουτσούκ έως γκέι λογοτεχνία. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια άλματος για πολλά από τα καλύτερα γκέι χορευτικά πάρτι.

Προσέξτε επίσης για άτομα στο Soho που προσφέρουν φυλλάδια δωρεάν ή με έκπτωση για κλαμπ ή μπαρ αργά το βράδυ.

Vauxhall - κεντρικό πάρτι!

Εάν είστε ολονυκτίς, μην χάσετε το Vauxhall. Πηγαίνετε εκεί όταν ο Soho αρχίσει να κλείνει. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Λέσχη χορού του Λονδίνου λίστες για τις τελευταίες εκδηλώσεις, οι περισσότερες από τις οποίες ξεκινούν περίπου τα μεσάνυχτα Οι λέσχες νύχτες στις Φωτιά ακόμη και αργότερα.  Πέρα δεν παίρνει απασχολημένος μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής! Ορισμένοι χώροι ανοίγουν μόνο το σαββατοκύριακο ή τις δημόσιες αργίες, επομένως ελέγξτε εκ των προτέρων.

Το Vauxhall φιλοξενεί επίσης ένα άλλο τεράστιο γκέι ίδρυμα στο Λονδίνο, Η ταβέρνα Royal Vauxhall, το σπίτι των θρυλικών σόου με καμπαρέ.

Πιο έξω, κοντά στο London Bridge, είναι XXL.  Αυτό το κλαμπ μόνο για άντρες είναι γεμάτο το βράδυ του Σαββάτου. Δεν προσελκύει απλώς αρκούδες.

Βγείτε έξω

Οι Vauxhall και Soho είναι οι κορυφαίες γκέι περιοχές, αλλά φροντίστε να επισκεφθείτε μερικές παμπ και κλαμπ σε άλλες περιοχές του Λονδίνου. Είναι πιθανό να συναντήσετε λιγότερους τουρίστες και πιο γνήσιους Λονδρέζους στο Δύο ζυθοποιίες στο Clapham.

Η λευκός κύκνος στο Limehouse έχει μια «αίσθηση καλής» ατμόσφαιρας και προσελκύει γκέι παιδιά στο East End.

Κουτί ιδρώτα 1Ώρα για ιδρώτα

Η σκηνή της σάουνας στο Λονδίνο είναι πολύ απασχολημένη με τις νύχτες της Παρασκευής, το βράδυ του Σαββάτου μετά από τις 10 μ.μ. και την Κυριακή όλη την ημέρα την καλύτερη στιγμή για να πάτε.

Οι πιο δημοφιλείς σάουνες είναι Sweatbox στο Σόχο, το οποίο είναι πολύ απασχολημένο το Σάββατο απόγευμα επίσης και Άρματα Vauxhall με μια σταθερή ροή παιδιών όλο το Σαββατοκύριακο.

Κάντε ένα ταξίδι στην παραλία

Τέλος, εάν όλα γίνουν πάρα πολύ, κάντε ένα διάλειμμα από τη ζωή στην πόλη, επιβιβαστείτε σε τρένο και πηγαίνετε Μπράιτον για την ημέρα ή να περάσετε μια νύχτα ή δύο σε ένα από τα ξενοδοχεία κοντά σε Kemptown gay village. Η πόλη ονομάζεται επίσης "London By The Sea" με καλό λόγο. Έχει σημαντικό γκέι πληθυσμό και προσφέρει εκλεπτυσμένα εστιατόρια και μοντέρνα εστιατόρια γκέι μπαρ χωρίς την πίεση και το ρυθμό του Λονδίνου.

δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2014 - ενημερώθηκε το 2017

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λονδίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Λονδίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας