Ξενάγηση καλοκαιρινής βραδιάς με θαλάσσιο καγιάκ στο Αρχιπέλαγος Τούρκου

Καλοκαιρινό βράδυ σε θαλάσσιο καγιάκ, Τούρκου

Κωπηλατήστε το αρχιπέλαγος του Τούρκου σε μια καλοκαιρινή βραδινή περιήγηση με καγιάκ

Summer evening in a Sea Kayak, Turku

Εικονίδιο τοποθεσίας

Saarontie 59, Turku, Finland, 20100

Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την ομορφιά της θάλασσας του Αρχιπελάγους της Φινλανδίας στη χαλαρωτική ξενάγηση του Aavameri Sea Kayaking που αναχωρεί από το Τούρκου. Ομάδες έως 10 θα συμμετάσχουν σε έναν ειδικό οδηγό για ένα κουπί 3.5 ​​ωρών κατά μήκος του εσωτερικού αρχιπελάγους, καθώς ο απογευματινός ήλιος ρίχνει μια λάμψη στα νησιά και το νερό.

Ο οδηγός θα οδηγήσει τους καγιάκ σε μια διαδρομή προσαρμοσμένη στον ρυθμό και το επίπεδο δεξιοτήτων του γκρουπ, διασφαλίζοντας ότι οι νέοι κωπηλάτες θα αποκτήσουν τα βασικά στοιχεία του θαλάσσιου καγιάκ. Οι πιο έμπειροι καγιάκερ μπορούν να απολαύσουν θέα σε μικροσκοπικά νησιά και βραχώδεις εξάρσεις καθώς γλιστρούν στα ήρεμα νερά. Το καλοκαιρινό βραδινό φως δημιουργεί υπέροχες φωτογραφίες και αναμνήσεις.

Το σημείο συνάντησης στο Satava Kayak & SUP είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο της πόλης Turku με λεωφορείο, αυτοκίνητο ή ποδήλατο. Επικοινωνήστε με την Aavameri για να ελέγξετε τις τιμές και να κάνετε κράτηση σε αυτήν την εμβληματική φινλανδική καλοκαιρινή εμπειρία που θα διαρκέσει από Πέμπτη Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.

Χαρακτηριστικά:
βραδινές ξεναγήσεις
μοναδικές εμπειρίες
Τιμή Καλοκαιρινό βράδυ σε θαλάσσιο καγιάκ, Τούρκου

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.