Οδηγός Gay Provincetown

Οδηγός Gay Provincetown City

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε Provincetown; Τότε ο γκέι οδηγός μας στην Provincetown είναι για εσάς

 

Οδηγός Gay Provincetown

Το Provincetown είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς γκέι τουρισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι επίσης η παλαιότερη αποικία συνεχούς τέχνης της χώρας. Ο προορισμός είναι μικροσκοπικός, με πληθυσμό μόνο 2,994. Ωστόσο, το καλοκαίρι, οι δρόμοι του Provincetown κατεβαίνουν χιλιάδες γκέι τουρίστες.

Βρίσκεται στη χερσόνησο Cape Cod, Provincetown είναι γνωστή για τους ίδιους εύπορους και γραφικούς λόγους όπως και το μεγαλύτερο μέρος της γύρω περιοχής. Ωστόσο, η πόλη εκτοξεύει επίσης δημιουργική φλόγα και ο πληθυσμός της είναι ένας εκλεκτικός συνδυασμός καλλιτεχνών και πλούσιων δεύτερων ιδιοκτητών σπιτιού.

Το Provincetown υπήρξε από καιρό ένα κέντρο γκέι κουλτούρας και τουρισμού στις ΗΠΑ, με μερικά από τα πιο φιλόξενα γκέι, μπαρ και ξενοδοχεία στη χώρα. Το Provincetown είναι πλούσιο σε πολιτιστική κληρονομιά, LGBT + ταυτότητα και δημιουργικότητα που περιμένει να εξερευνηθεί.

Γκέι νυχτερινή ζωή στο Provincetown

Θεωρείται ως μια μεγάλη πρωτεύουσα των ομοφυλόφιλων στις Ηνωμένες Πολιτείες και προπύργιο της ισότητας και της ελευθερίας της έκφρασης, το Provincetown είναι φυσικά ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τον ομοφυλόφιλο τουρισμό στη χώρα.

Υπάρχει μια ισχυρή κοινότητα LGBT και πολλά ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα και καφέ που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους ή ομοφυλόφιλους. Οι φιλελεύθερες στάσεις των πόλεων, το ευχάριστο περιβάλλον και η καλλιτεχνική φλόγα δουλεύουν για να δημιουργήσουν μια πραγματικά μοναδική σκηνή για ομοφυλόφιλους. Το Provincetown φιλοξενεί μια πληθώρα γκέι κλαμπ και μπαρ που θα ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τα ενδιαφέροντα. Ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ στο Provincetown είναι Aqua Bar, ένας χαλαρός και χαλαρός χώρος που χύνεται σε μια μεγάλη εξωτερική βεράντα και σερβίρει προσιτά κοκτέιλ και νόστιμο φαγητό. Το μπαρ προσελκύει ένα διαφορετικό μείγμα από τον τοπικό και τον επισκέπτη γκέι πληθυσμό του Provincetown.

Δεν υπάρχει ξεχωριστό γκέι χωριό στην Provincetown, και αυτό συμβαίνει επειδή η περιοχή στο σύνολό της είναι ζεστή και φιλόξενη στους γκέι τουρίστες. Η πλειονότητα των κλαμπ και μπαρ θα είναι φιλική προς τους ομοφυλόφιλους και η μικρή κλίμακα της πόλης σημαίνει ότι η ομοφυλοφιλική κοινότητα μπορεί να γίνει αισθητή σε κάθε γωνιά. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ και κλαμπ βρίσκονται στην εμπορική οδό και στις γύρω περιοχές.

Τα ετήσια κορυφαία γκέι στο Provincetown είναι Provincetown Pride, Σαββατοκύριακο ανδρών το Νοέμβριο και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Provincetown. Η Εβδομάδα Bear και το Taste of Provincetown εμφανίζονται και τα δύο στα μέσα Ιουλίου. Δείτε Περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για Provincetown.

Γκέι ξενοδοχεία σε Provincetown

Το Provincetown διαθέτει μια τεράστια γκάμα καταλυμάτων που ταιριάζουν στις επιθυμίες και τα γούστα όλων των gay ταξιδιωτών. Η πόλη φιλοξενεί μια σειρά από ξενοδοχεία και ξενώνες που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους. Αυτοί οι χώροι τείνουν να βρίσκονται γύρω από το κέντρο της Provincetown και ιδιαίτερα την Commercial Street, την κύρια λεωφόρο της πόλης. Μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην καρδιά της Provincetown είναι το Crown and Anchor και 8 Dyer ξενοδοχείο.

Λόγω των νόμων κατά των διακρίσεων και των φιλελεύθερων απόψεων της πόλης, οι gay ταξιδιώτες μπορούν να περιμένουν τα περισσότερα ξενοδοχεία να είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, πράγμα που σημαίνει ότι το προσωπικό υποχρεούται να μεταχειρίζεται όλους τους επισκέπτες με ίση αξιοπρέπεια και σεβασμό, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα του φύλου τους.

Ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους στο Provincetown είναι Το Crowne Pointe Inn. Μόνο για ενήλικες και διακοσμημένο με κομψό και κομψό πρότυπο, το Crowne Pointe Inn βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά σε πολλά από τα κορυφαία γκέι μπαρ και κλαμπ του Provincetown, τα περισσότερα από τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια. Το ξενοδοχείο διαθέτει άνετα και καλά επιπλωμένα δωμάτια και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πισίνα και το σπα.

Υπάρχουν επιλογές ξενοδοχείων για γκέι ταξιδιώτες σε όλους τους προϋπολογισμούς και για μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης για γκέι ταξιδιώτες, παρακαλώ επισκεφθείτε Ξενοδοχεία σε Gay Provincetown.

Τέχνη και πολιτισμός στο Provincetown

Η δημιουργικότητα διατρέχει τις φλέβες του Provincetown και ο οικισμός έχει χρησιμεύσει ως καλλιτεχνική κοινότητα από τη δεκαετία του 1960. Η πόλη είναι επίσης η γενέτειρα του σύγχρονου αμερικανικού θεάτρου και η μοναδική σχέση της περιοχής με τις τέχνες του θεάματος μπορεί να εκτιμηθεί ακόμη και στο εμβληματικό Σπίτι Τέχνης - ένας πολυλειτουργικός χώρος που έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ψυχαγωγίας. Οι Multiple Ru Paul's Drag Race alum, οι Patti Smith, Margaret Cho και Alan Cummings έχουν όλοι εμφανιστεί σε αυτόν τον θρυλικό χώρο.

Η εντυπωσιακή ποικιλία τέχνης που παράγεται και εμπνέεται μέσα και γύρω από την Provincetown μπορείτε να δείτε στις πολυάριθμες γκαλερί και εκθεσιακά κέντρα που περιστοιχίζουν τους δρόμους αυτής της ιστορικής αποικίας τέχνης. Το Provincetown Art Association and Museum είναι το επίκεντρο της καλλιτεχνικής παραγωγής της πόλης, παρουσιάζοντας τα πιο εντυπωσιακά έργα ντόπιων καλλιτεχνών και δημιουργών.

Harbour Hotel Provincetown

Φτάνοντας στο Provincetown

Το Provincetown βρίσκεται 115 χιλιόμετρα από τη Βοστώνη στη χερσόνησο του Cape Cod. Η πόλη είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο και η διαδρομή από τη Βοστώνη θα διαρκέσει μόνο περίπου 2 ώρες. Ωστόσο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι δρόμοι μεταξύ των δύο τοποθεσιών μπορεί να έχουν μεγάλη συμφόρηση με τουρίστες που επιθυμούν να ξεφύγουν στην ακτή.

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην Provincetown είναι με το πλοίο. Τα σκάφη από τη Βοστώνη αναχωρούν από το εκπληκτικό λιμάνι της πόλης, προσφέροντας στους επισκέπτες εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό και στον ορίζοντα της πόλης. Με το πλοίο, το ταξίδι διαρκεί μόνο 90 ​​λεπτά και οι ταξιδιώτες μπορεί να δουν ακόμη και ένα λοβό από φάλαινες καθ' οδόν.

Για ένα ακόμη μικρότερο ταξίδι, οι ταξιδιώτες πρέπει να σκεφτούν να πετάξουν προς Provincetown. Ενώ αυτή η επιλογή μπορεί να είναι πιο ακριβή από τις εναλλακτικές, η πτήση διαρκεί μόνο 25 λεπτά από τη Βοστώνη προς Provincetown και οι επιβάτες έχουν εγγυημένη εκπληκτική θέα στον κόλπο του Cape Cod.

Εναλλακτικά, το Plymouth και το Brockton Bus Lines προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από την περιοχή Downtown της Βοστώνης προς Provincetown που εκτελεί πολλές φορές την ημέρα.

Μετακίνηση στο Provincetown

Το Provincetown είναι αρκετά μικρό και σχεδόν εντελώς επίπεδο, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στους περισσότερους τουριστικούς προορισμούς με τα πόδια μέσα σε μισή ώρα.

λεωφορείο

Η τοπική αυτοδιοίκηση του Cape Cod διαχειρίζεται το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών Flex, μια υπηρεσία λεωφορείων που μεταφέρει άτομα γύρω από την περιοχή του Cape Cod. Υπάρχουν στάσεις σε πολλές πόλεις κατά μήκος του κόλπου, που σημαίνει ότι το λεωφορείο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν πέρα ​​από τα όρια του Provincetown.

Το λεωφορείο εκτελεί δρομολόγια καθημερινά από τις 7.30 π.μ. έως τις 7.45 μ.μ. Οι ναύλοι και τα εισιτήρια ημέρας έχουν λογικές τιμές.

Ταξί

Το Uber είναι ένας δημοφιλής τρόπος μεταφοράς για ταξιδιώτες στο Provincetown, καθώς προσφέρει αποτελεσματική και γρήγορη μεταφορά, ωστόσο, τα οχήματα Uber τείνουν να είναι πιο ακριβά από τα ταξί στην πόλη. Η πιο δημοφιλής υπηρεσία ταξί είναι η Cape Cabs, μια αξιόπιστη εταιρεία που ειδικεύεται σε μεγάλα γκρουπ και οχήματα.

Πορθμείο

Ορισμένες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια πορθμείων γύρω από το Cape Cod Bay. Αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να είναι εποχιακές, με ορισμένα πλοία να εκτελούν δρομολόγια μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η λήψη ενός σκάφους μπορεί να είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ των πολλών παραθαλάσσιων πόλεων της περιοχής.

Δραστηριότητες σε Provincetown

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές όσον αφορά τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Provincetown. Ωστόσο, τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα περιλαμβάνουν:

 

 

  • Αγοράστε στην εμπορική οδό
  • Περιπλανηθείτε στην προβλήτα του Macmillan
  • Πηγαίνετε για φάλαινα
  • Δείτε το ηλιοβασίλεμα από τον Φάρο Race Point
  • Ανακαλύψτε το Μνημείο Pilgrim
  • Χαλαρώστε στην παραλία Herring Cove
  • Επισκεφθείτε το The Art House

 

 

Δείτε Περισσότερα: Δραστηριότητες σε Provincetown

FAQs

Visa

Όσοι ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαιτήσουν προσωρινή ταξιδιωτική βίζα, και μπορεί να ζητηθεί μέσω του επίσημου ιστότοπου της Πρεσβείας των ΗΠΑ ή στην τοπική σας πρεσβεία των ΗΠΑ.

Χρήματα

Υπάρχουν άφθονα μηχανήματα ATM σε ολόκληρο το Provincetown και η πλειονότητα των καταστημάτων θα δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, ορισμένα μηχανήματα ATM και αναγνώστες καρτών ενδέχεται να προσθέσουν επιπλέον χρέωση για συναλλαγές που επιχειρούνται με κάρτες στο εξωτερικό.

Τα γενικά αποδεκτά και αναμενόμενα ποσοστά ανατροπής στο Massacheutssetts είναι 15-20% για καλή εξυπηρέτηση.

Πότε θα επισκεφθείτε

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Provincetown είναι τον Σεπτέμβριο, όταν ο καιρός είναι ζεστός χωρίς να είναι πολύ ζεστός και η γοητευτική και ζωντανή ατμόσφαιρα της πόλης είναι ακόμα αισθητή. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η Provincetown γίνεται χαοτική και γεμάτη κόσμο, ενώ η επίσκεψη στα τέλη του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο θα εγγυηθεί στους ταξιδιώτες ένα διασκεδαστικό και μοναδικό ταξίδι χωρίς την πολυκοσμία και την αποπνικτική ζέστη. Πολλές από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις και φεστιβάλ της πόλης πραγματοποιούνται επίσης τον Σεπτέμβριο.

Συνδυάστε τη Βοστώνη με το Provincetown

Πολλοί άνθρωποι συνδυάζουν τη Βοστώνη με το Provincetown, καθώς είναι μόνο 90 ​​λεπτά με το φέρι. Βοστώνη είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για συνδυασμό με την Provincetown και είναι μια πόλη όπου θα βρείτε μια μικρή γκέι σκηνή και πολλά μουσεία.

Διαβάστε περισσότερα: Πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Βοστώνη.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.